Skip to main content

Sebastian Lăzăroiu, imagine trucata cu o jurnalistă Antena 3 după gratii. Consilierul Bogdan Oprea, scuze în numele preşedintelui

 

Imaginea postată de Sebastian Lăzăroiu. Sursa: Hotnews

Publicitate

Analistul Bogdan Chirieac a solicitat Presedintiei un punct de vedere cu privire la postarea pe pagina de Facebook a consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu a unei imagini trucate care o prezenta pe Mihaela Barzila, jurnalista a Antenei 3, dupa gratii, scrie Hotnews.

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic in emisiunea "La ordinea zilei" de la Antena 3 si si-a cerut public scuze in numele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, tinand sa precizeze ca regreta acea postare, care nu reprezinta opinia Administratiei Prezidentiale.

Postarea lui Lazaroiu era insotita de comentariul "Noua grila de programe" si reprezenta o aluzie directa la citarea, joi, la DNA, a lui Mihai Gadea si Mugur Ciuvica. Fotografia a fost stearsa de pe Facebook dupa cateva ore.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • frc frc
    Poate n-o avea dreptate, dar ce bine le-ar sta...
  • A.R. A.R.
    Intr-adevar, nici eu nu cred ca Mihaela Barzila are probleme cu legea. Vom vedea insa in curand daca acelasi lucru se poate spune despre Sorin Alexandrescu (stiu, nu e jurnalist, dar, in momentul retinerii lui, in emisiunile A3 se plangea in hohote cum ca ar fi atacata libertatea presei...) si, cine stie?, Mihai Gadea. (Pe Felix si fiica nu-i pun la socoteala: astia au destule probleme cu legea: acuzatiile de-acum sunt maruntis ...)

    Cat despre cum ”va conditioneaza o mizerabila propaganda... sa urati neconditionat (sic!), orbeste, o categorie de oameni, doar pentru ca vi se repeta ad nauseam ca asa trebuie”, de acord, ai caracterizat perfect programele postului pe care il aperi.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Asta te-ai gasit tu sa scrii intr-o frumoasa dimineata de sambata, cu noaptea-n cap? Sa te miri prosteste de ce un om care nu are niciun fel de probleme cu legea nu ar putea sa faca puscarie?
    Un nonsens cat casa, Omar, baiete... Si un bun exemplu despre cum va conditioneaza mizerabila propaganda basista sa urati neconditionat, orbeste, o categorie de oameni, doar pentru ca vi se repeta ad nauseam ca asa trebuie.
  • omar omar
    Nu am nimic cu Mihaela Barzila, dar nu inteleg de ce crede lumea ca jurnalistii nu au voie sa faca puscarie...le-a interzis medicul sau de ce? legea e alta pentru jurnalisti? ma pot gandi la cel putin 10 nume din televiziuni romanesti care ar avea nevoie de o "vacanta".si sunt din tot spectrul politic ca sa nu suparam pe nimeni...
  • profesor profesor
    Pe langa mizeriile aruncate de Latrine in fiecare zi ... postarea lui Lazaroiu este nimic!!!!
  • alex alex
    Abia dupa ce li s-a atras atentia ca toata presa vuieste dupa gestul lui Lazaroiu,s-au gandit si ei sa posteze stirea.Asta este cand esti antiantene nu observi lucruri care afecteza in mod grav libertatea presei.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Cam defazati, au trecut cam multe ore pana sa aflati o stire !
  • Ramona Ramona
    Este inadmisibil gestul lul Lazaroiu, Basescu ar trebui sa-i ceara demisia urgent, regretele sunt pentru cei care pleaca pe lumea cealalta!!! Deci el trebuie sa plateasca demisionand...asa e normal!
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Penibilul de Lazaroiu a facut "trucajul" asta in MS Paint, cel mai probabil. Si in timpul orelor de program la Cotroceni, n-am nicio indoiala.
    Asta e, cand terapia clasica (electrosocuri, dusuri reci, perfuzii cu distonocalm in cap) nu mai da roade, pacientul intra in faza terminala, a delirului agresiv.
    Si acum, baseii, bagati mare: ziceti cat ma platesc Varanul, minerii, Iliescu, masonii, Illuminati...
  • tom tom
    ce a dat lazaroiu din casa hehe

Trimite un comentariu

sus