Skip to main content

VIDEO. Rapper-ul What's Up a rămas fără microfon la festivalul Callatis, după un mesaj împotriva Preşedintelui

 
Capturaţi ecranul complet 28.08.2013 200238.bmp
Capturaţi ecranul complet 28.08.2013 200238.bmp

Capturaţi ecranul complet 28.08.2013 200238.bmp

INCIDENT. Rapper-ul What's Up s-a trezit fără microfon în timpul unei interpretări pe scena festivalului Callatis. Artistul a cântat câteva versuri împotriva politicienilor şi a lui Traian Băsescu. În timpul reprezentaţiei, Liana Stanciu, prezentatoarea evenimentului, i-a smuls microfonul din mâini rapper-ului, explicându-i că are de interpretat o altă melodie, K la Meteo, potrivit stirileprotv.ro.

Ce spun versurile melodiei: 

"Vezi şi tu, copii
În stilul ăsta nu le laşi decât datorii.
Domnul preşedinte se joacă cu SMURD-ul
Poporul meu ţipă, el face pe surdul.
La primul mandat ne-ai fi ascultat,
Acum ţi-ai luat lumea-n cap, ne-ai înfometat.
N-ai clădit nimic, chiar ai dărâmat,
Cred că ai o slabiciune la furat
Retrage-te, hai, pune-te pe fugă
Cerem unul capabil să ne conducă
Să ne aducă pe drumul cel bun."

La finalul acestui moment de freestyle, artistul a spus ca spera sa nu fie "amendat" pentru ce a facut.

Cum a rămas fără microfonul rapperul What's Up 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dcs dcs
    good point pandele, prea multe ambitii ptr nimeni!
  • alex alex
    Astia care se autointituleaza " anti basescu " ar fi in stare sa te omoare pe strada daca te vad cu vreun insem al prostiei din capul lor . Sincer acum cred ca prea va uitati la Antena 3
  • Pandele Pandele
    Discutia asta pleaca de la o premisa falsa - aceea ca domnul din imagini ar fi rapper.
  • geo geo
    ce s-a intimplat a fost penibil...Liana Stanciu a invocat faptul ca producatorul spectacolului transmis pe 3 canale ale Tvr i-a solicitat acest lucru, ca cica rapperul zicea chestii nepotrivite orei de difuzare...de parca transmisia a avut mare audienta...s-a actionat complet neprofesionist intr-o situatie neprevazuta de criza.
  • Radio Total Radio Total
    Coolio stai calm, băi papleacă si caută să tastezi fără zgomot că-ți superi vecinii. Știi si tu că in blocuri de garsoniere confort 3, cu baia pe hol, se aude tot.
  • eugen eugen
    ..a mai fost unu care se vaita ca i_a fost interzisa piesa de teatru..l_a invitat basescu sa o joace la cotroceni..pauza .. nu s_a prezentat.. asa si cu astia.. o sa toace latrina 3 ca e cenzura..dupa aia o sa_i ceara basesca sa_i faca CD_ul cadou.. vai de mama lor..
  • Coolio Coolio
    Mai asta care-ti zici "Radio Contact", mi-e teama ca cel spalat pe creier esti tu. S-a vazut cat se poate de clar ca basista aia cu fata de transplant a intrat total aiurea peste baiatul ala. Chestia cu s-a depasit timpul e o prostie deoarece dupa taierea microfonului au dat drumul piesei "meteo". Desigur, basistii infecti si prostovani au tendinta sa vada lucrurile invers. Dar nicio problema. In scurt timp si tipul asta de vierme va disparea.
  • aster aster
    tipul ăsta nu poate nici cânta și nici citi rap... are noroc de Andra că l-a scos în lume.
    Minte de copil, să crezi că vei citi ceva anti-Băsescu și vei fi mare erou.
    „E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune...” Eminescu.
  • Alex.D Alex.D
    Continuare pt ca simt nevoia: mi se par asa de cusute cu ata alba ambele comportamente ..."reparistu" se apuca el sa trimita mesaje anti-sistem la "Callatis" of all places iar Tanti Liana il opreste p'ala muuuuuuuuult dupa ce spune "rahat" cu "c" (pt ca asta afost explicatia oficiala) DAAAAR de fapt oprirea asta conform "explicatiei oficiale" nu se explica absolut deloc pt ca kktul fusese spus de mult si ea s-a dus la ala intrerupandu-l scuzandu-se ca ar fi crezut ca ala trebuia sa cante "ca la meteo" (DE UNUL SINGUR). Sunt chestii trase de par de AMBELE PARTI dupa cum spuneam si chiar nu merita vorbit mai departe despre asta deoarece au existat interese artificiale(as indrazni sa spun) de ambele parti care nu sunt neaparat blamabile la nivel de reactie.
    P.S: Chiar nu mai dau doi bani pe niciun post tv romanesc si nu imi place deloc halul in care s-a ajuns sa se divida politic piata audio-vizuala. (Poate cu o singura exceptie cat de cat echidistanta DIGI 24)
    P.S 2 ...Nici macar nu sunt angajat RDS si sunt un simplu (tele)spectator care are cuiul lui cu acea companie DAR fata de alternative ...chiar imi place ceea ce fac cu televiziunea aia 98% din timp.
  • Alex.D Alex.D
    V-a luat ceva....
    Nu ca ar fi un subiect chiar de bagat in seama deoarece, din pacate, cred ca sunt si alte interese de AMBELE PARTI...
  • Radio Contact Radio Contact
    mirceA, așa e ca ești spălat pe creier? Asa e că ești d-ăla cu ”jos Basescu” chiar dacă plouă din cu totul alte motive?...
  • mirceA mirceA
    Basista aia de Liana Stanciu a sarit repede. Disperata.
    Cum sa nu sara cand e membra a partidului lui MRU. Cate slavi i-a mai cantat la congresul de infintare.

Trimite un comentariu

sus