Skip to main content

Radio Guerrilla îşi încetează emisia în această seară. Unde va putea fi ascultat postul

 

guerrillaPostul Radio Guerrilla îşi va opri emisia „on air” în această seară. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a postului de radio.

Publicitate

„În doar 2 ore închidem prăvălia în FM. Sperăm, doar temporar (...). Ce va putem garanta e, însă, că programele vor continua. Iar în a doua jumătate a lunii octombrie, deja ne pregătim să ne prezentăm NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUă licenţele de emisie retrase joia trecuta”, spune anunţul postului.

Postul va putea fi ascultat în continuare online, pe radioguerrilla.ro/live şi prin aplicaţia live de pe pagina de Facebook a postului - www.facebook.com/radio.guerrilla, dar şi prin aplicaţia IOS şi Android.

Pe 19 septembrie, postul Radio Guerrilla a rămas fără licenţe audiovizuale deoarece majoritatea membrilor CNA au considerat că Realitatea Media intenţionează să le vândă, fapt interzis de lege, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

CNA a reclamat faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licenţelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituţia să fie înştiiţată.

Mesajul integral, în continuare: 

Astazi, luni, 23 septembrie 2013, ora 20:00, Radio Guerrilla isi opreste emisia On Air.

In doar 2 ore inchidem pravalia in FM. Speram, doar temporar. Ne veti putea auzi insa in continuare On Line. On Line, programele Radio Guerrilla, toate programele vor continua, ca si pana acum.

Suntem pregatiti pentru asta, din punct de vedere tehnic. Dar pot aparea o sumedenie de neprevazute, remediabile. Ramanem pe pozitii, vom continua sa facem ce avem de facut. Eventual, sa si remediem din mers ce-o fi de remediat. Ce va putem garanta e, insa, ca programele vor continua.

Iar in a doua jumatate a lunii octombrie, deja ne pregatim sa ne prezentam NOI la concursul CNA. Pentru a ni se acorda NOUA licentele de emisie retrase joia trecuta.

Licente retrase de catre CNA din considerente - cum sa le zicem - din considerente administrativo-juridice. Nu pentru ca am fi comis noi, echipa Radio Guerrilla, ceva atat de grav, din punct de vedere profesional, incat sa ne fi calificat la o descalificare profesionala.

Asadar, nu-i deloc exclus, e si probabil, si posibil sa facem, de pilda, si Craciunul, si Anul Nou tot impreuna, si în FM.
Ar fi..., oricum noi sperăm ca va fi, a IX-a oara cand, si on air, va vom putea ura de bine si pentru 2014.

A IX-a, cata vreme.....cata vreme, in noiembrie, implinim chiar 9 ani de cand facem asta.

Asta fiind RADIO GUERRILLA. Binili invingi!
Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria me maria me
    Mihaiu si Dobrovolski vor plange dupa Gusa atunci cand vechiul/noul patron (ascuns sau nu ) SOV o sa inceapa cu directivele
    de orientare a postului.
  • adela adela
    Astia de la CNA sint dusi. Cum sa pui pe unul sa preia o frecventa cu o tematica de care se stie ca NU a funtionat? Pe ce facem pariu ca imediat ce se termina perioada in care trebuie sa pastreze tematica noul proprietar va face cerere sa isi schimbe formatul ca nu merge treaba? Conditia asta de pastrare a formatului face piata sa stea pe loc. Imbecilitate marca CNA.
  • unu unu
    Motiv de a participa la concurs sa extinzi reteaua :-) Cum se mai aseaza lucrurile-vezi stirea de mai jos .Guerrilla probabil va ramane doar pe Bucuresti

    Ionuţ Răitaru, cel care a făcut posibilă lansarea televiziunii România TV, prin cedarea unei licenţe pe care o deţinea unei societăţi controlate de omul de afaceri Sebastian Ghiţă, a primit marţi aprobarea CNA pentru a prelua postul Radio Gogo din Târgu-Jiu.
    Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Sud Media Production SRL (al cărei asociat unic este Group Solutions SRL, deţinută de Ionuţ Răitaru - 95% şi Maria Mădălina Răitaru - 5%) de preluare a licenţei audiovizuale pentru postul de radio pentru copii Radio Gogo, de la societatea Brand Emotion SRL (al cărei asociat unic este Flaviu Nicolae Cicirean).
    CNA a mai analizat această solicitare şi pe 17 ianuarie, când Ionuţ Răitaru a spus că doreşte să preia licenţa pentru Radio Gogo, să modifice denumirea postului de radio în Heart FM, dar să păstreze profilul tematic pentru copii al staţiei. Atunci, CNA a respins solicitarea lui Ionuţ Răitaru de preluare a postului Radio Gogo.
    Prezent din nou în şedinţa de marţi a CNA, Ionuţ Răitaru a spus că doreşte să păstreze actuala grilă de programe a Radio Gogo şi tematica de post de radio pentru copii
  • gicu gicu
    poti verifica aici: youtube.com/watch?v=5tcty4xq1tU Intradevar, Dobrovolski are o siguranta suspecta ca licentele sunt deja ale lui, dinainte de a fi suspendate :)
  • rinocerul rinocerul
    Asta e Romania. Astia care dreg lucrurile isi baga picioarele in orice fel de principiu si ne fac pe fatza. Cu nesimtire si tupeu

