Skip to main content

Dan Voiculescu, condamnat la închisoare. Antena 3: Voiculescu, condamnat pentru telepatie

 

capturi tv stiri

Publicitate

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă, potrivit Mediafax.

Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare. Tribunalul Bucureşti a dispus condamnarea lui Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi civile.

Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare.

Tot la şase ani de închisoare cu executare au fost condamnaţi şi fostul ministru Sorin Pantiş, Corneliu Popa şi Cătălin Sandu Jean.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

La începutul lunii decembrie 2008, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost trimis în judecată, alături de alte 12 persoane, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian L Adrian L
    Voiculescu este acum un mos obraznic dar trebuie sa avem in vedere ca el a fost candva si tanar.Este adevarat ca si-a pus o muhaia drept coordonator de activitati la Antena Grup si este absolut normal ca in posturi cheie sa fie numite MUHAIELE,nu poti avea pretentii,asta este Alexandrescu si asta trage dupa el!
  • gregoarecrivian gregoarecrivian
    Cred că are dreptate @protopopescu. Aud că a fost securist, a fost şef la Crescent pe vremea lui Piticu, a făcut afaceri ani buni în afara ţării, şi-a făcut prieteni şi relaţii la cinstiţii capitalişti încă de pe atunci, lucra în principal cu arabii, dar nu numai, avea o grămadă de dolari în 90, mulţi dolari. Trebuie să fie un nenorocit. A mai avut şi tupeul să vină în ţară după revoluţie,cu lovele cu tot, să deschidă o televiziune şi să nu o pună poala, sau bărcuţa ,cum doreşte căprioara, celui mai iubit marinar al ţării...în loc să fie om cinstit şi să-şi ia valea prin Canada, cu toţi banii... Putea să vină acum să investească la Roşia dacă era deştept ! Curat nenorocit. Şi vinovat, nici nu încape vorbă...Ce fraier...
  • Rudi Völler Rudi Völler
    ...dar Antena 1, da! Cunoscatorii stiu...
  • Gabriel Gabriel
    Mi-a placut scurtul interviu pe care l-a dat Antenei 3, in care la final a spus "Antena 3 nu va fi de vanzare indiferent ce." Superb!
  • Nina H Nina H
    VOICULESCU este creierul multor matrapalzacuri financiare si nu numai in grupul media Antena Tv. Acolo, pentru a fenta plata catre stat a taxelor ce se impun conform legii,a dispus reorganizarea prin OBLIGAREA salariatilor de a incheia contracte pe Drepturi de Autor,fara a mai putea beneficia de dreptul la C.M.pe perioada nedeterminata.Mai mult, concedierile obligatorii au curs in valuri pentru cei care nu s-au supus, iar in locul acestora au fost adusi oameni fara nicio legatura cu televiziunea, oameni de la sate.Vezi la tot pasul prin platourile antenei abulici si visatori platiti naiba stie prin ce mis-masuri de catre acest bine voitor al poporului, un golan ordinar care incearca sa submineze orice autoritate.Cum spuneam, daca DNA ar organiza o verificare asa cum trebuie, la locul de munca si in paralel la resursele umane, ar avea multe de descoperit.Nu exista contracte corecte, salariatii nu au FISE DE POST si astfel sunt obligati la ore in plus de munca si legat de CINSTEA SI OBRAZUL acestui OBRAZNIC BATRAN nu am decat un cuvant sa-i spun si lui si fica-si: SICTIR!
  • Dr. Mencicluopski Dr. Mencicluopski
    Petrus, exista doua posibilitati:
    a) esti trecut de 60 de ani. Ai copilarit in zorii rosii ai comunismului. Adolescenta ti-ai facut-o ca brigadier. Tineretea si maturitatea ti le-ai consumat stand la cozi la carne. Acum esti pensionar si umbli cu pungi goale prin piete toata ziua...
    b) esti un gaozar de 20 de ani care nu intelege nimic din nimic dar isi da cu parerea.
    In ambele situatii, pentru comentariul facut, treci drept imbecil fara putinta de a-ti mai reveni vreodata...
  • geo geo
    Eu in locul Varanului as urma sfatul ne-bunului MB: as inchide Antena 3!
  • protopopescu protopopescu
    Petrus, o fi Basescu turnator dar macar nu si-a turnat rudele. Sau nici asta nu e adevarat?
  • protopopescu protopopescu
    Petrus tata la ce departament din Antena1 lucrezi? la promo sigur nu esti ca nu te tinea Cristina acolo. esti prost ca noaptea. Poate ca esti una din cele 3 secretare ale Cameliei. hahaha
  • PETRUS PETRUS
    Aceste ilegalitati pe care le comite turnatorul Basescu prin sistemul judiciar atinge cote extrem de alarmante. Consider ca Voiculescu este o victima a sistemului judiciar condus de piratul turnator Basescu.
  • DORINAl DORINAl
    Parinte Gadea, ce facem, frate, acum ? Am tot pupat, am tot pupat si uita-te unde am ajuns...si unde mai ajungem !!!
  • udialan udialan
    DANA GRECU...DANA GRECU...
  • Mego Mego
    Oho ce veste minunata,binenteles o sa apara Spalatii pe Creier care se uita la antena 3 "Basescu-i de vina" ma uit,toate TV-urile de stiri Breaking News cu arestarea Varanului,la antena 3 Tacere.Au amutit Tonomatele...
  • anna anna
    si banii cand ii recupereaza statul roman? adica fac cativa ani de inchisoare(poate) si statul ramane cu o gaura uriasa? kkt.
  • Mario Vargas Llosa Mario Vargas Llosa
    Un proverb sud-american spune: ”Tatal e intemeietorul, fiica mosteneste si cheltuieste iar nepotul va fi sarac lipit”. Asa o sa fie si in cazul Voiculescu.

Trimite un comentariu

sus