Skip to main content

Antena 1 pune Mireasă pentru fiul meu la concurenţă cu Suleyman

 

mirela-boureanu--682x1024

Publicitate

Mireasă pentru fiul meu şi în prime time. Antena 1 mută în serile de marţi, de la 20.30, unul dintre episoadele reality-show-ului Mireasă pentru fiul meu, potrivit unui anunţ al postului de televiziune.

Schimbarea va fi făcută din această seară. Show-ul va concura cu serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, şi cu MasterChef Proba celebrităţii, ce urmează să fie lansat de Pro TV.

Mireasă pentru fiul meu este difuzat şi în timpul zilei, la ora 12.00 şi la ora 14.00.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Numai postaci antenisti care habar nu au ca emisiunea de la pasalacTV este un serial, destul de bun, dupa parerea multora...da, ai dreptate, sa punem in grila televiziunilor numai facaturi- realityshowuri cu babalici, tradati in dragoste sau alte amantlicuri din astea inspirate din fapte reale din care poporul are ce invata.
  • kevall kevall
    emisiunea de pe antena 1, dupa parerea mea, este mult mai buna decat emisiunea de la pasalacTV, careia nu ii vad nici un rost in grila de programe romanesti
  • alex_2 alex_2
    mare greseala. oare cate rude si amici mai pot sa angajeze antenistii inainte sa pice rau audienta?
  • mirceA mirceA
    adi, aia nu se pot numi barbati ! :)
  • adi adi
    Nu o sa iti vina sa crezi dar sunt foarte multi barbati care se uita la Suleyman.
  • geo geo
    Si sultanul si mireasa au cam acelasi segment de public...asa ca multa lume - a se citi doamne si domnisoare, casnice si pensionare - vor fi nemultumite de decizia luata de cei de la Antena 1, care vor pierde, la scor...poate in pauzele de publicitate ale Sultanului vor avea ceva audienta.
  • Expertul, Expertul,
    Emisiunea mireasa pentru papagalul meu a mai fost difuzata in prime time! in septembrie 2011 emisiunea a fost difuzata lunea, avand audiente foarte slabe, a fost scoasa dupa cateva editii.
  • 1q 1q
    pai daca acest show este luni, miercuri, joi ,vineri de doua ori pe zi, la 12 si la 14, marti de trei ori pe zi, la 12, la 14 si la 20:30, iar sambata de doua ori pe zi, la 14 si la 17, eu zic ca antena 1 sa isi schimbe numele in "Mireasa pt fiul meu."

Trimite un comentariu

sus