Skip to main content

Sorin Alexandrescu a făcut plângere penală pentru denunţ calomnios în cazul lui Ioan Bendei

 

sorin-alexandrescu-2Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a depus, astăzi, o plângere penală pentru denunţ calomnios în cazul administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, în care a arătat că acesta a folosit date false sau eronate atunci când l-a denunţat la DNA, scrie Mediafax.

Publicitate

Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Gheorghiţă Mateuţ, a declarat că directorul general al Antena TV Group a depus astăzi o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, în care îl acuză pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei de "denunţ calomnios simplu, dar şi cu consecinţe deosebit de grave".

Mateuţ a precizat că argumentele plângerii penale formulate de Sorin Alexandrescu sunt acelea că Ioan Bendei, martor denunţător în dosarul în care directorul general al Antena TV Group este acuzat de şantaj, ar fi folosit "date eronate şi mincinoase" în denunţul său, fapte dovedite inclusiv de acte ale procurorilor sau ale instanţei.

Avocatul a mai spus că rezoluţia de începere a urmăririi penale din 19 aprilie emisă pe numele lui Sorin Alexandrescu în baza denunţului făcut de Bendei la aceeaşi dată ar fi fost infirmată de către un procuror ierarhic superior din DNA în 10 mai.

Un alt argument invocat în plângerea penală este acela că instanţa a respins o solicitare a procurorilor DNA de efectuare a unor percheziţii la domiciliul şi la locul de muncă al lui Sorin Alexandrescu. Avocatul a precizat că, prin declaraţiile pe care le-a făcut şi informaţiile eronate pe care le-a furnizat, Ioan Bendei ar fi încălcat legea şi i-ar fi adus grave prejudicii clientului său.

