Skip to main content

Un nou post Discovery intră pe piaţa din România prin platforma Orange TV

 

Heartland Thunder 2

Publicitate

Discovery Turbo Xtra HD ajunge în România prin platforma Orange TV, începând din 2 iulie. În plus, Discovery Science este disponibil abonaţilor Orange TV şi iNES IPTV în variantă HD. În prezent, portofoliul local de canale HD al Discovery mai include Discovery HD Showcase şi Animal Planet HD.

"Este evident că există cerere pe piaţa din România pentru conţinut de calitate în format HD, iar canalele care oferă documentare se numără printre cele mai apreciate în acest context. Decizia de a lansa Discovery Turbo Xtra HD şi Discovery Science HD este o nouă dovadă a angajamentului nostru faţă de această piaţă" a declarat Katarzyna Kieli, Preşedinte Discovery Networks Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Discovery Turbo Xtra HD este un canal premium care se adresează pasionaţilor de maşini, dezvăluindu-le culisele industriei auto şi inovaţiile din domeniu.

Ce emisiuni oferă Discovery Turbo:

  • Heartland Thunder, povestea a patru prieteni care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru cursele de dirt-track.
  • Twist the Throttle, o serie care prezintă motociclete produse de cei mai mari fabricanţi din lume, dar şi personalităţi din lumea motoarelor, cum ar fi Kevin Schwantz, Mat Mladin şi Massimo Tamburini.
  • Tech Toys 360, o emisiune despre gadget-uri şi vehicule revoluţionare.
  • Biker Build-Off, o serie în care doi constructori de motociclete la comandă se întrec pentru a crea motoare unicat, măsurându-şi astfel echipele şi experienţa ca să afle cine e cel mai bun dintre ei.

 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut I. Ionut I.
    ORANGE TV o sa acapareze in urmatorul timp foarte multi clienti abonati ai celorlalte companii dar si cei care nu au inca disponibil un astfel de serviciu. Consider ca au o grila foarte buna de programe fata de alti competitori in romania dar vad ca se duc mai mult spre programe internationale decat nationale si/sau regionale.

Trimite un comentariu

sus