Skip to main content

Discovery Channel lansează săptămâna rechinilor

 
22931 Deliverables.
22931 Deliverables.

22931 Deliverables.Discovery Channel reia seria emisiunilor despre rechini. Între 24 si 31 august postul va difuza în fiecare zi, de la ora 23.00, poveşti cu şi despre rechini.

Publicitate

Shark Week va avea şi o componentă digitală prin microsite-ul sharkweek.discovery.ro, dar şi o aplicaţie în AppStore sau GooglePlay pentru tablete sau telefoane tip smarphone.

Microsite-ul conţine mai multe secţiuni cu informaţii despre emisiunile de pe TV, diverse specii de rechini şi un test de personalitate amuzant.

Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City lansează meniul Shark Week disponibil in intervalul 24 - 31 august.

Ce programe cu rechini vor defila pe Discovery

Muşcătura rechinului - sâmbătă, 24 august, de la ora 23.00
Mark Addison, specialist în rechini, şi Andy Casagrande, expert în filmări subacvatice, îşi viaţa ca să surprindă cât mai de aproape, cu mini-camerele lor HD, Muşcătura rechinului.

Rechini la vânătoare - duminică, 25 august, de la ora 23.00
Dave şi Cody din Supravieţuire în doi plonjează în adâncuri ca să afle de ce fiecare rechin are stilul său propriu şi unic de a ataca. Aplicând mai multe teste şi folosind tehnologii de filmare performante, ei studiază comportamentul sălbatic şi metodele specializate prin care rechinii îşi ucid prada.

Vânătorii de mituri: Top 25 mituri despre rechini - luni, 26 august, de la ora 23.00
Adam Savage şi Jamie Hyneman din Vânătorii de mituri prezintă cele mai tari 25 de mituri despre rechini din toate timpurile.

Marele rechin alb: captură imposibilă - marţi, 27 august, de la ora 23.00
Andy Casagrande şi echipa lui merg în apropierea oraşului Gansbaai din provincia sud-africană Western Cape, unde trăieşte o populaţie sănătoasă de rechini albi, mari.
Până acum, niciun cameraman de documentare despre specii sălbatice nu a reuşit să surprindă această imagine: un Polaris Attack văzut de sus, adică o anumită mişcare verticală, rapidă, folosită de rechinii care atacă.

O pradă umană: Rechini ucigaşi - miercuri, 28 august, de la ora 23.00
Cum pot mici accidente să devină adevărate drame pentru aşa-zişii curajoşi, dornici de aventură.

Rechinii ucigaşi: decembrie însângerat - joi, 29 august, de la ora 23.00
Decembrie 1957: vârful sezonului turistic în Africa de Sud. O staţiune idilică devine decorul unde au loc 14 atacuri şocante ale rechinilor.

Atacul rechinilor - vineri, 30 august, de la ora 23.00
Terry Schappert îşi pune la încercare antrenamentul de fost membru al Trupelor Speciale, pentru a arăta cum se poate supravieţui unor atacuri ale rechinilor.

Supravieţuitorii atacurilor de rechin - sâmbătă, 31 august, de la ora 23.00
Poveştile celor care au supravieţuit atacurilor de rechini descriu comportamentul ucigaş al acestor prădători şi cele mai bune metode prin care cineva ar putea supravieţui unui asemenea atac.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    super tare! pacat ca unii distribuitori de cablu ( rds) nu mai au in grila aceste posturi. poate isi revin din prostie fac bine sa l bage la loc.

Trimite un comentariu

sus