Skip to main content

Posturile Pro TV ies din reţeaua Focus Sat

 

televiziune_telecomanda_capital

Pro TV, Acasă, ProCinema şi Sport.ro nu se vor mai vedea de mâine, 9 septembrie, în reţeaua Focus Sat, potrivit unui anunţ făcut de postul de televiziune. Cele două companii nu s-au înţeles asupra contractului de retransmisie.

Focus Sat este serviciul de televiziune prin satelit al UPC şi are aproximativ 300.000 de abonaţi.

„Focus Sat nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de PRO TV S.A. pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei. ProTV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, ProTV International nu vor mai fi disponibile în sistemul de retransmisie prin satelit DTH al Focus Sat începând cu 9 septembrie 2013”, se arată în anunţul postului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vali Vali
    Nu vrem porcarii pe bani. An grila familia ... Introduceţi programe de filme.. Santeti neseriosi .va bateti joc de clienţi. An fiecare am .mariţi Abonamentul .si introduceţi programe naspa.Rusine focussat. Rusine
  • Eugen Eugen
    Avut.
  • Eugen Eugen
    Am vut o problema la televizor cand am inchis si cand am deschis era Prima instalare,dupa aia,Se scaneaza canalele si dupa aia Pro TV nu era pe DIGI,Ce sa fac sa am ProTV pe DIGI?Sa ma abonez la canal sau altceva?
  • Dony Dony
    Normal ca nu accepta si bine fac cu toate pretentiile ahtiatilor si disperatilor de bani de la protv ca mi-e si scarba cand pronunt numele, vor sa faca bani din piatra seaca, au inceput sa dea numai porcarii(vezi bingo, la maruta, cancan) si numai reluari si redifuzari..
  • claudyu claudyu
    Focus Sat este încă în plin proces de negociere cu Pro TV pentru agrearea noului contract de distribuție.
    În acest moment, canalele grupului Pro TV pot fi recepționate atât în grila Focus Sat, cât și în grila UPC Romania.
    Pentru noi, experiența clienților este importantă, iar compania noastră va depune toate eforturile în încercarea de a încheia în perioada următoare un acord cu reprezentanții Pro TV.
    Echipa Focus Sat Romania. SURSA: Facebook Focus Sat Romania
  • euss euss
    eu as vrea sa platesc numai pentru canalele pe care le vreau. am zeci de programe la care nu m-am uitat decat de 1-2 ori... nu ma uit pe Protv, Antena 1 dar "platesc" indirect pentru ele. In plus, au si publicitate.
  • timbăr lache timbăr lache
    Acest sit cu 5 stiri si 20 de reclame publică "vieşti" mincinoase. Jurnalism de paie, tipic romanesc, prin metoda: "fur felia aia mare din cascavalul de publicitate cu BREAKING NEWS si EXCLUSIV". MediaPro a fost, este si va fi prezent in grila Focus Sat. CME si UPC sunt 2 companii americane puternice, cu o colaborare de durata in Europa, amandoua cu sediul la AMSTERDAM. Astia nu si-o trag intre ei veci pururi ... nu-s romani, unguri sau alte "specii" dintrastea.
  • bejan marius bejan marius
    Nu este corect ca un furnizor care ofera servicii prepay sa scoata din grila programe, indiferent de "calibrul" lor si de neintelegerile ce apar intre el si diferite televiziuni. Odata ce e platit pentru ele...Clientul pierde in felul acesta de doua ori.
  • claudyu claudyu
    Un alt raspuns FocusSat: Canalele sunt in grila acum. Se poarta negocieri in
    continuare, interesul ambelor parti fiind de a gasi o cale comuna.
  • radu radu
    sincer nu sunt fericit pt aceasta veste....... eu receptionez focus sat la 4000km de Romania si nu vreau sa ma despart de ProTv. Ar fi mai bine daca s-ar ajunge la un acord.....
  • geo geo
    Se pare ca decizia celor de la Media Pro va lovi toate firmulitele de cartier care ofera cablu si nu au 300.000 de abonați...toate aceste firmulite, ptr a retransmite in continuare posturile TV ale Media Pro vor trebui sa cotizeze mai mult iar costurile se vor regasi in facturile abonatilor care vor fi nevoiti sa plateasca in plus 2 lei pe luna... pare a fi o decizie in favoarea marilor operatori: RCD@RDS, Romtelecom si UPC.
  • claudyu claudyu
    Raspuns prin email de la focussat: Va asiguram ca vom face tot posibilul sa nu existe nicio intrerupere. Dupa cum ati vazut, canalele sunt inca in grila.
  • adela adela
    foarte bine, nu mai contau
  • parerea mea parerea mea
    Asta-i o chestie de imagine, PRO transmite ca joaca durt. Pierderea nu este mare, ce nu mai plateste Focus Sat o sa incaseze de la Dolce/RDS si le mai si raman bani.
    Daca Pro a facut aceasta miscare de iesire din must carry fara a avea acorduri prealabile cu RDS/ UPC, atunci miscarea s-ar putea sa-i coste mult, chiar totul. De ce? postul se poate receptiona analogic, daca este scos din grila de marii cablisti (UPC/RDS/Digi), s-ar putea sa nici nu mai fie reintrodus vreodata, deoarece pro cinema, acasa si sport.ro, adunate, nu au nici 50% din media Pro, iar oamenii nu vor da bani doar pentru acestea cand pot receptiona PRO Tv cu o antenna pe balcon..
  • roca roca
    9 septembrie ora 11 si protv e înca pe Focus.De la ce ora scot din priza?

Trimite un comentariu

sus