Skip to main content

Andreea Berecleanu, notificare către presă să înceteze publicarea materialelor despre viaţa sa privată

 

andreea berecleanu

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului program de ştiri al Antenei 1, a trimis presei o notificare prin care cere să nu mai publice ştiri despre viaţa sa privată.

„Îmi manifest în mod expres dezaprobarea faţă de orice faţă de orice publicare/difuzare în cadrul publicaţiei/ site-ului/ postului dumneavoastră a unor informaţii, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care ţin de viaţa mea privată, orice demers al dumneavoastră contrar acestei manifestări urmând a fi considerat o atingere adusă vieţii private”, se arată în notificarea trimisă mai multor publicaţii şi posturi de televiziune.

Vă somez să încetaţi orice demers de publicare în cadrul publicaţiei/site-ului/ postului pe care îl/o deţineţi de imagini, informaţii, comentarii şi/sau interpretări cu privire la aspecte din viaţa mea privată”, se mai arată în document.

Notificarea vine în contextul în care ieri au apărut informaţii potrivit cărora vedeta ar fi divorţat de soţul ei, Andrei Zaharescu, fost prezentator al ştirilor de la Antena 1, în prezent purtătorul de cuvânt al guvernului.

Citeşte şi: 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    cind esti persoana publica iti asumi aceasta calitate, cu bune si cu rele...cind totul era frumos si bine, PRul Antena 1 era foarte activ, acum cand exdoamna Zaharescu si-a parasit domiciliul conjugal, cenzura totala...probabil ca are exclusivitate cu Intact Media. Astept sa revina Capatos, ca sa o admir in toata "splendoarea"...
  • Gaetano Gaetano
    Se baga si ea in seama, doar, doar i - o mai creste ratingu' la Obositor !!
  • adi adi
    A luat-o razna si fatuca asta! Nu zice insa nimic despre divort.Asa sunt ,,vedetele,, de la noi.Sa apara numai de bine.Cum e ceva rau incep amenintarile.

Trimite un comentariu

sus