Skip to main content

Noua serie Orăşelul Leneş începe la Boomerang

 

Publicitate

Serialul de desene animate Orăşelul Leneş - Lazy Town are premiera unei noi serii la postul Boomerang.

Canalul pentru copii va difuza noua serie din Orăşelul leneş începând din 2 septembrie. Episoadele vor fi programate zilnic, ce la ora 13.45.

Creat de sportivul islandez Magnus Scheving, care este şi personaj principal, serialul urmăreşte aventurile supereroului Sportacus.

Primele două serii din Orăşelul Leneş au fost difuzate în România de postul Disney. De asemenea, primele serii au fost distribuit pe DVD împreună cu Gazeta Sporturilor.

SPORTACUS A AJUNS LA MICHELLE OBAMA. Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a colaborat cu Sportacus, personajul principal al Orăşelului Leneş, într-o campanie care promovează în întreaga lume campanii privind un mod de viaţă echilibrat al copiilor.

Bazat pe conceptul creat de sportivul islandez Magnus Scheving în urmă cu 20 de ani, Orăşelul Leneş este un brand de divertisment dedicat sănătăţii copiilor. Alături de serialul de televiziune, brandul înglobează show-uri live, muzică, jocuri, radio, publicaţii, proiecte pentru comunităţi – maratoane, cluburi sportive, întâlniri cu copiii – şi programe care încurajează alimentaţia sănătoasă, dezvoltate în cooperare cu agenţii guvernamentale.

EFECTE DIN STUDIOUL MATRIX. Noul sezon a fost filmat în studiourile LazyTown din Islanda, iar efectele speciale au fost realizate în studiourile Turner din Atlanta, în portofoliul cărora se numără şi titluri precum Ben 10, Matrix şi X-Men. Sportacus are noi vehicule şi un nou costum cu gadget-uri interesante, create de designerii studioului IronHead din Los Angeles, care au realizat şi costumele pentru filmele Batman, Cei 4 fantastici, sau Omul de oţel.

Despre Orăşelul Leneş:

  • Creat de Magnus Scheving, Orăşelul Leneş a fost lansat în Islanda în 1995, odată cu publicarea unei cărţi pentru copii.
  • În 2002, după campania Orăşelului Leneş, vânzările de fructe au crescut în Islanda cu 22 la sută.
  • Deţinătorul licenţei pentru costumele Orăşelul Leneş, César, a vândut 180.000 de costume în Marea Britanie într-un singur an.
  • Fost campion la gimnastică aerobică, Magnus Scheving a câştigat Campionatul European în 1994 şi 1995, şi medalia de argint la Campionatul Mondial din 1994.
  • Orăşelul Leneş şi personajul principal, Sportacus, au lansat iniţiative menite să schimbe în bine modul de viaţă al copiilor în ţări precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Norvegia, Mexic, Islanda şi Bulgaria.
  • Când spectacolul live Orăşelul Leneş a fost anunţat în Mexico City, biletele s-au vândut mai repede decât cele pentru concertul legendarei trupe de rock U2.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus