Skip to main content

TRANSFORMARE. AXN SciFi şi AXN Crime, înlocuite de AXN Black şi AXN White. Cum vor arăta noile grile

 
AXN_Black_logo
AXN_Black_logo

AXN_Black_logo

Publicitate

REBRANDING. AXN Sci FI şi AXN Crime vor fi înlocuite, de la 1 octombrie, cu AXN Black şi AXN White, două posturi dedicate iubitorilor de filme. Spartacus, The Hero, Primeval, The Client list sau Mănâncă, roagă-te, iubeşte sunt câteva dintre producţiile pregătite de cele două posturi.

Transformarea celor două posturi are loc chiar în anul în care AXN împlineşte un deceniu de când este în România.

Paginademedia.ro prezintă în continuare structura celor

două posturi.

România este a doua ţară pentru AXN în ceea ce priveşte numărul de abonaţi care au acces la posturile de televiziune: aproximativ cinci milioane. Publicul ţintă al AXN Black şi AXN White sunt persoane cu vârste între 21 şi 50 de ani.

AXN White, cu filme pentru femei

  • AXN White va înlocui AXN Crime şi se va axa în special pe publicul feminin.
  • După transformare vor rămâne serialele Verdict: Crimă şi Don Matteo.
  • NOUTĂŢI: The Client List (Lista Clienţilor, din 2 octombrie), Grand Hotel (Hotel Grand), Eat Pray Love (Mănâncă, roagă-te, iubeşte, 5 octombrie), Life Lines (din 3 octombrie), Incantessimo (din 2 octombrie), Paradise, Heartland (din 5 octombrie), The Family (din 5 octombrie), Pride and Prejudice (din 5 octombrie), Sense & Sensibility (din 22 octombrie), Upstairs & Downstairs (din 1 octombrie), Rebel Land (din 3 octombrie).

AXN Black targeteazî bărbaţii

  • AXN Black va lua locul AXN SciFi şi se va axa pe filmele de aventură. Postul nu se va îndepărta foarte mult faţă de ceea a oferit şi până acum.
  • NOUTĂŢI: Spartacus (din 7 octombrie), The Hero (Eroul), Primeval: A New World (Călători în preistorie: O nouă lume, din 3 octombrie), Real Humans (din 3 octombrie), Duck Commander (din 2 octombrie), Justified (din 5 octombrie), Car Lot Rescue (din 2 octombrie), Black Gold (din 2 octombrie), Bikini Destinations (din 2 octombrie), Tough Enough (din 2 octombrie), Dog & Beth (din 4 octombrie), Richard Hammond’s Crash Course, Test Drive (din 2 octombrie).
  • Serialele Star Trek şi Andromeda vor rămâne în grila AXN Black

Sony Pictures Television (SPT) Networks este prezent pe piaţa locală, din 1 octombrie, prin AXN, AXN WHITE, AXN BLACK, AXN Spin, AXN Player (player online) şi AXN NOW (serviciul video on-demand).

