Skip to main content

Vendredi, tout est permis, formatul achiziţionat de Antena1, urmărit de milioane de francezi

 

Sursa foto: http://tele.premiere.fr
Sursa foto: http://tele.premiere.fr

Publicitate

Noul format francez cumpărat de Antena1, Totul e permis (Vendredi, tout est permis), a avut audienţe bune în Franţa încă de la lansare.

Prima ediţie a emisiunii, difuzată de TF1 pe 16 decembrie 2011, a avut o audienţă de 1,7 milioane de telespectatori, potrivit tele.premiere.fr. De-a lungul timpului, audienţa programului a crescut, ajungând în ianuarie 2011 la 3,3 milioane de telespectatori, potrivit datelor de audienţă furnizate de Médiamétrie.

Antena 1 a achiziţionat dreptul de difuzare pentru opt episoade, în timp ce Globo din Brazilia va avea 20 de episoade, iar 1+1 din Ucraina, 10, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Formatul este unul cu vedete, şase sau şapte, care sunt supuse la diferite probe amuzante.

Ultimele date de audienţă ale emisiunii Vendredi, tout est permis, din 6 august, au plasat postul TF1 pe locul întâi în a doua parte a serii. Programul, difuzat de postul francez la ora 22.45, a înregistrat o audienţă de 2,2 milione de telespectatori, potrivit coulisses-tv.fr.

În prezent, emisiunea mai este difuzata în ţări precum Australia, sub numele Slide Show, şi Portugalia, sub denumirea Vale Tudo.

Formatul a fost achiziţionat recent şi de televiziuni din Spania (Antena 3), Ucraina (1+1) şi Brazilia (Globo), potrivit Hollywood Reporter.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    PAi si ce se mai intampla in piata asta conform acestei postari Ramonico???...Se intampla in piata media din Romania ca acest format a avut ubersucces in Franta...sau ce se "intampla"??????? Miss gandire "desteapta" .
    Las-o in basketi,promovarea e promovare si punct.
    Pe mine chiar nu ma deranjeaza personal insa ma deranjeaza astia ca tine care vin si sunt in stare sa iti spuna in fata ca rosul e verde.
  • cactuss cactuss
    @Horica... sunt de acord cu tine, pentru acesta franciza de emisiune, se cade ca antena1, sa pun un prezentator-actor.
  • Horica Horica
    Cand am citit ieri stirea cu formatul, l-am cautat pe net si am ras copios la el. Cu prezentatorul bun, emisiunea poate fi un succes, dar nu cu Negru, merge Selesi ca il duce capul...
  • Ramona Ramona
    Pai d-asta este un site de media, sa informeze ce se mai intampla in piata asta...., Mr parere proasta!
  • parerea mea parerea mea
    Petrisor,
    Nu mai aveti ce pune pe site sau aveti un contract de promovare cu Intact?
    Intai ne spune Bunea despre aceasta emisiune, acum vine si Carmen sa ne anunte ce "succesuri" are emisiunea in Franta.

Trimite un comentariu

sus