Skip to main content

Meciurile CSMS Iaşi - SC Bacău şi Rapid - Gloria Buzău, difuzate la TVR

 
tv fotbal
tv fotbal

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

TVR 1 şi TVR 3 vor difuza mâine partidele din Liga a II-a Rapid Bucureşti - Gloria Buzău şi CSM Iaşi - SC Bacău.

Sâmbătă, de la ora 11.00, TVR 3 şi TVR+ transmit, în direct de la Iaşi, meciul din etapa a doua CSMS Iaşi - SC Bacău, comentat de Vasile Arhire.

Seara, la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, poate fi urmărit, tot în transmisiune directă, derby-ul etapei în prima serie a Ligii, Rapid Bucureşti - Gloria Buzău, comentariul fiind asigurat de Bogdan Tomulică.

Emil Hossu-Longin, coordonator interimar al Departamentului Sport al TVR:

"În momentul de faţă avem contracte semnate cu CS U Craiova, FC Rapid şi SC Bacău, urmează să definitivăm şi cu alte două echipe. Încercăm să transformăm sâmbăta într-o zi a fotbalului românesc".

TVR va mai difuza, în luna septembrie, partidele:

  • SC Bacău - Farul Constanţa (miercuri, 18 septembrie, ora 17.00, la TVR 3),
  • CS U Craiova - Metalul Reşiţa (sâmbătă, 21 septembrie, ora 18.00, la TVR 3),
  • Rapid Bucureşti - SC Bacău (sâmbătă, 21 septembrie, ora 21.00, la TVR 1),
  • CSMS Iaşi - Unirea Slobozia (sâmbătă, 28 septembrie, ora 21.00, la TVR 1).

Toate meciurile pot fi urmărite şi pe TVR+.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pablo Escobar Pablo Escobar
    Bravo TVR ca difuzati meciurile Rapidului dar daca s-ar putea sa transmiteti si pe TVR HD ca sunt multi rapidisti care vor sa vada meciul si cat mai clar..mersi si FZR !!
  • Alex is Alex is
    Da frate, de parca v-ati nascut toti in HD.. Dar SD-ul ce are? Tusiti de la el? Nu mai puteti de figuri, vreti numai HD.. Desi majoritatea ne-am nascut cu televizoare alb-negru unii au uitat de unde au plecat. Vreti numai HD, aveti figuri si greturi pe voi.
  • abdel abdel
    Ma intreb ce aparate foloseste TVR1 la transmisia meciurilor din divizia B, deoarece calitatea imaginii este deplorabila.
  • mile mile
    nu cred ca a cheltuit tvr bani pe aceste meciuri,
  • geo geo
    Si eu locuiesc in oras cu echipa de Liga a II-a, imi place fotbalul, insa nu ma dau in vint dupa descultii nostrii care cheltuie aiurea bani publici.
  • Alex is Alex is
    Meciul Iasului este sambata la ora 11 si e transmis de TVR 3. Deci ora nu e de maxima audienta... Si nici postul. Legat de a doua chestiune: pe mine nu ma intereseaza parerea majoritatii privitorilor. Ma intereseaza doar parerea mea si ma intereseaza ca orasul meu sa fie cat mai bine vazut pe orice plan: fotbalistic, cultural, social, etc.
  • mile mile
    foarte bine ca difuzeaza meciuri seara, unele orase nu au echipe in liga 1,
  • geo geo
    Si eu doresc sa fie televizate toate meciurile Iasiului; insa pe TVR 2 sau TVR 3; ori pe TVR 1, la matineu; nu pe TVR 1 la ora de maxima audienta, ptr ca majoritatea privitorilor nu e interesata de Iasi.
  • Alex is Alex is
    Felicitari TVR. Vreau sa fie televizate toate meciurile Iasului. P.S.: Pentru PaginaDeMedia, va rog sa corectati titlul, echipa se numeste CSMS Iasi. Nu CSM.
  • adi adi
    Diferenta e ca un meci de liga 1 costa 120.000 euro iar unul de liga 2 a costa 1000 euro!!De 120 de ori mai putin!Nu cred ca audienta va fi de 120 de ori mai mica! Oricum TVR a ajuns de toata mila.Cu Rapid si Craiova mai merge restul .....ar trebui sa dea ei bani ca sa apara.
  • geo geo
    Audientele TVR 1 vor fi dezastruoase, ptr ca Rapid - Buzau va lua bataie in fata partidei Steaua - Sageata Navodari difuzata de DigiSport 1 iar simbata viitoare se joaca Dinamo - Petrolul, tot pe DigiSport 1, care are toate sansele sa adune mai multi telespectatori decit Rapid - Sc Bacau.

Trimite un comentariu

sus