Skip to main content

Teo Show, din 9 septembrie la Kanal D

 
Teo Trandafir 2
Teo Trandafir 2

Teo Trandafir 2

Publicitate

Teo se întoarce pe sticlă din 9 septembrie. Vedeta va realiza, pe tronsonul fostei producţii Drept la ţintă, emisiunea Teo Show şi va concura cu Acces Direct şi La Măruţă (fosta Happy Hour). Emisiunea va debuta luni, 9 septembrie, şi va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 16.45.

“Vrem să arătăm că se poate, că există speranţă, că România e o ţară în care se nasc în fiecare zi copii care vor fi educaţi altfel decât noi, că noi înşine putem să ne educăm zi de zi în aşa fel încât, la un moment dat, să fim la înălţimea copiilor noştri şi să le lăsăm o ţară în care se poate zâmbi pe strada şi spune <bună ziua> din senin”, a spus Teo Trandafir.

Citeşte şi: 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    Teo ma bucur pentru aparitia ta la televizor dar as vrea sa vad emisiuni si despre viata copiilor institutionalizati. Cunosc un caz cu un copil ce se fala sub potrectia institutiei dar sta acasa la mama..o mama bonlava psihic..in niste conditii mizere. Cersesc pentru a manca,nu au caldura..geamuril sunt sparte. Primesc doar 100 lei pe luna din partea institutiei,bani pentru hrana. Acest copil nu stie sa gateasca. Unbla nespalata. Miasi dori sa vad o inplicare si din partea posturilor d eteleviziune. Ne plang copii de foame,sunt hraniti cu mizeriile societatii. Abandoneaza scolile. De multe ori spun,mai bine murim decat sa traim asa. S-au izolat de lumea din jur,persoanele care le sunt aproape se poarta urat cu acesti copii. De vreti sa falati mai multe despre acest caz contactati-ma. 0767114027 .
  • corina corina
    Est super tare , puternica si luptatoare >
  • corina corina
    Esti tare, super initiativa cu emisiune scriu dupa mobil s nustiu caf de corect scruil literele................>
  • Liviu Marica Liviu Marica
    Din fericire emisiunile sunt disponibile online.
  • nadia nitov nadia nitov
    traim in romania si in romania ca sa te "bati" cu scursurile alea de "acces direct" si "la mar(c)uta" :) musai sa fii mai abject decat ei! doar nu cu dex-ul in mana si cu muzica simfonica te bati cu pirande, curve, proxeneti de lux sau nu, interlopi! asa ca, ori emisiunea teodorei va fi cu crime si violuri in direct si ii face muci pe concurenti, ori va fi de calitate si nu se va uita nimeni ca toti sunt cu ochii pe proastele aproape goale si eventual batute de la celelalte televiziuni. :( cand pui o emisiune in acelasi tronson orar cu cele mai mizerabile emisiuni de zi cu siguranta stii ca doar cu o mizerie mai mare smulgi telespectatorii concurentei.. o emisiune de calitate nu se pune la aceeasi ora cu programul caselor cu felinar rosu ca zapacesti neuronii privitorului! si in romania mai degraba te trezesti cu un topor, din senin, in cap decat cu un buna ziua! :( eu una ii doresc sa reuseasca ce n-a reusit nimeni inaintea ei: dezlipirea telespectatorului roman de teava cu dejectii numita divertisment si reality-show a la dambovita!
  • mile mile
    maruta face mizerii mul mai mari
  • cristina cristina
    teo, maruta si simona va rugam sa plecati.Sa emigrati!
  • mile mile
    ambele emisiuni sunt pentru masele needucate
  • Andrei Andrei
    Maruta nu face mizerii ca Gherghe...
  • mile mile
    de ce nu dati audientele de aseara
  • mile mile
    teo va avea o altfel de emisiune ,decat cele doua panarame ,asa ca audienta va fi net mai mica, dar sper ca va fi publicul care conteaza:cei cu venituri mai mari si posibilitati de cumparare
  • Andrei Andrei
    IN SFARSIT! O SA FIE BATALIE INTRE TEO SHOW SI LA MARUTA. GHERGHE SI FACATURILE EI VOR FI NIMICITE..
  • mile mile
    bravo teo, abia astept emisiunea, esti o adevarata vedeta a romaniei,

Trimite un comentariu

sus