Skip to main content

20 August. Antena 3 solicită infirmarea ordonanţei de urmărire penală a postului în dosarul lui Alexandrescu

 

sorin alexandrescu

Publicitate

CONTESTAŢIE. Postul de televiziune Antena 3 cere infirmarea ordonanţei de urmărire penală emisă împotriva sa în dosarul de şantaj al lui Sorin Alexandrescu, considerând că aceasta este "neîntemeiată şi fără susţinere în realitatea obiectivă", potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, materialele difuzate de Antena 3 cu privire la ancheta "Mită în fotbal" erau cunoscute procurorilor încă din mai, la data începerii urmăririi penale asupra lui Sorin Alexandrescu. "Simpla difuzare a unor spoturi publicitare nu poate reprezenta elementul constitutiv al unei infracţiuni de şantaj, Antena 3 neavând obligaţia de a verifica conţinutul spotului publicitar şi neavând posibilitatea de a interveni asupra acestuia. Singura acuzaţie adusă Antenei 3 este difuzarea acestui spot publicitar", se mai arată în comunicat.


Antena 3 solicită infirmarea ordonanţei de urmărire penală a postului în dosarul lui Alexandrescu


REFACERE. Realizatoarea TV Marioara Murărescu se simte bine, face recuperare la clinica de profil a Spitalului Elias, după intervenţia din iunie de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală, realizată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, potrivit apropiaţilor acesteia, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a precizat că Marioara Murărescu a cerut să nu fie date informaţii în legătură cu starea sănătăţii sale.
Marioara Murărescu se simte mai bine, face recuperare


HACKER. Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg, creatorul acestei platforme de socializare online, a fost piratată de un internaut palestinian, care spune că a dorit să atragă atenţia asupra unei vulnerabilităţi a reţelei accesate, potrivit Mediafax.

Tânărul palestinian susţine că numeroasele mesaje pe care le-a trimis administratorilor reţelei Facebook au rămas fără răspuns. Khalil Shreateh a decis, astfel, să treacă la "artileria grea" şi a piratat "peretele" ("wall-ul") lui Mark Zuckenberg pentru a dovedi că avea dreptate.
Pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg a fost piratată de un palestinian


DE LA RECLAME LA MODĂ PENTRU COPII. Un magazin online cu haine doar pentru copii…şi realizate doar de designeri români. În acelaşi timp, un business care ajută copiii care provin din familii fără posibilităţi financiare. Pentru o astfel de afacere, Roxana Dumitru, cea care până anul trecut a condus timp de şase ani Leo Burnett&Target, a renunţat la carieră pe care o avea în publicitate şi a fondat împreună cu Adina Sasu business-ul de haine pentru copii Designers for Kids, scrie Wall-Street.ro.
Roxana Dumitru, fosta sefa a Leo Burnett&Target, a lansat o afacere cu haine pentru copii create doar de designeri romani


BILANŢ DE GRUP. Grupul de comunicare Lowe România, format din şapte agenţii, a realizat în 2012 o cifră de afaceri de 49,02 milioane de euro, potrivit datelor depuse la Ministerul Finanţelor Publice şi calculată de „Forbes România”. Agenţia de media Initiative a înregistrat afaceri de 36,32 milioane euro, cu 10% mai mică decât în 2011.

Agenţiile din grupul Lowe România, condus de Veronica Savanciuc, CEO & President, au raportat la sfârşitul anului 2012 un profit net cumulat de 681.473 euro, conform Ministerului Finanţelor Publice.
Bilanţul grupurilor de comunicare în anul 2012: Lowe România


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cofetarul aka FooThay Flasc Cofetarul aka FooThay Flasc
    Kevall, bietule, iesi mai bine din casa la o bere la pet si un spart de samanta in fata blocului si lasa postarile astea cu tema ”jos basescu”. Iti spun eu ca nici washbrain-ii aia de la antena3 nu mai cred in varan - stai sa vezi peste un an ce caterinca peste tara va fi...Abia astept!
  • poweraxxel poweraxxel
    A ramas Voiculescu fara bani negri de incearca sa scoata conturile Antena 3 de sub lupa procurorilor?
  • mad79 mad79
    de ce trebuie sa repeti ca o maimuta,ce spun niste dobitoci cu atata pasiune de a ajuns sa nu ii mai credea nimeni?Chiar nu poti gandi singur si astepti totul mura-n gura de la niste dezaxati care nu stiu decat sa minta cu nerusinare in fiecare seara!
    Ati votat USL-ul si uite ce bine se descurca,ca avem o inflatie ce nu face,decat sa scada puterea de cumparare a omului,iar guvernul e plin de penali si puscari#bili!
  • protopopescu protopopescu
    romanii nu sunt prosti. dar postacii antenisti sunt foarte prosti. cu mult peste media UE. poate chiar peste media planetei. ce a difuzat Antena 3 se numeste promo. spotul publicitar este facut de o agentie de publicitate la solicitarea unui client si difuzat de statia tv la solicitarea unei agentii de media. Un promo este facut de departamentul intern al unei televiziuni si promovoveaza un program ce urmeaza sa fie difuzat. Deci Antena 3 a promovat un reportaj incendiar pe care urmau sa il difuzeze. asta daca numitul bendei nu cadea la pace cu alexandrescu. e asa de greu de inteles? sau va plateste turnatorul ala de voiculescu atat de mult incat l-ati lasat sa va spele creierul?
  • kevall kevall
    acum sa intelegem noi oamenii de rand ca nu mai au voie televiziunile sa scoata spoturi publicitare ??????sau trebuie sa fie de acord dna-ul basist daca sa dea sau nu un spot??????

Trimite un comentariu

sus