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bubu bubu
    de cand au scos axn scifi, i am sters din grila.
  • sebastian B sebastian B
    Concediatii pe cei ce au creat aceasta tampenie.....
  • sebastian B sebastian B
    Axn sci fi si Axn simplu erau canale adevarate... de cand le au scos.... nu mai prezinta deloc interes....fac ceva pe axn,white,black, spin.... astept un miracol sa scoata *** astea penibile... si sa revina la Sci fi si Axn simplu.
  • Mario Mario
    Si eu mam uitat la teleshopping si era mai bine daca nu renutau in romania la denumirile si canalele AXN Sci-Fi si AXN Crime ca pe canale dadeau la teleshop fix it pro
  • Mario Mario
    Eu ma uitam pe AXN Sci-Fi la Imbatabil Banzuke defapt ma uitam pe AXN Sci-Fi si AXN Crime la inchiderea programelor si la teleshopping daca mai baga filme nebune pe AXN Black nu suport acum au devenit canale invechite de un an nici macar nu au implinit niciun an Sony Pictures Television ar fi trebuit sa lanzeze canale care nu inlocuiesc nimic nu sa inlocuieasca AXN Sci-Fi si AXN Crime cu prostiile astea cum le gasim in Portugalia apropo cine a protestat sa scrie pe www.paginademedia.ro
  • alex alex
    ati dat o palma la un rahat ! reveniti la vechile axn ! erau mai bune !
  • Firebal XL 5 Firebal XL 5
    Subscriu ! AXN Black e o PORCARIE !
  • JonFI JonFI
    VREM SCIFI star trek etc INAPOI !!! ALTFEL PLECATI !
  • Bubu Bubu
    Astazi am urmarit pentru prima data un serial al canalului axn white...mie una mi.a placut...ce.i drept e o idee draguta sa fie un program care sa atraga publicul feminin,dar oricat de mult mi.ar placea ,imi place mai mult sa urmaresc naruto pe anx sifi la ora 8(plus ca sa nu mai adaug ca erau vreo 3-4 episoade unul dupa altul daca imi amintesc eu bine)
    Deci in concluzie bagati naruto pe oricare dintre canalele axn:).
  • cory cory
    desi ma uit non stop la canalele axn ni se pare ca ati facut o enorma gresala cu axn white si axn blake nu imi mai plac sunt urate si filmele si as vera sa intreb ca nu schimbati si axn cu filmele alea politiste la care ma uit cu ardoare imi plac la nebunie filmele alea .va rog sa nu schimbati nimic la canalul acela cred ca singurul cel mai bun din ce ati facut pana acum.
  • indignat indignat
    bravo,dupa datul peste cap a grilei scoateti axn black,tineti-o tot asa .incet dar sigur o sa pirdeti clientii...
  • Florin Florin
    Nu stiu ce s-a intamplat cu managerii de la AXN, s-au molipsit de la prostia altora sau ce s-a intamplat cu ei? Au inlocuit niste seriale si chiar filme - nu chiar noi, dar cu priza la public - cu niste porcarii de iti este mai mare scarba. Reclame tampite la niste vanatori de rate tampiti, si alte asemenea cretinatati. Eu personal l-am scos din programe. Nu stiu dar parca toata lumea asta a luato razna. Toata lumea face rabat la calitate pentru economie. Nu stiu efectiv unde se va ajunge daca in toate posturile cheie de peste tot au ajuns numai si numai idioti. Cred ca in curand numai netul va mai fi accesat. Televiziunile de "stiri" dau numai tampenii, cele de divertisment promoveaza la greu nonvalorile, reclamele la diverse rahaturi, iar noi, efectiv dam drumul la televizor doar din obisnuinta de a apasa pe buton. Intr-un judet s-a protestat cu televizoarele aduse in fata prefecturii! Bravo lor caci aceste obiecte vor deveni in curand inutile!
  • Fireball XL 5 Fireball XL 5
    Mai binele este raul binelui ! Mult laudata " Transformre " de la AXN este un exemplu clar al acestui adevar ! In " Murphologie ' exista un principiu : " Nu imbunatati un lucru care functioneaza " . Se pare ca onor conducerea postului AXN n-a aflat acest lucru ! E nevoie ca fanii postului AXN sa le bata OBRAZUL ! Daca au asa ceva ! Asa cum era structurat postul AXN ( in AXN-baza , AXN Crime si AXN Sci-Fi ) fiecare gasea ce-i dorea inima . Eu sint fan SF si m-am bucurat nespus cind in grila de programe si-a facut aparitia un canal dedicat acestui gen . Desi in ultimii ani postul a dat aproape numai reluari tot era ceva cu care sa-mi pot umple seara . Preferam sa vad Deep Space Nine in re-re- reluare decit sa urmaresc stupidele programe ale diferitelor studiouri TV locale si nationale . Dar a trebuit ca un IDIOT sa aiba o idee " geniala " : " Hai sa le umplem serile cu inca un canal de reality-show-uri " ! Ca nu sint deja suficiente canale dedicate ! Hai sa le oferim aventurile unor rednecks-i vinatori de rate ! La o ora de maxima audienta ! Va bateti joc de noi , IDIOTILOR ? Si cind nu sint reality-show-uri se da idiotenia de " VIP " cu Pa(L)mela Anderson ( si asta reluat si rasreluat ) ! Macar de-ar arata-o pe Zina Silicoanelor in ceea ce stie ea sa FU(a)CKa mai bine !
    PS Si cu ceilalti idioti , cei de la Pro(S)TV , ce-i de facut ? Ca au programat The Walking Dead , IN BATAIE DE JOC , dupa orele 23 si de luni pina joi ! Asta in timp ce la ProCinema se lafaie la orele de maxima audienta idiotenia de " La Bloc " si este reluat ( a 123456789-oara ) MASH . Serial excelent , dar mai sint si alte seriale pe care dorim sa le vedem- revedem la o ora " omeneasca " : Dosarele-X ( sezoanele finale nu au mai fost prezentate la ProTV ) , Fringe ( " programat " la ora 1 dimineata ! ) , Night Visions , Outer Limits , Buffy ( au dat citeva episoade si apoi au anulat serialul ) etc .
  • pop pop
    AXN Sci-Fi a fost programul meu favorit. Cele noi black & white nu-mi plac deloc, din astea mai sunt o gramada , o greseala enorma inchiderea Sci-Fi. Puteau sa-l lase in continuare si sa le deschida si pe astea noi...
  • dsk dsk
    Unde este AXN SF ? Cum pot așa numitele filme -bărbătești- din black să înlocuiască un Star Treck, Merlin, Deep Space 9, Stargate ? Felicitări, ați omorât singurul canal de filme care mai merita urmărit, chiar dacă multe erau în reluare tot mai speram să revăd un Jean-Luc Picard, sau o Hoshi. Oricum, ciudată schimbare în rău, iată cum un post își caută singur falimentul: AXN ...

Trimite un comentariu

sus