Skip to main content

GAFĂ. Un jurnalist de la BBC a încurcat iPad-ul cu un top de hârtie

 

gafa bbcUn prezentator al postului britanic de televiziune BBC şi-a uimit telespectatorii când a apărut în direct cu un top de hârtie în mâini în loc de obişnuitul său iPad, notează Ozap.com şi The Independent.

Publicitate

Cum a fost posibil aşa ceva? În graba pregătirii pentru prezentarea unui reportaj despre dependenţii de alcool, jurnalistul Simon McCoy, în vârstă de 51 de ani, nu a observat că a luat de pe birou un top de hârtie neînceput în loc de iPad.

Deşi probabil a observat că obiectul pe care îl ţine în mână este cu totul altceva decât dispozitivul electronic, prezentatorul şi-a continuat expunerea despre alcoolici ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

http://www.youtube.com/watch?v=1vOASz40Ibw

"În această dimineaţă, în graba pregătirii unui subiect, în loc de iPad, Simon McCoy a pus mâna pe un top de hârtie care se găsea pe masă chiar lângă dispozitivul electronic. Din grabă şi în tensiunea directului, el nu a mai avut timp să schimbe cele două obiecte şi a apărut cu topul în mână", au spus reprezentanţii postului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Andreea
    daca era la TVR, in loc de iPad lua un sul de hartie igienica, tinut pe masa ca sa se stearga regulat la gura dupa pauza de masa

Trimite un comentariu

sus