Skip to main content

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare dă startul înscrierilor la Modulul de Leadership

 

scoala IAA

Publicitate

International Advertising Association (IAA) a deschis înscrierile la cea de-a doua ediţie a Modulului 3 - Leadership al Şcolii IAA. Cursurile vor începe la 19 noiembrie 2013.

Taxa de participare este de 7.500 de euro + TVA (pentru membrii IAA, plata integrală), 8.000 de euro + TVA (pentru membrii IAA, plata în 4 rate lunare egale) şi 10.000 de euro + TVA (pentru non-membrii IAA).

Modulul 3 - Leadership este un program de training intensiv adresat antreprenorilor şi managerilor din marcomm cu peste şapte ani experienţă şi care deţin poziţii de top management. Cursurile Modulului 3 urmăresc, în principal, dezvoltarea abilităţilor de leadership inspiraţional, gestionarea şi susţinerea inovaţiei, conducerea proiectelor de schimbare şi transformare, dar şi gestionarea aspectelor organizatorice şi de conducere a resursei umane.

În cadrul acestui program cursurile sunt susţinute de profesori cu reputaţie internaţională: Stefan Krummaker, Jens Maier, Serge Oreal, Robert Weisz şi Olivier Tabatoni. Nu în ultimul rând, în cadrul acestui modul participanţii sunt implicaţi în unul dintre cele mai inovatoare şi provocatoare exerciţii de simulare de business din lume – Blue Ocean Strategy Simulation.

Cursurile celei de-a doua ediţii a Modulului 3 – Leadership încep pe 19 noiembrie şi se vor încheia în luna mai 2014.

Pe parcursul modului, participanţii vor pregăti o teză finală, ce presupune prezentarea unei idei ce va duce la ridicarea standardelor de performanţă în industie sau în organizaţia din care fac parte.

Numărul de locuri este limitat, fiind disponibile doar 24 de locuri în această ediţie.

Pentru inscriere sunt necesare următoarele documente:
• CV-ul
• Fişa de înscriere
• Eseu pe tema „Expuneţi observaţiile şi ideile voastre cu privire la modul în care aţi putea îmbunătăţi performanţele organizaţiei pe care o conduceţi sau performanţele industriei în care activaţi.” (aprox. 1 pagina).

Taxa de participare include şi costurile de cazare şi masa pentru cele 3 săptpămâni rezidenţiale ce se vor organiza în Sinaia în lunile noiembrie 2013, ianuarie 2014 şi martie 2014.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus