Skip to main content

Digi24 încheie campania Raport de ţară cu o transmisiune din Piaţa Constituţiei, cu peste 100 de invitaţi

 

SANDA SI COSMIN FERESTREDigi24, post deţinut de grupul RCS&RDS, încheie în această seară campania Raport de ţară într-un mod inedit, printr-o transmisiune live din Piaţa Constituţiei la care vor participa peste 100 de invitaţi.

Publicitate

Campania Raport de ţară a durat şase luni, începând cu 1 martie, şi a realizat o radiografie a României. Campania marca Digi24 va continua din toamnă.

Ediţia specială de astăzi, care durează două ore şi jumătate, va începe la ora 19,30 şi este moderată de Cosmin Prelipceanu, Sanda Nicola şi Dan Suciu. Inviaţii lor, membri ai echipei Digi24, vor vorbi din studioul amplasat în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, despre ce a însemnat pentru Digi24 această amplă campanie de televiziune despre regionalizarea României.

În cifre, campania Digi24 arată astfel: 300 de tehnicieni implicaţi în peste 650 de transmisiuni live, 5000 de kilometri de fibră optică folosiţi, peste 50.000 de kilometri străbătuţi în întreaga ţară. Peste 100 de jurnalisti din Bucuresti şi din staţiile locale Digi24 au realizat peste 800 de materiale.

În gradenele amplasate în faţa Palatului Parlamentului peste o sută de membri ai echipei Digi24, corespondenţi din întreaga ţară, operatori, tehnicieni, vor vorbi despre ce a însemnat, pentru fiecare dintre ei, efortul de a redescoperi România.

„Prezentam topul judetelor din România, evaluare făcută de telespectatori şi de votul juriului. Prezentăm cea mai bună hartă a regionalizarii. Ne prezentăm concluziile şi impresiile noastre jurnalistice”, spune Cosmin Prelipceanu într-un comunicat al Digi24.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Fratila Liviu Fratila
    Foarte frumos tot efortul lor si laudabila realizarea tehnica. Pacat ca au plecat pe o pista gresita, caci proiectul are acum sanse minime sa se realizeze si oricum nu ar fi tinut politrucii cont de concluziile extrase de Digi din teritoriu.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Ano>NIm tata, tu sigur esti din ograda Digi si incerci sa iti multumesti sefii. Cei care isi spun parerile aici sunt oameni loiberi nu inregimentati tristi ca tine asa ca nu rezolvi nimic daca vorbesti, asa aiurea ca sa te dai important in fata sefilor.
  • Ano>NIm Ano>NIm
    O televiziune de bun simt, o campanie de bun simt... nimic iesit din comun si de aceea a parut plictisitoare. Fara scandal si basini precum cele care apar la Kakatos si la altii din grupul celor care isi doresc rating mai presus de informare... Digi a reusit sa prezinte tara ... si trecand peste discutiile politice care se purtau, am putut vedea locuri superbe care meritau a fi promovate, si chiar in urma prezentarii anumitor orase am putut alege si eu unele unde sa imi petrec concediul.... in fine.... asteptam toamna sa inceapa cancanurile de kkt...
  • gigi gigi
    Emisiunea a avut rolul de a atrage public si multe like-uri pe pagina lor de fb. Se pare ca a functionat strategia de marketing dar emisiunea in sine a fost plictisitoare.
  • frc frc
    cea mai mare porcarie de emisiune. Cica a scos la intrecere Argesul si Valcea, desi nici nu sunt in aceeasi regiune, darmite sa candideze pentru capitala. fata asta, nicola, nu e decat o trompetista

Trimite un comentariu

sus