Skip to main content

SEZON NOU. Te cunosc de undeva ia startul sâmbătă

 

te cunosc de undeva

Publicitate

Cel de-al patrulea sezon al show-ului Te cunosc de undeva? va debuta la Antena 1 sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:30.

Emisiunea este prezentata în continuare de cuplul format din Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, iar telespectatorii vor avea parte de transformări spectaculoase.

În acest sezon, concurenţii sunt Dalma Kovacs, Maria Buză, Pepe, Anda Adam, Ellie White, Matteo, Mike Diamondz şi Jean de la Craiova.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Time Warner Time Warner
    O analiza cu ton moderat si rationala pentru care va felicit, domnule Protopopescu. Cei din Antena ar vrea sa faca mai mult dar nu pot, independent de vointa lor. Antena inca e a unei femei care, fiind fata lui tata, nu se pricepe la nimic si e condusa de un slugoi trist si incompetent, imbracat la patru ace, care s-a combinat cu cea despre care vorbeam mai devreme. Cum sa evolueze Antena in atari conditii?
  • protopopescu protopopescu
    in primul rand ca sunt domn si nu doamna. ceea ce nu se poate spune despre multi dintre postacii antenisti. unii nici nu sunt platiti sa faca asta, saracii de ei lucreaza pe niste salarii mizere la productiile antenei si apoi ii apara pe site-uri. din pacate pentru noi toti cei din romania comparatiile nu se pot face decat intre PRO si Antena. pentru ca nu exista un alt jucator cu formate de divertisment care sa le concureze. sa nu credeti ca daca cineva critica o emisiune a Antenei neaparat este fan Protv. Dar cu cine sa compar TCDU? cu National tv? cu Kanal D? cu Prima? Dragi antenisti e mai bine sa fiti comparati cu cei de pe locul 1. La dansez nu s-a intaplat prea des ca un concurent sa participe la mai multe sezoane. La Antena nu e doar cazul Mariei. Si Pepe, si Jorge, si Lora si Anda, au fost mai multi adusi in sezonul imediat urmator. si nu din cauza audientei. ci din cauza neputintei oamenilor din antena gen Marcel Radu, Augusta Lazarov si altii, de a atrage vedete in acest show. audienta faceati si daca aveati alte staruri invitate. pe de alta parte va inteleg, cand bugetul se taie de la un sezon la altul e si normal sa faci compromisuri. Juratii de 4 sezoane nu au primit marire se salariu. In america pleacau de mult. Ma bucur pentru voi ca produceti o emisiune de succes. si ca reusiti sa bateti Pro-ul. doar asa putem noi telespectatorii sa avem parte de emisiuni din ce in ce mai bune. dar incercati sa luati si partea buna dintr-o critica. asta asa in general.
  • sasca sasca
    Show-ul Te cunosc de undeva este de-a dreptul senzațional!!!
  • ana ana
    D-na Protopopescu cred ca a inteles din prima mesajul tau nu trebuie sa mai insisti.Am inteles si noi ceilalti; cine nu e cu tine e impotriva ta si obligatoriu se uita la PRO.Aveti o logica de necombatut.Bravo .
  • Neo Neo
    Nu inteleg ce nu va place la cei doi... Sunt foarte funny, mai ales cosmin, iar formatul emisiunii este foarte interesant. Nu oriunde ai ocazia sa vezi vedetele in asa posturi.
  • cristi cristi
    Exact, o emisiune de nota 10. Merita urmărita.
  • PETRUS PETRUS
    Imi place aceasta emisiune si o urmaresc cu sufletul la gura. O emisiune care merita nota 10 cu felicitari.
  • Dan Dan
    Bine spus...astia doi sunt niste ratati..prezentatoarea urata cu spume...iar de pitic ce sa ma vorbim..sperie si ala copiii !!!!!!!!! Juriu...alte nulitati !
  • mile mile
    atata timp cat face audienta, nu trebuie schimbat nimic, apropo tu te uiti la nunta , o emisiune pt femei
  • Sophia Sophia
    Draga Protopopescu, mesajul tau este extrem de agresiv, ceri socoteala unor producatori ca de ce "maria buza" si nu altcineva. Mie mi-a placut maria buza, da savoare emisiunii, este spontana si-mi face placere s-o revad. De gustibus. Nu tot ce nu-ti place tie este bataie de joc la adresa unui format.
  • protopopescu protopopescu
    formatul este foarte tare. am vazut si pe youtube cateva editii de afara. si sunt foarte misto. pacat ca cei din Antena nu sunt capabili sa atraga si alte vedete. 4 nunti si-o-nmormantare nu este chiar ceea ce vreau sa vad la televizor. marea greseala a voastra dragi postaci antenisti este ca voi credeti ca toti cei care sunt contra antenelor sunt fani sau platiti de pro. nu e asa. mai sunt si oameni normali in tara asta capabili sa aprecieze calitatea si bunul gust indiferent de statia care transmite. primul sezon de TCDU a fost foarte tare pentru ca a avut si show si talent. dupa aceea usor usor s-a fasait. asa cum In Puii mei a fost un super program de divertisment spre deosebire de celalalt format facut de Bendeac. eu personal nu am nimic impotriva antenelor, voiculestilor, alexandrestilor samd. stiu ca in Antene sunt foarte multi profesionisti. dar pe langa ei sunt si foarte multi bagatori de seama care pupa unde trebuie in sedinte si iau mega salarii. poate acolo mai umblati putin si sigur asta o sa se vada pe sticla.
  • mile mile
    spune pe cine vrei sa vezi la emisune , proto
  • Sadoveanu al batran Sadoveanu al batran
    ...pe vremuri, cand Antena 1 chiar era numarul 1 in divertisment, astia doi, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși nu ar fi fost admisi nici macar ca receptioneri. Dar ce sa faci daca atata poate mintea Cameliei V. zisa si ”tre sa ai super grija”...
    PS Cofetare, te asteptam sa joci aici cu noi, la Jilava, Te cunosc de undeva....Te pup!
  • Sophia Sophia
    Draga Protopopescu, daca nu-ti plac Maria Buza si formatul "Te cunosc de undeva", cu siguranta te vei simti excelent urmarind "Patru nunti si-o provocare", la Pro TV.
  • protopopescu protopopescu
    maria buza merita un premiu pentru perseverenta. din 4 editii a bifat 3. cat de lipsiti de imaginatie pot fi cei de la antena 1? Augusta decat sa stai sa te uiti la dvd-uri sud americane cu seriale si emisiuni de doi bani mai bine cauti ceva artisti seriosi pentru TCDU. oare formatul spaniol asa e? stiu cei de la endemol cum va bateti joc de formatele lor?

Trimite un comentariu

sus