Skip to main content

Şeful Antenelor, din nou la DNA. Alexandrescu nu poate părăsi ţara încă 30 de zile

 

sorin alexandrescu

Publicitate

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a venit joi dimineaţă la DNA, pentru a i se comunica prelungirea cu 30 de zile a interdicţiei de a părăsi ţara, dispusă în dosarul de şantaj, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu a fost arestat preventiv din 31 mai până în 6 iunie, când Tribunalul Bucureşti i-a înlocuit măsura dispusă de Judecătoria Sectorului 1 cu interdicţie de a părăsi ţara.

În acelaşi dosar, fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, este urmărit penal pentru complicitate la şantaj, dar şi fiica acestuia, Camelia Voiculescu. În plus, sunt urmărite penal şi companiile Antena 3, Antena Group şi Intact Media Publishing.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • All you need is love All you need is love
    Domnule Alexandrescu, băieții ăia cu care o sa stați in cameră la Jilava or să vă întrebe cum e corect ”vă f*t listarea pe bursă” sau ”vă f*t listarea pe burtă”?... Sunt sigur ca dumneavoastră veți da răspunsul corect.
  • Tataee Tataee
    si uite asa ai mai incasat 1 leu de la varanel. bravo.
  • jean jean
    aia e anchetă?... mă rog, poate e făcută de niște "jurnaliști"...
  • Anelissa Anelissa
    S-a finalizat ancheta Mita in fotbal! Acum sa vedem care sunt spagarii si santajistii in acest caz! Astept cu deodebita nerabdare sa-i vad la racoare pe mafiotii Mitica si Bendei!

Trimite un comentariu

sus