Skip to main content

Dan Voiculescu, condamnat la închisoare. Antena 3: Voiculescu, condamnat pentru telepatie

 

capturi tv stiri

Publicitate

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă, potrivit Mediafax.

Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare. Tribunalul Bucureşti a dispus condamnarea lui Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi civile.

Gheorghe Mencinicopschi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare cu executare.

Tot la şase ani de închisoare cu executare au fost condamnaţi şi fostul ministru Sorin Pantiş, Corneliu Popa şi Cătălin Sandu Jean.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

La începutul lunii decembrie 2008, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost trimis în judecată, alături de alte 12 persoane, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că privatizarea frauduloasă a ICA ar fi fost făcută în folosul lui Dan Voiculescu, fiind realizată prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Hai sa fie si de la mine : La multi ani de puscarie, "profesore!"
  • protopopescu protopopescu
    Fratilor suntem o tara de nebuni. Cum e un mare netrebnic condamnat in tara asta cum incepe toata lumea sa il planga. Nastase, Becali, Voiculescu, etc. Sper sa se duca la puscarie cat mai multi ani. Are omul asta curajul sa stea in fata noastra si sa jure pe copiii si nepotii lui ca nu a facut nimic ilegal? va spun eu, DA are. pentru ca el considera ca tot ce a facut, incepand cu insusirea banilor din conturile Crescent nu este ilegal. se spone ca intotdeauna primul milion nu trebuie sa spui cum l-ai facut. partea proasta e ca milionarii astia ai nostri asa le-au facut pe toate. La Multi Ani de puscarie domnule Voiculescu. Si tuturor puscariabililor din tara asta.
  • alex alex
    Si de la mine un sincer "La multi ani,profesore"!
  • gicu gicu
    chiar asa, daca tot o fo ziua lui (ieri parca).. La multi ani!.. profesore :)
  • geo geo
    Chiar ma surprinde faptul ca stirea a fost difuzata si de Antena 3...
  • urarea mea urarea mea
    Cum decizia nu-I definitive, dupa recurs/ apel si ce-o mai exista, ii urez un sincer "La multi ani"!

Trimite un comentariu

sus