Skip to main content

Exclusiv: Mircea N. Stoian a plecat de la Money Channel

 

mircea_m

Publicitate

Mircea N. Stoian, care a realizat emisiunea ”Pressing”, pleacă după numai patru luni de colaborare de la postul condus de omul de afaceri Muhammad Murrad.

Motivul nu este legat de situaţia financiară, ci de o neînţelegere cu unul dintre directorii postului, după cum a transmis Stoian prin intermediul unui mesaj:

”Începând de astăzi, 14 august 2013 colaborarea mea cu postul de televizune Money Channel încetează. Vor reveni la cel mai ofertant post de televizune de business din acest moment din piaţa media din România, în momentul în care deciziile editoriale vor fi luate de altcineva decât de actualul director de programe al postului, Dan Muşetoiu. Motivul plecării mele este discrepanţa iremediabilă intre conceptul pe care Muşetoiu doreşte să-l promoveze în acest moment la Money Channel şi principiile de presă ale subsemnatului, care timp de patru luni a realizat cea mai vizionată emisiune a postului”, precizează Stoian în mesajul trimis paginademedia.ro.

Plecarea jurnalistului de la Money Channel vine în contextul mai multor schimbări editoriale şi nu este una irevocabilă.

”Mă voi reaşeza la masa tratativelor în momentul în care va exista o linie editorială clară, dar mai ales pertinentă. Asta în cazul în care prezenţa mea va mai fi dorită acolo şi nu voi fi implicat într-un alt proiect de televiziune”, a adăugat Mircea N. Stoian pentru paginademedia.ro.

Stoian a realizat emisiunea ”Pressing” la Money Channel, după plecarea de la Antena 1, unde timp de patru ani i-a fost co-prezentator lui Dan Capatos în emisiunea ”Un Show Păcătos”.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    a plecat de la mani cenal? fantastic, si eu nici nu stiam ca era acolo... acest asistent ratat, ziarist suficient, plin de ifose si cu un sentiment de superioritate bazat pe nimic ar face bine sa invete o meserie si sa puna mana sa munceasca.
  • Fane Fane
    Ce mizerie de personaj.
  • Radu09 Radu09
    ATI UITAT SA MAI SPECIFICATI CA STOIAN A FOST MARE ANALIST SI CE MAI ERA EL LA OTV SEARA DE SEARA
  • marius mihu marius mihu
    Stoian a masurat audienta cu metru sau cu pasul?!Money Channel e asa important post de tv ca nici nu i se masoara audienta!
  • marius mihu marius mihu
    Cei Tepuiti de Musetoiu trimiteti garda financiara si itm peste el!!
  • mircea mircea
    Cine sunt ratatii astia?Tusea si junghiu!Stoian asta a fost ajutor de caine lup la Capatos,iar Musetoiu e javra umana.The Money CHANNEL e post de Tepe sau de bisnita nu de bussnis!!
  • mihaita mihaita
    nu m-am uitat la Capatos in 5 ani (sau cat are de cand face emisiunea) nici 10 minute cumulat insa din diverse stiri vazute prin ziar mi s-a parut cunoscuta fata acestui individ.

    Butonam televizorul acum vreo 2 luni si il vad pe acest individ la the money channel.
    Money channel mi s-a parut mereu un post nereusit de business insa nu-mi venea sa cred, fie mi se parea mie, fie un individ pe post de papagal la Capatos era acum "om de business".
    Ceva era dubios, am caut pe net, el era si nu era gresit postul, incepusem sa cred ca nimerisem pe Money TV ce emite pe postul Giga TV, tot felul de aiureli.
    Nu era, el era ma.

    Ma uit vreo 5 minute, omul emana o atitudine de superioritate ridicola insa emitea niste idei semiretarde.

    Poate pentru el era un progres insa nu stiu cati oameni normali ce se uita pe un post de business ii dau o sana unui astfel de om, cu un astfel de trecut.

    Dar nu conteaza, inevitabil ambele posturi de "business" isi vor da ultima rasuflare in scurt timp.
  • Catalin Catalin
    cel mai ofertant post de bussines din piata si-a pierdut cea mai importanta vedeta :) ahahahhaha
  • Raku Raku
    Ce emisiune de cacao a facut asta!!!! Plina de balbe si ineptii de om dus cu pluta! ASTA SE CREDE MARE JURNALIST!!!???
  • mihai drumcea mihai drumcea
    Sunt sclavul Money Channel pana la capat.
  • nelu nelu
    Musetoiu stie televiziune cat motanul meu!Acest MUSETOIU a inlaturat toti profesionistii din tv ptr a conduce el,pacat ca MURAD nu isi da seama de javra asta de MUSETOIU!
  • Tabloidus Tabloidus
    Fosta asistenta a lui Capatos rupe atat tacerea cat si contractul. Lovitura de teatru, zic :))))
  • wanderer wanderer
    Domnule DeeJay Leno, nici eu nu sunt de acord cu primele doua afirmatii ale lui Mircea N Stoian (si asta pentru ca nu am facut inca un studiu de piata...poate am o surpriza, cine stie!), dar pot sa te asigur ca acest Dan Musetoiu ia decizii in functie de spaga...
    Diferenta dintre Mircea N Stoian si Dan Musetoiu este colosala! Primul este serios si profesionist, iar celalalt este de ordinul 0 barat...
  • DeeJay Leno DeeJay Leno
    Mircea N. Stoian...”mă voi reaşeza la masa tratativelor”...”cea mai vizionată emisiune a postului”...”cel mai ofertant post de televizune de business din acest moment din piaţa media din România”...Dan Muşetoiu...
    Daca citesti ce zice ăsta crezi ca e vorba de un contract de milioane de dolari intre un super-greu si o televiziune care da ora exacta in State. Cand colo, doi neica-nimeni vorbesc pompoase despre o emisiune de care nimeni nu stia ca exita de la un post de tv care are redactia intr-o camera si wc-ul pe hol...

Trimite un comentariu

sus