Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSportul, cu „struţii” din fotbal: Mitică Dragomir şi Mircea Sandu

 

Capturaţi ecranul complet 06.08.2013 113000.bmp

Cei doi mari şefi din fotbal, Mitică Dragomir şi Mircea Sandu, au luat poziţia struţului în scandalul retrogradării Rapidului. Evenimentul zilei îl reduce în prim plan pe dispărutul Codruţ Marta, fostul şef de cabinet de la ANAF.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte al ziarelor de astăzi:

  • ProSport îi pune pe prima pagină pe şefii din fotbalul românescu care au luat Poziţia struţului. Mircea Sandu şi Mitică Dragomir fug de responsabilitate. „Şeful FRF a pasat vina în cârca şefului LPF, acuzându-l că e sluga televiziunilor. Printre explicaţii comice, Dragomir a răspuns că vinovată nu e Liga, ci lipsa banilor”.
  • Gazeta Sporturilor scrie despre Atacul nul. „Pentru vârfurile lui Dinamo, campionatul nu a început încă: 0 goluri în 3 meciuri”.
  • Evenimentul zilei publică un articole despre un „posibil cutremur în lumea oamenilor de afaceri”: Dispariţia fostului şef de cabinet de la ANAF, anchetată de DNA.
  • Adevărul îl pune pe copertă pe disidentul Gheorghe Ursu, ucis pentru că a scris un jurnal intim în care critica regimul lui Ceauşescu. Disidentul Ursu, ucis a doua oară, titrează publicaţia. „Magistraţii militari vor să-l facă scăpat pe unul dintre cei consideraţi vinovaţi de uciderea disidentului Gheorghe Ursu, în anul 1985, în arestul Miliţiei”.
  • România liberă publică un interviu cu Raluca Grosescu, politolog şi cercetător asociat la Institut des Sciences Sociales du Politique din Franţa despre Cum şi-au condamnat alte state „Cazurile Vişinescu”

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus