Skip to main content

Românii care călătoresc în străinătate, informaţi prin spoturi radio-TV despre zonele de risc

 

Laura Georgescu. Foto: Paginademedia.ro
Laura Georgescu. Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

CNA şi MAE recomandă televiziunilor şi radiourilor să difuzeze o serie de spoturi despre zonele de risc şi potenţialele pericole la care pot fi expuşi cetăţenii români care călătoresc în străinătate.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) şi Ministerul Afacerilor Externe (MAE) au semnat, astăzi, un act adiţional de prelungire a Acordului de colaborare dintre cele două instituţii, în vederea susţinerii campaniei de difuzare la posturile de radio şi televiziune a unor spoturi care să conţină alerte de călătorie în sprijinul cetăţenilor români care călătoresc în străinătate în situaţii de risc, scrie Mediafax.

Actul a fost semnat de ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, şi preşedintele CNA, Laura Georgescu, în cadrul unui eveniment la care au participat şi Cristina Trepcea, Monica Gubernat, Răsvan Popescu, Lorand Turos şi Radu Călin Cristea, membri al CNA.

Preşedinta CNA a declarat că semnarea acestui document este „un demers care vine în continuarea firească a misiunii Consiliului Naţional al Audiovizualului, acela de garant al interesului public”, adăugând că „un om informat este clar un om mai puternic”.

Materialele de informare lansate cu acest prilej cuprind promovarea sistemului MAE de alertă prin SMS, prevenirea traficului de droguri şi a traficului de persoane. Materialele video vor fi difuzate atât pe posturile de televiziune, cât şi în centrele universitare din ţară, în cinematografele din spaţiile comerciale, precum şi în zonele centrale din Bucureşti.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nasty Nasty
    Domnu' Corlatean, doamna Georgescu, sa va spun eu un secret, da' sa ramana intre noi: "zonele de risc și potențialele pericole la care pot fi expuși cetățenii român" sint mult mai numeroase in Romania decat in exterior! Exista in Romania si trafic de droguri, si de persoane, si o gramada de hoti, coruptie, exportam infractionalitate si tot ramane prea multa. Faceti ceva bun in limita functiilor pe care le ocupati si lasati actiunile astea de opereta!

Trimite un comentariu

sus