Skip to main content

8 August. Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului acuză Antena3 că a abordat tendenţios tema Pogromului de la Iaşi

 

mihai-gadea-2ANTENA 3, ACUZATĂ DE O ORGANIZAŢIE CARE COMBATE ANTISEMITISMUL. Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului (MCA România) acuză postul de televiziune Antena 3 că, în cadrul emisiunii Sinteza zilei de marţi seară, a abordat în mod "tendenţios" subiectul Pogromului de la Iaşi şi a responsabilităţii neasumate în mod formal de către autorităţi, "prin încercarea de a denigra anumite instituţii ale statului", instituţii care "în prezent conduc o serie de investigaţii împotrivă unor persoane care conduc trustul media care administrează şi postul Antena 3", scrie HotNews.ro.

Publicitate

"MCA România apreciază rostirea unor adevăruri în emisiune, dar se desparte total şi categoric de maniera în care tema Holocaustului a fost direcţionată pentru a servi unor scopuri politice şi personale şi/sau pentru a denigra instituţii publice româneşti", afirmă organizaţia într-un comunicat.
Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului: Tema Pogromului de la Iaşi, abordată tendenţios la Antena 3, prin încercarea de a denigra anumite instituţii ale statului


SANOMA ŞI BURDA AU ÎNCHEIAT 2012 CU PIERDERI ÎN ROMÂNIA. Compania Burda România, filiala locală a editorului Burda International GmbH care a preluat operaţiunile Sanoma Hearst, a raportat la sfârşitul anului 2012 pierderi de 2,42 milioane de euro. La rândul său, Sanoma Hearst a încheiat anul trecut cu pierderi de 2,51 milioane euro, scrie Forbes.ro.

Burda România, firma care editează printre altele publicaţiile Practic în bucătărie, Casa Lux, Ioana şi Grădina mea, a avut o cifră de afaceri în 2012 de 4,51 milioane de euro, potrivit bilanţului depus la Ministerul Finanţelor Publice.
La rândul său, Sanoma Hearst, compania care editează Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Marie Claire, Esquire, Men's Health, Auto Motor şi Sport şi National Geographic, a avut o cifră de afaceri de 8,21 milioane de euro.
Editorii Burda şi Sanoma au încheiat anul 2012 cu pierderi în România


IATĂ CINE CREDE CĂ NU VOR MAI EXISTA ZIARE TIPĂRITE. "De un lucru sunt sigur: nu vor mai exista ziare tipărite în 20 de ani. Poate vor exista ca produse de lux, în unele hoteluri, care doresc să le ofere ca pe un serviciu extravagant".
Declaraţiile aparţin patronului magazinului online Amazon, Jeff Bezos, care a cumpărat luni The Washington Post pentru suma de 250 de milioane de dolari, scrie Evenimentul zilei, care citează site-ul TechCrunch.

Bezos a explicat anul trecut, într-un amplu interviu acordat ziarului german Berliner Zeitung, care va fi destinul presei tipărite, iar acum spusele sale sunt din nou menţionate de către presa internaţională, în contextul interesantei achiziţii pe care tocmai a făcut-o.
Nu vor mai exista ZIARE tipărite? Declaraţii INCENDIARE ale unui MOGUL 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Decat Decat
    Ce de postaci roboti , cu mesajul standard pe care il au de postat . Siteul asta are nevoie de curatenie .... Miroase a pipi de motan .
  • penibil penibil
    vizitati saitul varanului sa vedeti ce osanale ii aduc postacii =))
    rugaciunea o faceti la poza domnului profesor din bucatarie sau la cea de pe tavanul dormitorului ? =))
  • Dan Dan
    Ce de postaci :))))
  • Dragos Dragos
    Petrișor Obae, ești mândru de calitatea ta de gazda pentru postacii din Intact? Îți place cum arată site-ul tău din cauza lor? Sau pe tine te interesează strict niște cifre de trafic? Că eu m-am cam săturat...
  • agent ss agent ss
    acuzatii poate aduce oricine.antena 3 chiar nu afacut nimic tendentios ca sa fie acuzata.astea sunt niste aberatii.
  • iulia iulia
    Nu exista nici un scop politic! Antena 3 a relatat faptele intocmai si nu merita atacata pentru asta.
  • sasca sasca
    Antena 3 a spus doar adevărul nu a făcut nimic tendențios!!
  • ROYCE ROYCE
    Este extrem de usor sa aduci acuzatii si foarte dificil sa vii cu probe in sustinerea acestora. Daca acest ONG este deranjat de adevar poate sa schimbe postul tv.
  • Cristinak Cristinak
    Niste acuzatii de toata jena. E clar ca aia ori nu pricep ce sa spus in emisiune ori sunt rau intentionati

Trimite un comentariu

sus