Skip to main content

Emisiune nouă pe Discovery: Ingineri în competiţie, cu un actor din Dr. House

 
BIG BRAIN THEORY, THE
BIG BRAIN THEORY, THE

Publicitate

Începând din 6 septembrie, Discovery Channel va difuza în fiecare vineri, de la ora 21.00, emisiunea Ingineri în competiţie, prezentată de actorul Kal Penn, cunoscut pentru rolul din Dr. House.

Programul include proiecte inginereşti aparent imposibile, pentru care concurenţii trebuie să găsească soluţii în fiecare săptămână.

Concurenţii vor avea la dispoziţie doar 30 de minute în care să găsească o soluţie, făcând apel numai la propriul intelect pentru a rezolva sarcini extreme de dificile.

Câştigătorul competiţiei va primi 50,000 de dolari şi un contract de un an cu o companie inovatoare care a creat câteva dintre cele mai ingenioase proiecte pe bază de apă din lume.

"După moartea lui Steve Jobs, cred că ne-am întrebat cu toţii care va fi viitorul inovaţiilor în America şi cine este următoarea minte luminată din lumea tehnologiei care va avea un impact profund asupra vieţilor noastre. Programul Ingineri în competiţie îşi propune să îl găsească pe acest om şi să dezvăluie în acelaşi timp nivelul de inovaţie existent în comunitatea noastră ştiinţifică”, a declarat Nancy Daniels, Executive Vice President of Production and Development pentru Discovery Channel.

Despre emisiunea concurs

Juriul format din experţi va stabili care este cel mai bun proiect în funcţie de concept şi design şi va selecta doi căpitani, care vor conduce echipele în executarea proiectelor.

Echipa cu cel mai bun proiect va fi în siguranţă, dar învinşii trebuie să apară în faţa juriului care va stabili ce membru al echipei respective urmează să fie eliminat.

Camerele de filmare nu surprind doar tensiunea şi presiunea din atelierul de lucru, ci pătrund şi în zona specială unde locuiesc toţi concurenţii pe durata competiţiei, dezvăluind obiceiuri şi particularităţi ale fiecăruia dintre ei.

Programul Ingineri în competiţie este produs de Pilgrim Studios pentru Discovery. Din partea Pilgrim, Craig Piligian şi Mark Fuller, CEO al WET, sunt producătorii executivi. Kal Penn este şi producător al acestei serii. Craig Coffman este producător executiv pentru Discovery.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex_2 alex_2
    am vazut cateva episoade, in SUA cred ca deja s-a terminat serialul. un fel de mythbusters cu certuri, plansete si telenovela. daca vreti sa urmariti o emisiune cu prosti care se cred genii, atunci asta e exact ce cautati. va garantez ca veti avea aceeasi parere dupa primele episoade.
  • Marius Marius
    De vazut neaparat. Pacat ca tot nu s-au inteleg cu RDS-ul.

Trimite un comentariu

sus