Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Cum a fugit Omar Hayssam din ţară

 

presa de azi 5 augustDeşi au trecut mai bine de două săptămâni de când Omar Hayssam a fost adus în ţară, Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre fuga teroristului din ţară, un subiect tratat, de-a lungul timpului, de mai toate ziarele. Cotidianul reface traseul şi modul în care a fugit sirianul din ţară, în iunie 2006.

Publicitate

“EVZ Prezintă probe concludente şi depoziţii de martori din dosarul teroristului sirian. Cum a fugit Omar Hayssam din ţară”, este titlul de pe prima pagină din Evenimentul zilei.

Ziarul scrie că Omar Hayssam era sănătos când a fugit din România. “Eliberat de judecătoarea Sofia Dumitraşcu, pe 26 aprilie 2006, pe motiv că suferea de cancer cu metastaze, Omar Hayssam era deja vindecat. Acest fapt reiese din documente aflate, în exclusivitate, în posesia Evenimentului Zilei”.

România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre litoralul bulgăresc, care nu-i mai atrage atât de mult pe români. “Mirajul litoralului Bulgăresc s-a topit”, titrează România liberă pe prima pagină.

“Cu 80% a crescut în 2009 numărul turiştilor români în vacanţă pe litoralul bulgăresc faţă de 2008. Cu toate acestea, după patru ani românii se întorc pe litoralul românesc. Ror mai puţini turişti români pleacă la mare în Bulgaria, deoarece preţurile practicate pe litoralul vecinilor au crescut semnificativ în ultimii ani, iar calitatea serviciilor a scăzut”, scrie România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul: Dorinţa secretă a Corinei Creţu
  • ProSport: Dispare şi Rapidul?
  • Gazeta Sporturilor: Pantelis înapoi
  • Naţional: Planul secret al destructurării Ministerului de Interne!
  • Libertatea: “Vrei copil? Dă 50.000 de lei şi îţi dau băieţelul meu!”

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jix Jix
    Pai cum a iesit Hayssam din tara? Basescu l-a ajutat….stim cu totii, iar acum se face ca nu-l intereseaza subiectul!

Trimite un comentariu

sus