Skip to main content

Licenţa Naţional 24 Plus, prelungită cu încă nouă ani

 

national 24

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit cu încă nouă ani licenţa postului generalist Naţional 24 Plus, deţinut de fraţii Micula, cei care mai deţin şi Naţional TV şi Favorit TV.

Lansat iniţial ca o televiziune de ştiri, sub numele N24, postul a fost transformat, în ianuarie 2009, într-unul generalist, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Nicoleta Popa, director Naţional 24 Plus: „Sunt în faţa dumneavoastră la nouă ani de când am lansat această televiziune. Efectele începutului de criză din 2008 ne-a făcut să ne regândim strategia pe Plus. Am anticipat oarecum ce urma să se întâmple aşa că am reorganizat activitatea  şi ne-am repoziţionat ca un post generalist dedicat familiei.”

Postul are în grilă emisiuni de divertisment, dar şi producţii culturale şi educative. Naţional 24 Plus va lansa în octombrie o emisiune care va promova comunităţile de români din afara graniţelor. Postul mai are şi două emisiuni de sănătate, Specialişti în sănătate şi Doctorul de weekend.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Geo, nu pierzi nimic, N24 Plus e un fel de clona a National TV, bombardata cu reluari la infinit si preluari de pe National TV.
  • geo geo
    Din pacate, acest post nu prea este vizibil pe marile companii de cablu.

Trimite un comentariu

sus