Skip to main content

S-a întors presa cu josul în sus: Bianca Drăguşanu nu mai vrea să apară în ziare

 

bianca dragusanu - victor slav - libertatea

Publicitate

Nu e o glumă! După ce ani de zile a făcut turul tabloidelor şi televiziunilor, Bianca nu mai vrea să apară prin toate ziarele şi televiziunile. Doar pe Pro TV. Noul cuplu Victor Slav şi Bianca Drăguşanu a trimis emisiunilor, publicaţiilor şi site-urilor o notificare prin care cei doi interzic publicarea şi difuzarea imaginilor legate de viaţa privată, mai ales de la apropiata lor nuntă. Doar Pro TV şi publicaţiile Mediafax Group au „scăpat” de notificare.

„Ne manifestăm în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/ post de televiziune al societăţii dumnevoastră, a imaginii şi/sau vocii subsemnaţilor, precum şi a oricăror informaţii, comentarii de orice natură cu privire la viaţa noastră privată, cu referire specială la cununia religioasă şi toate evenimentele aferente acesteia”, se spune în informare.

Notificarea vine din partea unei "vedete" care s-a făcut cunoscută tocmai prin expunerea detaliilor din viaţa privată. În urmă cu câţiva ani, o poză cu Cătălin Botezatu şi "o blondă" în mare făcea valuri în presa tabloidă. "Blonda lui Bote", cum a fost numită la început, a devenit apoi cunoscută ca Bianca Drăguşanu.

Notificarea către presă, o modă printre vedete

Astfel de notificări au devenit „o modă" printre vedetele care fie trec prin momente dificile, fie au bătut palma asupra exclusivităţii unui eveniment din viaţa lor „privată”. În această primăvară, chiar în ziua cununiei civile a lui Ilie Năstase şi a Brigittei Sfăt, cei doi au trimis prin intermediul Pro TV o notificare asemănătoare. „Ne manifestăm în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/post de televiziune al societăţii dumneavoastră a imaginii şi/sau a vocii subsemnaţilor, precum şi a oricăror informaţii, comentarii de orice natură cu privire la viaţa noastră privată", se arăta în scrisoarea primită de toată presa, ce excepţia Pro TV.

În luna august, Radu Vâlcan, aflat în scandal cu presupusul său tată, a trimis de asemenea o notificare că vrea să iasă din atenţia presei. La fel şi Andreea Berecleanu după ce s-a scris în presă despre divorţul de Andrei Zaharescu.

Tot anul acesta, Gabriela Cristea, aflată în plin scandal de divorţ cu soţul ei, a trimis Antenei 1 o notificare prin care postul nu putea să difuzeze imagini cu vedeta, iar realizatorii şi invitaţii nu-i puteau pronunţa nici măcar numele.

Dan Captos, realizatorul Un show păcătos, s-a conformat, însă a difuzat imagini cu vedeta cu faţa acoperită de emoticoane.

Marcel Toader, fostul soţ al vedetei, nu s-a lăsat mai prejos şi a trimis la rândul său o astfel de notificare către Kanal D, postul unde Gabriela Cristea era invitată la WowBiz.

Din notificarea celor doi: 

În protejarea vieţii private, a demnităţii şi a dreptului la propria imagine, aşa cum sunt acestea definite de art 71, art 72 şi art 73 din Codul Civil, coroborate cu prevederile art 74 din Codul Civil, prin prezenta Notificare

În sensul dispoziţiilor art 70 şi a următoarelor din Codul Civil, reglementând respectul vieţii private şi al demnităţii umane, ne manifestăm în mod expres dezacordul faţă de orice utilizare, în orice modalitate, pe orice canal media/ post de televiziune al societăţii dumnevoastră, a imaginii şi/sau vocii subsemnaţilor, precum şi a oricăror informaţii, comentarii de orice natură cu privire la viaţa noastră privată, cu referire specială la cununia religioasă şi toate evenimentele aferente acesteia.

Vă învederez faptul că, pentru folosirea oricăror imagini din viaţa noastră privată, în conformitate cu art 71 alineat 3 din Codul Civil, este necesar acordul nostru prealabil.
Vă atrag atenţia că în cazul în care nu veţi ţine cont de prezenta notificare, vom fi nevoiţi să ne adresăm instanţelor judecătoreşti competente, pentru obligarea dumneavoastră şi/sau a societăţii pe care o reprezentaţi la plata contravalorii prejudiciilor materiale şi morale cauzate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus