Skip to main content

30 Septembrie. Mihai Gâdea, jigniri şi ameninţări către protestatarii din Piaţa Universităţii

 

mihai-gadea-2

Publicitate

REACŢIE. Mihai Gâdea le-a adresat, într-una dintre emisiunile sale din această săptămână, un mesaj protestatarilor împotriva proiectului Roşia Montană din Piaţa Universităţii, scrie HotNews.ro. Realizatorul Antenei 3 i-a numit pe manifestanţi "sclavii lui Băsescu", adăugând că "mulţi dintre voi nu ştiţi din cauza ketaminei, multă ketamină vă impiedică în a înţelege lucrurile. Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului vă impiedică. Dar şefii voştri - pentru că voi sunteţi nişte sclavi, sunteţi sclavii lui Băsescu şi ai regimului lui - şefii voştri ştiu cât de mulţi oameni se uită aici pentru că din acest motiv v-au pus să înjuraţi Antena 3." Gâdea a continuat cu amenintari la adresa protetatarilor: "Oamenii aia s-ar putea sa fie deranjati de mesajele voastre instigatoare si de ura asta teribila. Si noi nu putem sa fim responsabili daca voi continuati cu lucrurile astea."
Mihai Gadea, jigniri si amenintari catre protestatarii din Piata Universitatii: Ketamina voastra, urina prietenei, a prietenului, va impiedica sa intelegeti. Sunteti sclavii lui Basescu./ Plus: Nu-i iritati pe oamenii care iubesc postul acesta de televiziune, nu stii de unde te loveste



EVENIMENT. Un număr de 19 companii printre care Orange România, Mediapro Distribution (singura cu stand), ABC Plus Media, Pro TV SA, TVR, SBS Broadcasting Media, SC Antenagroup, Dogan Media International, Romtelecom SA şi Media Entertainment Industry (furnizor pentru Digi TV) sunt principalii participanţi din România la MIPCOM 2013 ce se va desfăşura în perioada 7-10 octombrie la Palais des Festivals în Cannes, Franţa,scrie Forbes România, care citează Media Expres.

Conform bazei de date cu participanţi a MIPCOM 2013, un număr total de aproximativ 40 de delegaţi reprezintă cele aproximativ 20 de companii Româneşti care participă la această ediţie a târgului de conţinut şi servicii pentru televiziune şi internet.
Toată lumea bună din industria de televiziune participă la MIPCOM 2013


PLANURI. În urmă cu un an, doi ani managerii companiilor îşi doreau foarte mult să fie prezenţi pe Facebook, în timp ce în prezent îi interesează conţinutul, de ce trebuie să aibă o pagină dedicată în social media sau cum să fie prezenţi în acest mediu, a declarat Mona Opran, directorul operaţional a trei dintre companiile gruplui Centrade Saatchi&Saatchi, pentru Wall-Street.ro.

"Cartea pe care mizăm este integrarea serviciilor şi schimbarea modelului în care construim branduri în această revoluţie digitală. Astfel, Saatchi & Saatchi se va concentra pe zona de creştere a brandurilor, iar obiectivul meu pentru 2013 şi 2014 este să devină foarte clar că Saatchi&Saatchi este o companie cu servicii integrate care răspund digitalizării. Ceea ce va vinde Saatchi&Saatchi este realizarea de idei foarte puternice care să fie comunicabile pentru orice tip de canal", afirmă Mona Opran.
Opran, Centrade Saatchi&Saatchi: Inainte clientii voiau sa fie pe Facebook, acum ii intereseaza de ce si cum trebuie sa fie acolo


TRANSFORMARE. Geometry Global, cea mai mare agenţie de activare de brand din EMEA (Europe, Middle East şi Africa), a lansat oficial grupul, prezentând noua identitate unitară a celor 24 de birouri, scrie Forbes România.

În România, noul grup este un rebranding al agenţiilor G2 România şi Ogilvy Action, ce vor comunica sub un singur nume: Geometry Global.
„Ziua de azi marchează formarea Geometry Global în regiune şi un pilon puternic în crearea unei comunicări a brand-ului la nivel mondial”, a declarat Pietro Leone, Chief Executive Officer Geometry Global EMEA.
Grupul Geometry Global s-a lansat în România


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • meme meme
    si gadea nu e sclav? sclavul lu' felix?? ptr aproape tot numai basescu e de vina!? nu trece zi ca A3 sa nu pomeneasca ceva despre basescu, pdl.. cU ponta, crin psd, pc, pnl de ce nu vorbeste? ptr ca ei sunt adevaratii "sefi" ai lui gadea&co!!! o televiziune controlata 100% politic!
  • cris cris
    din pacate Antena 3 a devenit o "LATRÍNĂ ~e f. Încăpere specială pentru satisfacerea nevoilor fiziologice; closet;"
    a ajuns ca si animalele incoltite, sa loveasca in toate directiile pentru interesul suprem : sfantul target !
  • nadia nitov nadia nitov
    gadea nu-i singurul de la antena 3 care si-a atins maximumul de abjectie si isterie. e ca vacarul care s-a suparat pe sat! nu mai poate satul de vacar! :) li se rupe celor care nu vor cianuri in tara de tabloul clinic expus pe fata si in comportamentul amaratului de simbrias al mortii gadea! sunt state in lume ale caror populatii ies cu zecile de mii cand e sa le traverseze un tren cu deseuri radioactive tara, nu sa ramana! si noi, dupa mercenarul asta, ar trebui sa deschidem gurile si sa inghitim cianuri? o rusine! e timpul sa nu li se mai permita unor asemenea oameni, lipsiti total de morala, sa minta pe sticla! dar cna-ul doarme si se sesizeaza doar la comenzi politice! toate rapoartele academicienilor romani, toate analizele oamenilor de stiinta nu recomanda, ci refuza exploatarea cu cianuri dar stie neica pastorul gadea mai bine decat toti ce e bine pentru noi si sanatatea noastra! :( cat tupeu! si pentru ca nu stam capra si la moarte ne arata degetul? si noi la fel! :)
  • nadia nitov nadia nitov
    nu conteaza in ce judet este rosia montana ci ca-i in romania, ca se darama 4 munti, multe localitati, vreo 16, dintre care una are peste 1882 de ani de atestare documentara, ca apar 500.000.000 de tone de steril care e cancerigen, ca se vor manipula anual timp de mai multi ani 13.000 de tone de cianura in timp ce toata industria miniera a europei nu foloseste decat 1.000 de tone pe an! si ca nu are romania ape, nici freatice nici de suprafata, care sa poata spala cianurile astea cu zecile de mii de tone fara sa se otraveasca tot! si mai stiu ca lacul de decantare otravitor va fi mai mare decat cel de acumulare de la vidraru!!! :) :) :) nu stiu judetul dar stiu circuitul apei in natura! si mai stiu ca intr-o exploatare de suprafata nu exista galerii si tarnacoapele alea pe care pupatorii platiti ai rmgc le poarta ca pe sfintele moaste intru prostirea celor care nu citesc ci se uita la televiziunile lui peste platite la greu de RMGC sa tampeasca poporul cu televizorul! stiu EXACT CAT IMI TREBUIE CA SA IES IN STRADA!
  • iulian28 iulian28
    Nu va mai lasati manipulati de Antena 3...chiar nu aveti creier in cap sa deosebiti o stire manipulata fatza de o stire prezentata in mod echidistant? Lumea a venit atunci la concert sa vada trupele care cantau ...nu avea nici o legatura cu Antena3...dar ei au exploatat in favoarea lor masa uriasa de tineri care au venit sa vada un Connect-R sau o Loredana.
  • alex alex
    Aia 33 de s-o bagat in subteran?Penibil.In '90,Iliescu manipula zeci de mii de mineri sa bata studentii la universitate.Astazi Ponta abia daca poate sa manipuleze 33,si aia niste actori platiti de RMGC.Vremea lui Ponta nici nu a inceput bine si e pe duca.
  • gicu gicu
    te-a trimis sefu' de la A3 sa reperezi onoarea lui domn' Gadea? :)
  • gicu gicu
    io zic sa nu mai protestati in strada ca o sa-si aduca Hâdea minerii :D
  • alex alex
    Intr-adevar.Putini jurnalisti din Romania reusesc sa fie mai profund cretini ca Gadea.Auzi la el,aia care o venit la ziua A3 sunt armata lui personala,nicidecum nu au venit acolo pentru mancare si bautura gratis si concerte.Nuuu.Pai daca-i asa,astia unde erau ascunsi in vara la referendum sa protesteze?
  • diurpaneus diurpaneus
    prosti mai sunt oamenii astia frate cum se duc asa ca oile si injura pe oricine doar pentru o bucata de paine plina cu sange.......
  • Marian Marian
    Gadea pur si simpli se afla intr-o pozitie defensiva. Nu e departe de adevar ce spune. Cea mai mare parte dintre protestatari nu stiu exact pentru ce se afla acolo. Chiar zilele trecute a mers un reporter printre ei si i-a intrebat in ce judet se afla RM. Sunteti surprinsi sa aflati ca jumatate dintre cei intrebati au raspuns cu Satu Mare, Gorj si alte judete fara nicio legatura cu Alba?
  • cristi cristi
    Putini jurnaliști sunt în tara ca și Gadea. Iar el supară multa lume deoarece spune adevărul.
  • alex_2 alex_2
    mie mi se pare ca cel mai tare moment e cand gadea crede ca aia de la spectacolul de aniversare a3 sunt de fapt armata lui proprie, gata sa iasa instrada la comanda.
  • Alex.D Alex.D
    Cautati bravi "cautatori de adevar" si pe alte site-uri ca nu exista doar iutub. Eu de exemplu la prima cautare pe gogule am dat de filmuletul cu pricina asa ca.....
    Nici eu nu mai il sufar pe omuletele asta si am motivele mele dar intre ce spune si catre cine spune lucrurile alea si felul in care e redat aici...e o mica mare diferenta.
  • alex_2 alex_2
    ca sa platiti la antena play :))))

Trimite un comentariu

sus