Skip to main content

Cazul RCS - Discovery, în variantă americană. CBS, scos de pe reţeaua de cablu a Time Warner în anumite oraşe

 

Sursa foto: Reuters
Sursa foto: Reuters

Publicitate

Pentru că nu a ajuns la un acord financiar cu CBS, reţeaua de cablu a Time Warner a decis să oprească brusc retransmisia programelor lor, în acest weekend, pentru mai multe oraşe mari din Statele Unite ale Americii, printre care New York şi Los Angeles, notează Ozap.com şi Reuters.

Această decizie ar putea costa postul CBS aproximativ 400.000 de dolari pe zi. Reţeua de cablu a Time Warner are peste 11,5 milioane de abonaţi.

Time Warner Cable Inc i-a făcut ieri o ofertă canalului american prin care i-a propus ca postul CBS să fie vândut într-un pachet separat, la cerere. Această ofertă n-a fost însă pe placul CBS.

"Noi credem că în acest fel vom putea vedea cât de mult îşi doresc abonaţii noştri canalul CBS", a declarat Glenn Britt, directorul executiv al Time Warner Cable Inc.

CBS a numit propunerea "un fals" şi "o strategie de PR concepută pentru a distrage atenţia de la faptul că Time Warner Cable nu negociază cu bună-credinţă".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spagatistu spagatistu
    Aceasta stire nu va fi difuzata de Intact. Altfel si-ar confuza spectatorii fideli, acestia inchipuindu-si ca basescu este de vina si in acest caz.

Trimite un comentariu

sus