Skip to main content

Nunta gay de la Pro TV a atras 2.000 de reclamaţii la CNA

 

patru nunti (2)

Emisiunea Patru nunţi şi o provocare, aspru contestată de telespectatori. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări referitor la nunta dintre doi homosexuali, difuzată în cadrul show-ului Patru nunţi şi-o provocare. Forul ar urma să analizeze acest subiect în şedinţa de mâine.

Nunta gay a pus emisiunea Patru nunţi şi o provocare pe primul loc în audienţe, după ce show-ul a avut trei ediţii pe locul doi în ţară şi la oraşe.

Emisiunea a avut peste un milion şi jumătate de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 850.000 de persoane erau din mediul urban, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yyw yyw
    domnule g@y du-te si fa nunti in tara in care este legal. fa emisiuni in tara in care este legal sa faci cat despre a te naste homosexual uita-te in natura, vezi ce rezulta din 2 putze de acelasi fel si mai discutam. nu de alta dar daca o iei pe "natura" afla ca ce nu corespunde moare ca norocul ca noi suntem oameni si mai iertam. Daca nu e corect inseamna ca e o boala iar daca e o boala se trateaza asa ca va rog stati in casele voastre si bucurati-va de democratie.
  • Loredana ion Loredana ion
    Cei carora le plac astfel sa duca in alta tara. Nu in Romania , unde casatoria de acelasi sex nu este permisa.poate ca dupa voi ar trebui sa dea vreo emisiune si despre pedofili nu? Ca doar eu pot schimba postul nu? Afara din Romania cu toti satanistii astia care vor sa copieze ce fac cei din occident! Oricum cred ca unora chiar le place in ce mocirla traiesc
  • Valentin Valentin
    Unii români s-au născut stalinişti. Când nu le place ce văd la tv în loc să schimbe canalul fac petiţii tembele în care cer organului de cenzură să interzică sau să amendeze. Dar am o veste proastă pentru ei, Ceauşescu Nicolae a murit la fel şi regimul totalitar.
  • Sorin Sorin
    Pai normal ca s-au uitat multi romani la emisiune. A fost ca la bâlci: daca aduci un copil cu doua capete sau o femeie cu barba de un metru, lumea da buzna. Cum sa nu se uite la un astfel de circ?
  • alex alex
    http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/mii-de-reclamatii-la-cna-privind-reflectarea-subiectului-rosia-montana-la-tv-93974/ .Tot 2000 de reclamatii primite pe Rosia Montana.Dar CNA doarme sau e cumparat.
  • Dostoievski Dostoievski
    No, it means the rest were housewives and old-people, who don't know how to petition. They watched this because it's like a freak show to them.
  • Dostoievski Dostoievski
    Asta nu e manipulare? In ce lege, ce institutie recunoaste "nunta" dintre doua persoane de acelasi sex? Dar dintre un om si un animal? Cand ceva nu exista, dar tu incerci sa spui ca de fapt exista, luand-o pe ocolite, cum se numeste?
  • Dostoievski Dostoievski
    Ati citit cumva legea? Stiti cumva la ce slot se incadreaza respectivele scene? Stiti cumva ce slot s-a folosit? Eu zic ca NU.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Ce bine le facea Germania cand ii baga pe usa si ii scotea pe cos !
  • adi adi
    Era si o vorba: "Să nu faci ce face popa, ci sa faci ce face popo!". Lasand gluma la o parte, dacă s-au uitat la nunta respectiva un milion jumate de oameni si au fost doar 2000 de reclamaţii, inseamna că nu suntem un popor aşa de homofob. Zic eu
  • Cristi Cristi
    Stimata doamna, homosexualitatea nu se inoculeaza, ci te nasti cu ea. Asa ca oricum v-ati creste copiii, s-ar putea sa aveti surprize. Sau nu. Mergand pe logica dumneavoastra, daca unul din copiii dumneavoastra ar fi homosexual, ar insemna ca ati esuat ca parinte, nu?
  • Boggy Boggy
    Daca nu vrei sa i se inoculeze copilului tau asa ceva nu il lasi sa se uite, ca de-asta exista sloturi orare pentru anumite emisiuni si semne de avertizare AP, 12, 15, 18. Corect nu ? Oricum eu nu cred ca PRO TV o sa primeasca o amenda pentru ca a aratat un cuplu gay la tv care s-a comportat ca orice alt cuplu normal. Nu suntem in Rusia, China sau o tara araba unde asa ceva e interzis.

    Ce mi se pare amuzant e ca emisiunea a avut recorduri de audiente si s-au strans "doar" 2000 de reclamatii, intr-o tara homofoba unde orice articol pe tema asta e insotit de comentarii spumoase.
  • dieter dieter
    2000 reclamations means you have had 848.000 positive spectators ... this is how it used to be, your country belongs to free European Union, gay rights are human rights fixed in EU rights !!!
  • Violeta Violeta
    Iti poti educa copii asa cum vrei,dar nu vreau ca copiilor mei sa li se inoculeze de mici asa ceva de catre presa si de catre nimeni altcineva.
  • andrei.eu andrei.eu
    cata ipocrizie! Dar impotriva manipularii de la tv nu face nimeni 2000 de reclamatii? Tara arde si romanu-i homofob.

Trimite un comentariu

sus