Skip to main content

Radu Vâlcan, către presă: Nu mai daţi ştiri cu viaţa mea privată

 

radu-valcan-1

Publicitate

INTERDICŢIE. Radu Vâlcan nu mai vrea mediatizare. Vedeta a trimis, prin intermediul unui avocat, către mai multe instituţii de presă o notificare prin care interzice să publice şi să difuzeze materiale despre viaţa sa intimă, personală sau de familie.

Scrisoarea este destinată tuturor instituţiilor de presă, mai puţin trustul în care acesta este angajat, Pro TV.

Difuzarea oricăror imagini şi/sau informaţii ce privesc viaţa mea privată, după primirea prezentei Notificări va înlătura orice dubiu cu privire la existenţei bunei credinţe, motiv pentru care îmi rezerv dreptul de a mă adresa instanţelor judecătoreşti competente, pentru a solicita reparaţiile necesare”, se mai arată în notificare.

Vor mediatizare, dar nu oriunde şi oricum

Astfel de notificări au devenit „o modă” printre vedete. În această primăvară, chiar în ziua cununiei civile a lui Ilie Năstase şi a Brigittei Sfăt, cei doi au trimis prin intermediul Pro TV o notificare asemănătoare. „Ne manifestăm în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/post de televiziune al societăţii dumneavoastră a imaginii şi/sau a vocii subsemnaţilor, precum şi a oricăror informaţii, comentarii de orice natură cu privire la viaţa noastră privată”, se arăta în scrisoarea primită de toată presa, ce excepţia Pro TV.

Tot anul acesta, Gabriela Cristea, aflată în plin scandal de de divorţ cu soţul ei, a trimis Antenei 1 o notificare prin care postul nu putea să difuzeze imagini cu vedeta, iar realizatorii şi invitaţii nu-i puteau pronunţa nici măcar numele.

Dan Captos, realizatorul Un show păcătos, s-a conformat, însă a difuzat imagini cu vedeta cu faţa acoperită de emoticoane.

Marcel Toader, fostul soţ al vedetei, a trimis la rândul său o astfel de notificare către Kanal D, postul unde Gabriela Cristea era invitată la WowBiz.

Capturaţi ecranul complet 03.06.2013 231639.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    aoleu, sa nu dati stiri despre viata lui! fara suparare, unde e vedeta? in reclama cu sampon? :)

Trimite un comentariu

sus