    Guerilla:
    Mai multa ipocrizie n-am vazut in viata vietilor. Astia de la Guerilla isi cred ascultatorii prosti. Vor avea ascultatorii pe care ii merita
    Ce tot fac pe victimele cand au toate asigurarile din lume ca isi vor lua frecventele din nou. Ei zic pe la colturi: "Stati linistiti, Binili va invinge". Bai ipocritilor, iesiti in fatza si spunetilor fraierilor ca va intoarceti in emisie in 45 de zile. Si ca in plus le-ati tras o tzeapa alora din tabara ailalata. Nu mai luati frecventele cu bani asa cum au facut toti ailalti, voi le luati moka. Nu va mai victimizati. Daca ne fraieriti pe fatza, nu ne credeti si prosti. Vad ascultatori care incearca sa ii ajute si ii intreaba - ba Guerilla, noi ce facem, iesim in strada? Crezi ca primesc vreun raspuns franc? Asta le-ar mai trebui "saracilor" Mihaiu si Dobro. Sa iasa cu scandal in fata prietenilor de la CNA. Asa ca o dau cotita. Si mai taie zambind ascuns, miseleste pe rabojul cu zile inca una din numaratoarea pana la 45

    CNA
    Ar trebui sa dispareti. Nimic nu va justifica prezenta pe planeta in pozitia pe care o ocupati. Jucati doar pe interese. Personale sau corespunzand presiunilor la care sunteti supusi. Sunteti nevolnici, n-aveti coloana vertebrala. Stiti cu totii ce inseamna cedare de licenta. Stiti si pe cati bani s-au cedat licentele. Stiti bine cum s-au facut retelele Kiss. 21, Zu, Pro sau National FM. Acum jucati rolul fecioarei preacurate. Si voi ne credeti prosti. Mi-e sila de voi
  • nae nae
    @mirceA
    Nu mai dezinforma sub acoperirea anonimatului. Minciuna are manutze scurte. Am verificat si nu exista nimic. Amenintarea cu DNA-ul are aer portocaliu de pedelist frustrat.
  • mirceA mirceA
    Am ascultat, pe youtube, ultimele minute din Guerrilla de dimineata din 20 septembrie. Dobroloveski spunea clar si raspicat ca lucrurile sunt aranjate si ca isi vor reprimi licentele.
    DNA-ul nu se sesizeaza in cazul de fata ?!
  • Mihai Mihai
    Acu ma gandesc ca e ceva bun in plecarea licentelor din pravalia lui Gusa . Guerrilla nu inseamna doar Mihaiu si poate ideea ca o echipa poate face radio fara sa plateasca pt datoriile patronilor e interesanta . Sa vedem cat suporta angajatii un nou patron :-))) Ca daca au facut-o o data...mai merge o data pana cand eliberam radioul . Cu emisia asta pe net au ocazia sa vada clar cat sint de doriti/ascultati . Nu e ca la sondaje radio. Acum pe server stii exact cati intra , la ce ore , cat asculta ...Sper sa nu fie dezamagiti ;-)
  • Legal Life Legal Life
    Vantu le rezolva pe toate. Nu-i asa Dobro ?! Sau Mihaiu, domnul Liviu Mihaiu , nu te-a anuntat , inca ?! Dormi linistit, sefu' munceste pentru tine naivule !!!
  • Gabriel Gabriel
    Ceea ce se intampla la ora actuala in Romania mie imi lasa un gust nasol de Belarus.Mare pacat .Nu cunosc foarte bine amanuntele acestui deranj si nici nu cred ca ma intereseaza,insa sa inchizi un post de radio intr-o tara din Europa in anul 2013,este primitiv.Politicienii romani si sforarii infiltrati in toate structurile statului fac tara asta atât de urâtă.
  • gicu gicu
    e.. lasati.. nu va mai victimizati.. tot romanu' stie ca licentele v-au fost aranjate inainte de a fi retrase.. Asa ca pauza asta e asa.. de ochii fraierilor..

Trimite un comentariu

sus