Skip to main content

Teo Trandafir, debut la Kanal D: aproape jumătate de milion de români la prima ediţie, cu Teo faţă în faţă cu Mihaela Rădulescu

 

Teo Trandafir 2

Publicitate

Teo Trandafir a atras pe Kanal D o audienţă de câteva ori mai mare comparativ cu săptămâna trecută, când postul turcesc nu avea Teo Show în grilă.

Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei în audienţe, după Antena 1, cu Acces Direct şi Pro TV, cu Măruţă.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei ediţii Teo Show.

NAŢIONAL. La Teo Show, ediţie în care a apărut, în platou, şi Mihaela Rădulescu, s-au uitat, în fiecare minut, 460.000 de români. Kanal D a fost pe locul trei. Săptămâna trecută, când Teo nu intrase în grilă, media pe intervalul orar era de câteva ori mai mică: 140.000 de români pe minut.

Clasamentul naţional a fost condus ieri de Acces Direct, urmat de Măruţă.

URBAN. Şi la oraşe, Teo a fost tot pe locul trei, după Antena 1 şi Pro TV. Media Teo Show: 310.000 de orăşeni pe minut. Săptămâna trecută, Kanal D avea pe interval 75.000 de telespectatori pe minut, de aproape cinci ori mai puţini.

COMERCIAL. Măruţă şi Acces Direct au fost la egalitate pe segmentul 18-49 de ani: 3,6 rating. În mii persoane, Pro TV a avut un foarte mic avans, de 3.000 de persoane: 202.000 de telespectatori la Pro TV, 199.000 la Antena 1. Pe segmentul comercial, Kanal D a fost cu Teo tot pe locul 3, cu 110.000 de persoane (2 rating pe target).

Audienţa posturilor TV luni, 9 septembrie, pe intervalul emisiunii Teo Show, la nivel NAŢIONAL:

Mii persoane Rtg% Share%
Antena 1 704.000 telespectatori pe minut 3,7 16,1
Pro TV 660.000 3,5 15,1
Kanal D 459.000 2,4 10,5
Antena 3 199.000 1 4,6
Prima TV 169.000 0,9 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV luni, 9 septembrie, pe intervalul emisiunii Teo Show, în mediul URBAN:

Mii persoane Rtg% Share%
Antena 1 503.000 telespectatori pe minut 4,8 18
Pro TV 402.000 3,8 14,4
Kanal D 310.000 3 11,1
Antena 3 153.000 1,5 5,5
Prima TV 108.000 1 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexe alexe
    Azi a fost invitat la TEO Eduard Novak pentru a povesti despre medalia de aur de la Londra 2012. In acelasi timp, La Maruta avea ca invitati pe Paula Iacob si Oana Roman(circ pe tema cainilor maidanezi), iar la Acces Di(litera n)Rect se certau ca la usa cortului Monica Tatoiu, doamna doftor Pop (care e mai mult la TV decat in spital) si americanca Hara Carmen, care vorbea de legile universale ce ne vor ataca daca ucidem maidanezii. Pun pariu ca emisiunea lui Teo, cu un invitat care merita tot respectul poporului roman este mult in urma tabloidelor unde cearta si scandalul e la loc de cinste. Ce sa-i faci daca astea sunt valorile poporului roman?
  • petre petre
    audientele acestea nu au nicio valoare de prognoza.prima emisiune e normal sa fie foarte sus.abia dupa 1 saptamana merita sa discutam ,pe valorile stabile medii,nu pe varfuri.emisiunea lui teo nu par a avea un target de public si e o varza .teo e o femeie matura ,care nu are nimic dfeaface cu muzicz unor trupe invitate.vedetele invitate par din specia uitati de public dar prieteni cu teo.
  • mona mona
    ce bine ca nu mai vad cancanuri!!!!!!!multumesc mult ca eu si familia mea ne putem delecta dupa amiaza nu doar la sfirsit de saptamina .!!!!!!TEO iti multumesc ca ai venit in casa mea !!
  • vali vali
    Felicitari Teo..cei de la kanal D au angajat pe cine trebuia!
  • Raul Raul
    A fost foarte interesant sa te uiti la Teo, ieri. 2 minute emisiunea, 4 minute publicitate. Reveneau din publicitate dupa 1 min iar anuntau publicitate. :))
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @sustinutu: În comentariul tău nu era precizat targetul comercial. Pe publicul 18 - 49, ratingul a fost 2, iar cota de piață 9,9.
  • ta-ra-ta cifre, cifre!!! ta-ra-ta cifre, cifre!!!
    petrisor, sa ne spui si noua cum il cheama pe profesorul tau de matematica, sa nu de dam copiii la el, la meditatii... eu vad ca cifrele tale si cifrele oanei roman, postate de "sustinutu" sint sensibil egale. cum adica sint la jumate? pina la urma, kanal d a facut afacere: face cu teo aceleasi cifre cit facea si cu oana roman, dar pe un salariu de vedeta de 4 ori mai mare. meserie, te halesc!!!
  • sustinutu sustinutu
    Asta e rezultatul de ieri pe publicul comercial(18-49)
    TEO SHOW (16:45-18:45): 9.4 share/1.9 rtg
    Care-i diferenta?
  • sustinutu sustinutu
    astea sunt audientele pe 18-49.
    rezultate facute la un sfert de pret!
    AFACERE BUNA CU DOAMNA TEO!
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ sustinutu: Nu înțeleg comentariul. Cifrele pe care le dai ca exemplu sunt aproximativ la jumătate în comparație cu emisiunea Teo Show de ieri.
  • Jurevycius Jurevycius
    doamne, acces direct pe locul 1, halal romani, va place scandalul si mizeria si dupa va plangeti ca la tv mizeria este peste tot, oamenii sunt de vina pentru ascensiunea acestor mizerii
  • sustinutu sustinutu
    Mincinosi si dezinformati. Iata cateva audiente facute de Oana Roman, cu emisiunea Drept la tinta. Sa aud interpretarile!

    DREPT LA TINTA (16:45-18:45): 9.5 share/1.7 rtg - 25 aprilie

    DREPT LA TINTA (16:45-18:45): 9.6 share/1.9 rtg - luni, 15 aprilie

    DREPT LA TINTA (16:45-18:45): 9.2 share/1.7 rtg - vineri, 12 aprilie
  • Andrei Andrei
    Gherghe si Capatos sunt singurii oameni de televiziune pe care nu i-as aborda sa îi rog sa fac o poza cu ei, daca i-as intalni intamplator pe strada...
  • Andrei Andrei
    E incredibil ce emisiuni continua gherghe sa faca, cu leo dr la strehaia si prostituata aia blonda!...
  • dan dan
    Puneti si audienta serialelor tv de aseara? Kanal D vs. Acasa TV?

Trimite un comentariu

sus