Skip to main content

O ştire Antena 3 despre Roşia Montană rulează ca reclamă pe YouTube

 

captura reportaj RMGC
Sursa: captură Paginademedia.ro

Publicitate

UPDATE. Oficialii Antena 3 au declarat, pentru Paginademedia.ro că nu au nicio legătură cu publicitatea şi că au solicitat youtube retragerea publicităţii. Poziţia Antena 3, în text.

O ştire de pe Antena 3, despre o fată care a făcut probleme jurnaliştilor Antena 3 la protestele Anti-RMGC, a ajuns publicitate pe YouTube. Ştirea de aproape un minut este inserată chiar la începutul filmuleţelor de pe YouTube şi este marcată ca „Publicitate”, după cum se poate vedea în partea stângă a capturii.

„Mai multi contestatari ai proiectului Rosia Montana au împiedicat echipele Antena 3 sa filmeze protestul din Bucuresti. Este si cazul unei femei care nu l-a lasat timp de 22 de minute pe cameramanul postului nostru sa ii filmeze pe cei care manifestau”, se spune în ştire.

Pe lângă insertul video, pe YouTube au apărut şi reclame prin Google AdWords care promovează aceeaşi ştire.

Antena 3: Am solicitat YouTube să retragă publicitatea

Oficialii Antena 3 au declarat, pentru Paginademedia.ro că nu au nicio legătură cu publicitatea şi că au solicitat YouTube retragerea publicităţii.

Carla Donciu, communication director Antena 3, pentru Paginademedia.ro:

“Nu este o campanie Antena 3, nu ni s-a solicitat de către nimeni şi nu ne-am dat acordul pentru folosirea ştirii respective în niciun mod. Am notificat Youtube pentru retragerea materialului”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stroe vasilica stroe vasilica
    cel mai toxic,vitriolat program .....cu niste prezentatori bolnavi de ura:dana grecu,mihai gadea,mircea badea, si alte scursuri,gunoaie,laturi,dejectii!!!!
  • voiceofreason voiceofreason
    Care era contul asociat cu acel ad ?
    Stie cineva daca poti afla de la youtube info despre lucrurile astea ? Am incercat sa le trimit mail in mai multe locuri, dar au auto-reply in care iti zic ca nu raspund la email-urile trimise.
  • Gabriel Gabriel
    WOW! Ca sa faci o reclama pe Youtube in care sa apara propria reclama in filmulete costa 10.000 de Euro/zi plus Adwords pe Google care nici o astfel de reclama nu e ieftina. Deci putem spune ca s-au cheltuit sume enorme ca aceasta reclama sa apara.

    Intrebarile care vin sunt:
    1. De atatia bani pentru asa ceva?
    2. Cine a avut atat de mult bani astfel incat sa-i iroseasca intr-o zi pentru o astfel de reclama? Utilizez cuvantul a irosi deoarece reclama are ca scop final profitul, cumpararare unui serviciu sau produs. Scopul filmuletului a fost altul. Care a fost produsul sau serviciul prezentat? Care mai este profitul in acest caz?

    Intrebarile astea de minima logica nu si le-a pus nimeni. In toate comentariile referitoare la acest subiect se vorbeste de varan si felix, doua cuvinte obsesive, si nu despre logica elementara.
  • George George
    Clipul a rulat toata ziua. Eu aveam setat un playlist muzical si din 15 in 15 minute rula reclama cu clipul. Mergand pe firul de linkuri am aflat ca apartinea unui canal nou YT intitulat Protestatar de meserie, care mai continea inca 2 clipuri cu aceeasi tenta denigratoare. Razboi pe toate planurile, bani multi bagati in joc, reclame platite de fapt la greu.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Cand am publicat noi textul stirea era. Multumim pentru observatie.
  • dan dan
    ceva mai penibil nu am vazut in viata mea. Astia-si dau cu tesla-n c....antena zic
  • cris cris
    videoclipul nu este disponibil ...
  • Vlad Ilaş Vlad Ilaş
    Aşa ne trebuie, dacă e plin de proşti care se uită la Antena 3... şi unii mai şi cred ce se zice pe-acolo...

Trimite un comentariu

sus