Skip to main content

Grila de toamnă de la Prima TV. Cum sunt împărţite emisiunile pe zilele săptămânii

 

Ştefan Stan, Vocea României, va prezenta la Prima TV Killer Karaoke, un concurs în care concurenţii vor cânta în cele mai dure condiţii

Publicitate

Postul Prima TV anunţă grila de toamnă, cu formate noi (precum Killer Karaoke, cu Ştefan Stan) şi cu sezoane noi ale emisiunilor televiziunii.

Paginademedia.ro vă prezintă cum arată, în fiecare seară, grila postului de televiziune:

LUNI. Un nou format intră în grila Prima TV în fiecare luni seara. Prima emisiune de Prime-Time a săptămânii este Mi-s de la ţară. Printre cei invitaţi în emisiune pentru a căuta vedete de la sate: Mircea Radu, Andreea Marin şi Cătălin Botezatu. Premiera: 30 septembrie.

MARŢI. Copiii spun lucruri trăsnite în fiecare marţi, de la 20.30. Emisiunea prezentată de Florian Ghimpu are prima ediţie din acest sezon pe 17 septembrie. Tot marţea intră în grilă şi Mondenii, de la 21.45.

MIERCURI. De ani buni, este seara Cârcotaşilor. Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi echipa revin cu Cronica cârcotaşilor pe 18 septembrie, de la 20.30.

JOI. Emisiunea serii este Mărul discordiei, cu Laurette, Margherita de la Clejani şi Bianca Jurca. Treizeci de bărbaţi încearcă să le intre în graţii celor trei. Mărul discordiei începe pe 19 septembrie, de la ora 20.30.

VINERI. Prima zi de weekend are în program noul show Killer Karaoke, cu “vocea României” Ştefan Stan. Emisiunea începe pe 13 septembrie, de la ora 20.30.

De completat că, de luni până joi, emisiunile de seară sunt completate, de la 22.15, cu serialul Trăsniţii (din 16 septembrie).

Înaintea programelor de Prime-Time, de la 19.30, în grila Prima TV va fi, de luni până miercuri, serialul Iubiri secrete, iar de joi până duminică un nou sezon Cireaşa de pe tort (cu Horia Vârlan).

Tot din această toamă, încep, după amiaza, două emisiuni noi: Regina cumpărăturilor (cu Andreea Raicu), de la ora 16.00 şi Fii pe fază (cu Alex Bogdan, de la Mondenii), de la ora 17.00.

SÂMBĂTĂ. Singura zi din săptămână în care filmul este programul serii. Din titlurile toamnei: Spărgătorii de nunţi (Wedding Crashhers), Happy Feet, Ultimul samurai, Batman Begins, Batman Forever, Catwoman.

DUMINICĂ. Ultima a săptămânii are ca principal program Schimb de mame (care revine pe 22 septembrie, de la 20.30)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andrei.eu andrei.eu
    mda merge grila asta! Era si timpu' sa investeasca in grila ca era cam naspa.

Trimite un comentariu

sus