Skip to main content

Răsvan Popescu: „Nu există nicio legătură între raportarea mea la Pro TV şi filmul pe care l-am făcut cu Media Pro Pictures”

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

„Eu am făcut un film în urma unui concurs deschis la CNC, film care nu are nicio legătură cu activitatea mea de la CNA”, a spus Răsvan Popescu, membru CNA şi fost preşedinte al instituţie, la Antena 3.

Acesta este un răspunsul fostului preşedinte CNA la comunicatul publicat astăzi de ANI în care se spunea că Răsvan Popescu "s-a aflat în relaţii comerciale şi a beneficiat de foloase patrimoniale în cuantum de 15.000 euro de la S.C. MEDIA PRO PICTURES S.A" în timpul mandatului său de membru CNA.

„Eu am făcut un film în urma unui concurs deschis la Centrul Naţional al Cinematografiei, film care nu are nicio legătură cu activitatea mea de la CNA. E vorba de două companii diferite, una este Media Pro Pictures care este specializată în producţia de film, iar licenţele Pro-ului sunt pe Pro TV SA. Ori nu există nicio legătură între activitatea mea şi raportarea mea la Pro TV şi filmul pe care l-am făcut în urmă cu câţiva ani împreună cu Media Pro Pictures”, a precizat Răsvan Popescu.

El a mai precizat că a fost înştiinţat de către ANI că insitituţia s-a autosesizat, însă nu i-a fost cerut niciun punct de vedere. „Am primit o înştiinţare în urmă cu câteva luni prin care îmi spunea că dânşii s-au autosesizat fără să-mi spună de ce, cum, niciun fel de amănunte. Iar acum aflu că raportul este gata fără să discute cu mine. Voi contesta acest raport, mă voi apăra în justiţie, fireşte”, a declarat Răsvan Popescu.

Comunicatul ANI mai arată faptul că şi Christian Mititelu a fost în incompatibilitate în perioada 2008 - 2012 întrucât în această perioadă membrul CNA ocupa şi funcţia de preşedinte şi mai apoi de vicepreşedinte al Alianţei Civice, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Potrivit Mediafax, se prespune că ar fi vorba despre scenariul filmului Ceva bun de la viaţă, regizat de Dan Piţa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • jean jean
    un maimuțoi împăiat... sigur că nu e nici o legătură, da-da, îhim, cum să nu!

Trimite un comentariu

sus