SpotON. Paula Seling, imaginea Loncolor. Florin de la Hi-Q promovează Hyperion.

text
tipareste

NEWS ALERT :  Abonează-te la Newsletterul Paginademedia.ro și primești pe mail ultimele știri! Click aici pentru a te abona!

paula seling - Loncolor

Weekend plin cu reclame noi. Nu mai puțin de 21 de spoturi noi au apărut pe TV în ultimele trei zilei. Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile.

Rubrica Paginademedia SpotON este realizată cu sprijinul agenției de monitorizare Alfa Cont.

 

 • Lidl lansează spotul săptămânii cu vedetele sale tradiționale – Andra și Monica davidescu -, dar și cu o noutate. Petru de la MasterChef vorbește despre „curcanul rock’n’roll”.
 • Paula Seling este noua imagine a mărcii de vopsea de păr Loncolor.
 • Florin de la Hi-Q dă lecții despre facultate. Artistul apare în noua campanie pentru Universitatea Hyperion pentru că „Hyperion este primul pas pentru jobul de care ai nevoie”.
 • BCR continuă povestea pe care a început-o în luna aprilie cu un nou basm. De data aceasta este vorba de Socra cu trei nurori. Femeile terorizate de soacra cea rea nu au decât o scăpare: un credit în lei pentru a se muta fiecare la casa ei.
 • Carpatina are și ea propria soacră nesuferită în noua campanie, care promovează „Spiritul tânăr”. Campania are două execuții, un în care personaj principal este soacra și un altul în care un doctor oferă sfaturi „utile”: „când vă treziți obosit, luați o gură de Carpatina și culcați-vă la loc”.
 • Dedeman își continuă campania cu războiul dintre soț și soție la capitolul visuri. De data aceasta cei doi ajung la baie. În timp ce soția își dorește un jacuzzi pentru băi romantice alături de consort, soțul visează la o cadă, numai bună de umplut cu gheață și sticle cu bere. În final, vine și soluția de compromis: o cabină de duș. Cea de-a doua execuție a campaniei este continuată cu răzbunarea soțului. 
 • Doncafe vorbește despre cești verzi. O voce din off se întreabă: „Sunt ceștile verzi din reclame la fel?” Aceeași voce dă și răspunsul: „Nu. În unele este o cafea cu gust și aromă premiate”. Să fie oare o aluzie la vreun concurent care are tot cești verzi?

Spoturile noi, obținute cu sprijinul agenției Alfa Cont:

Banca Comercială Română – Soacra cu trei nurori

Carpatina – Minutul de sănătate

Carpatina – Soacra

Coca-Cola – Prietenii

Danone de băut 

Dedeman – Dușul

Dedeman – Cadă vs Jacuzzi

Doncafe – Canile verzi

KFC – Twister

Lidl – Petru MasterChef

Loncolor – Paula Seling

Hyperion – Florin de la Hi-Q

Provident – Dacia 1100

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE.  Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

text
tipareste

1 comentarii:

 1. Aveam pretenții de la Petrișor și acest site… Dar azi…
  Nu e “Hyparion”, este “Hyperion”.
  Nu e “Mihai”, este “Florin”.
  Și e “Hi-Q”, cu cratimă.
  Mulțumesc anticipat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Comentariile se supun acestor reguli interne.