Skip to main content

Programele lui Oprah Winfrey ajung în România, pe TLC

 
oprah - oprahcom
oprah - oprahcom

oprah - oprahcom

Publicitate

O serie de emisiuni marca Oprah Winfrey Network (OWN), postul de televiziune deţinut de vedeta americană împreună cu Discovery Communications, va ajunge şi în România în această toamnă.

Principalele producţii ale OWN şi prezentate de Oprah vor fi lansate în Europa de Est şi în Rusia în grila de programe a TLC, în următoarea perioadă. Acestea au ajuns deja în Polonia, urmând să apară în grilele de programe ale TLC şi în Ucraina şi în Rusia, de la 1 septembrie. Rândul Bulgariei şi al României va veni pe 28 octombrie.

Ce emisiuni vor fi difuzate pe TLC

  • Oprah's Next Chapter, emisiune ce va include şi interviuri cu celebrităţi, printre care Beyoncé, Rihanna, LL Cool J şi familia lui Whitney Houston.
  • Oprah's master class: Oprah prezintă poveştile de succes, eşecurile şi lecţiile de viaţă ale celebrităţilor, precum: Jay-Z, Simon Cowell, Diane Sawyer, Lorne Michaels, Dr. Condoleezza Rice, Sidney Poitier, Dr. Maya Angelou. 
  • Oprah’s Lifeclass: Despre lecţiile şi principiile care au ghidat-o în viaţă pe Oprah.
  • Super soul sunday: o serie de emisiuni în care Oprah vorbeşte despre fericire, spiritualitate şi împlinire, cu gânditori, vizionari sau scriitori.

OWN: Oprah Winfrey Network este un joint venture între Discovery Communications şi Oprah. Reţeaua de televiziune a fost lansată la 1 ianuarie 2011 şi este disponibilă în 85 de milioane de locuinţe.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    emisiuni pentru cei cu un singur neuron !
  • nadia nitov nadia nitov
    au ajuns de mult! ma uit la ele de peste un an, poate doi, ca n-am fost atenta exact cand a aparut tlc-ul la mine.

Trimite un comentariu

sus