Skip to main content

5 August. Un deceniu de „The Simpsons“ în două clipuri: cele mai cunoscute referinţe cinematografice

 

familia simpsonANIVERSARE. Site-ul Next Movie a realizat un colaj prin care arătă cum serialul de desene animate „The Simpsons“ s-a folosesit de diferite trimiteri către scene celebre din alte filme cunoscute, scrie Adevărul.

Publicitate

Printre filmele la care serialul american face referire se numără unele dintre creaţiile lui Stanley Krick sau pelicule clasice precum Pe aripile vântului sau Vrăjitorul din Oz. Indiferent dacă trimiterile din serial erau legate de filmul Naşul, King Kong, Casablanca sau Exorcistul, primul deceniu din „Simpsons“ trebuie să fie privit ca pe o serie de parodii care surprind perfect cultura americană, dar şi globală, stilul de viaţă, adică o întreagă epocă.
VIDEO Un deceniu de „The Simpsons“ în două clipuri de câte 20 de minute: cele mai celebre referinţe cinematografice


VÂNZARE. Grupul media american New York Times va vinde publicaţia The Boston Globe, pentru suma de circa 53 milioane de euro (70 milioane de dolari), omului de afaceri John W. Henry, proprietarul clubului de fotbal Liverpool şi al clubului de baseball Boston Red Sox, scrie Wall-Street.ro.

Tranzacţia include şi site-ul Boston.com, publicaţia locală din statul Massachusetts Worcester Telegram & Gazette şi compania de direct-mail marketing GlobeDirect.
Preţul este mult mai mic decât cel plătit de The Times în 1993, când a achiziţionat The Globe pentru suma de 1,1 miliarde de dolari.
New York Times vinde publicatia The Boston Globe. Valoarea ziarului s-a topit in 20 de ani


TRANZACŢIE. Săptămânalul american Newsweek, a cărui ultimă ediţie tipărită a apărut pe piaţă pe 31 decembrie 2012, devenind apoi o publicaţie exclusiv digitală, va fi vândut companiei IBT Media, care deţine şi titlul International Business Times, potrivit Mediafax.

Oficialii IBT Media au anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că vor prelua marca Newsweek şi operaţiunile în online ale acestei publicaţii de la compania IAC, care deţine în prezent revista. Tranzacţia nu va include şi site-ul de informaţii The Daily Beast, care va rămâne în portofoliul IAC.
Publicaţia Newsweek, devenită exclusiv digitală în ianuarie, şi-a găsit un cumpărător


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emmerdeur emmerdeur
    mda. "cele mai celebre".

Trimite un comentariu

sus