Context

Sorin Alexandrescu este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai până în 6 iunie, când Tribunalul Bucureşti i-a înlocuit măsura dispusă de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţie de a părăsi ţara.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jean jean
    Foarte bine a procedat Bendei. Mafiotul de la Intact trebuie să răspundă căt mai urgent posibil.
  • jean jean
    Foarte bine face Bendei! Pentru tot ce au facut cei de la Intact pe nedrept, merită să stea puțin la răcoare individul Sorin.
  • jean jean
    Sorin Alexandrescu este un escroc care trebuie sa fie pedepsit pentru scandalul în care a târât un om nevinovat! Justitia trebuie sa faca lumină în acest caz cât mai repede!
  • adela adela
    Mai ramona cu r mic!!! Care era acel nevinovat??? Pana si femeile de serviciu din trustul intact (tot cu i mic) sunt vinovate de minciuna, manipulare si scenarii proaste ... asa ca ... Nu-l cunosc pe Bendei, sunt nemultumita de grila de la rds, dar asta nu inseamna sa dau cu pietre intr-un om care a indraznit sa reclame ca-l santajeaza deontologii de la antene. Si doi neuroni daca ai avea si tot ar trebui sa stii ce calitate morala au, cum isi obiga clienti sa ia publicitate la ei (stil otv), cum manipuleaza (iti aduc aminte de manifestarile "spontane" sponsorizate si promovate de ei in iarna trecuta si de marea grevista a foamei, cinstita invatatoare made antena 3 despre a carei onestitate si independenta ne-am lamurit toti in timp) si cum MINT. Iti aduci aminte de Badea, acum cativa ani cand ne povestea ce hotoman e fenechiu, cum ridica el pumnul si scanda in batjocura FENECHIUU, RELUU FENECHIUUU si cum il pupa el undeva acum, ce minunat si ce inteligent e. Cam despre asta e vorba Ramona, nu ne credeti pe noi cei multi chiar atat de prosti, chiar daca nu avem posibilitatea sa strigam adevarul pt ca suntem acoperiti de minciuna ultra sonora de pe sticla antenelor
  • Ramona Ramona
    Bendei este un escroc care trebuie sa fie pedepsit pentru scandalul in care a tarat un om nevinovat! Justitia trebuie sa faca lumina in acest caz cat mai repede!
  • UM o215 UM o215
    Matiescu e cunoscut drept ”nea izmană” inca din vremea cand era ofiter de intendenta. A, nu stiati ca a fost ofiter?.... Pai cine sa conduca Antenele unui securist batran decat niste ofiteri, cofetari, d-astia cu legatura cu media....
  • protopopescu protopopescu
    spagi sub ce forma? bani? ceasuri de aur? vacante la Cannes? dar asa se obisnuieste acolo. la un moment dat sefa cea mare, adica dna Voiculescu, cerea caselor de productie sa cumpere carti editate de jurnalul national. asta pentru ca incompetentul, si nu spagarul, Dan Matiescu, nu era in stare sa salveze de la faliment aceea companie. cam cate carti se pot cumapara de 100.000 euro? calculati singuri.
  • anna anna
    Si ce-a facut Alexandrescu nu e "nedrept"? Acum omul se baga "in familie" si se da curat, a uitat de spagi, dar poate o sa iasa pana la urma vreun patron de casa de productie sa spuna cam ce spagi cerea acest"domn" ca sa ii lase sa lucreze cu Intact. Si daca vreun redactor ma contrazice, ma intreb daca patronii de case de productie pot sa faca acelasi lucru.
  • ROYCE ROYCE
    Foarte bine a procedat Sorin Alexandrescu. Mafiotul de la RCS & RDS trebuie sa raspunda cat mai urgent posibil.
  • iulia iulia
    Foarte bine face Alexandrescu! Pentru tot ce au facut celor de la Intact pe nedrept merita sa stea putin la racoare individul.
  • Edmond Dantès Edmond Dantès
    Mai cofetar amarat... Nu-i de ajuns ca abia asteapta baietii aia de la Jilava sa te faca Master Chef-ul lor? Nu-ti ajunge ca, de cand ai intrat in media, o arzi cu mucii in fasole boabe - ba sari la gatul unor granguri mari in televiziune, ba iti umfli muschii dand in judecata paginademedia (si faci in plangerea respectiva un dezacord gramatical de genul ”este multe”), ba o gâdili la țîșnitoare pe fata lu tata, ca sa te țina pe post... Acum ce faci, mai țărănușule? Il pârăști pe ăla pe care ai vrut sa-l faci?... Atat de prost esti? Judecand dupa figura ta, care justifică si acompaniaza perfect saliva de pe reverul costumului pe care-l porti, raspunsul este da. Da, atat esti de prost.... Vai de oamenii aia din Antene pe care-i conduci tu...
  • cristi cristi
    Cred ca ai uitat sa-ti iei pastilele. Eu unul sunt abonat RDS ni nu pot spune ca sunt foarte multumit de serviciile prestate desi platesc 100 RON lunar. Insa legat de Antene se stiu de mult timp practicile prin care conving firmele sa-si faca publicitate la ei sau operatorii de cablu sa ii preia. Le-au imprumutat de la patronul lor, acesta fiind expert in practici securiste. In alta ordine de idei daca e sa o luam din punct de vedere al calitatii programelor difuzate, Antenele s-au remarcat prin copierea concurentei. Baga ProTV Master Chef, face si Antena 1 smisiune cu bucatari, la Pro TV e Vocea Romaniei si Romanii au talent, antenele iau si ele x-Factor. La Prima TV e cronica carcotasilor, la Antena 1 din toamna bendeac vrea sa faca o clona a acestei emisiuni. Si enumerarea poate continua. Pe partea de online ProTV avea Voyo, Antenele au scos Antena Play unde n-ai ce vedea decat reluari la emisiunile lor. Nu mai spun ca suntem in anul 2013, an in care si posturi tv locale emit HD (Ex. Est TV abia lansat in zona Moldovei), insa canalele Intact nu sunt in stare sa emita 16:9, HD-ul fiind ceva SF pentru ele. ProTV-ul are variante HD la majoritatea canalelor sale. Inainte de a se bate cu pumnul in piept ca sunt cei mai tari ar tb sa mai lucreze si la calitate pentru ca au ramas mult in urma la acest capitol. Cum se face ca numai la Antene de cateva ori pe saptamana prezentatorii anunta ca au fost lideri de audienta si au depasit cutare si cutare post, insistand mai ales cand depaseau ProTV-ul. La ProTV n-am vazut niciodata sa trambiteze ca filmele de vineri seara au depasit cam toate serile de X-Factor? Parca am fi pe timpul comunistilor cand se anuntau recoltele record de grau, porumb la hectar. Jenant...
  • raducu raducu
    f bine. Trebuia sa o faca demult decat sa se lase hartuit de basisti
  • protopopescu protopopescu
    tupeul cofetarului nu are limite.
  • diazepam diazepam
    sa-i dea in judecata si sa le ceara daune morale cat nu pot sa duca pupincuristii basisti.ce ma nu va mai ajunge cat va da base?acum incercati sa loviti si in oameni nevinovati.....rusine sa va fie caini de paza ce sunteti ai lui base.

Trimite un comentariu

sus