Skip to main content

Discovery Channel, pe urmele extratereştrilor, din 7 august

 

ALIEN MUMMIES

Publicitate

Discovery Channel lansează din 7 august o programe despre formele de viaţă extraterestre. Postul va difuza, în fiecare miercuri de la ora 20:00, 3 ore de programe care încearcă să găsească răspunsuri pentru întrebarea: “Suntem singuri în Univers?”

Postul de documentare va difuza câte două episoade din Morgan Freeman în spaţiu, apoi urmează două episoade din Cum funcţionează Universul şi se încheie cu documentare speciale, cum ar fi Mumii extraterestre, Scenarii extraterestre sau Întâlnire cu extratereştrii.

Morgan Freeman şi spaţiul cosmic – În fiecare miercuri de la 20.00
Prezentat de Morgan Freeman, acest program explorează mistere ale existenţei noastre şi întrebări care au urmărit dintotdeauna omenirea: Suntem singuri în Univers? Putem călători în timp? Ce a existat la începutul începuturilor?

Cum funcţionează Universul – Sezonul 2 – În fiecare miercuri de la 21.00
Cum a fost creată lumea noastră de o coliziune planetară apocaliptică şi o supernovă? Cum impulsionează orbitele planetare dinamica Universului? Ar putea furtunile solare cosmice să pună în pericol viaţa de pe Pământ?

Mumii extraterestre – Miercuri 7 august, de la 22.00
Mexic, mai 2007. O creatură bizară, necunoscută ştiinţei, este prinsă într-o capcană. Să fie oare o formă de viaţă extraterestră, dintr-un alt univers, sau doar o farsă?

Scenarii extraterestre – Miercuri 14 august şi miercuri 22 august, de la 22.00
Este oare omenirea pregătită pentru contactul cu extratereştrii? Şi cum ar arăta aceştia? Programul Scenarii extraterestre explorează diverse modalităţi prin care forme de viaţă extraterestre ar putea să comunice cu Pământul, conturând un scenariu ipotetic, dar plauzibil, referitor la un eventual prim contact. Ce s-ar întâmpla dacă am primi un mesaj din spaţiu? Cum ar reacţiona oamenii dacă ar afla că o navă spaţială extraterestră se îndreaptă spre Pământ?

Întâlnire cu extratereştrii – Miercuri 28 august, de la 22.00
Cu decenii în urmă, oamenii au început să îşi închipuie cum ar fi să întâlnim creaturi extraterestre, de pe alte planete. Însă acum chiar şi oamenii de ştiinţă sunt de acord că trebuie să existe forme de viaţă extraterestră undeva, în nemărginirea Universului.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Bineinteles ca noile programele premium de la Discovery sant deosebit de interesante...Este unul din motivele principale pentru care voi renunta la abonamentul rcs-rds si ma voi abona la Focus Sat , ce are programe calitative excelente, nu ca mizeriile de canale de la digi...
  • Loredana Loredana
    Pare a fi o emisiune interesanta.

Trimite un comentariu

sus