Skip to main content

TRIPLĂ PREMIERĂ ProSport şi GSP: Ambele ignoră acelaşi personaj, ambele au acelaşi titlu, ambele se promovează la fel

 
colaj sport
colaj sport

colaj sport

Publicitate

LA UNISON. ProSport şi Gazeta Sporturilor vin, în premieră, cu acelaşi subiect principal. Premiera este triplă, după cum Paginademedia.ro arată în continuare:

1. Ambele ziare au decis să ignore acelaşi personaj din fotbal.

2. Titlul pus de fiecare site este acelaşi: În premieră pentru presa din România, ambele ziare de sport au decis să ignore un personaj din fotbal

3. A treia premieră este modul de promovare: atât textul ProSport, cât şi cel de pe site-ul Gazeta Sporturilor, nu menţionează numele personajului ignorat. "Citiţi mâine despre cine este vorba", scriu ambele ziare de sport.

Cea devenită persona non grata este impresara Ana Maria Prodan. „De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre ea. Numelui ei îi rămân suficiente zone publice unde să se dea în stambă”, a fost textul postat pe prima pagină de către ambele ziare de sport.

Iniţiativa vine după mesajul extrem de dur, ce nu poate fi reprodus, postat de Ana Maria Prodan pe pagina ei de Facebook.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Declaratia exacta se poate vedea in poza pe paginile ziarelor. E intr-adevar mai rau si decat ceva ce-ar zice MBadea :))
  • Amadeus Amadeus
    Ha, ha, ha....punandu-i numele si poza (doar unul dintre ele) pe prima pagina i-au facut publicitate de 3x mai multa. Protanca jubileaza....Halal boicot.
  • alex alex
    daca il interzice pe MM adio acreditari la meciuri , nu ca acum nu le-ar aavea ridicate . Astia daca nu mai scriu de Steaua dau faliment
  • Stefan Stefan
    Si pe MM Stoica cand al interzice presa asa zis sportiva?
  • mihai mihai
    Frumoasa ignorare cu poza de prima pagina si promovare la tv la stiri :-))) era suficient un comunicat in ziar . Cine pe cine ignora ?
  • geo geo
    a fost o postare pe facebook mai colorata a AMP iar publicatiile au condamnat ceea ce au numit "vulgaritatea discursului public " al AMP...
  • Thor Thor
    E de remarcat și afișarea primei pagini a ziarului concurent în ambele ziare. N-o fi și ăsta un semn al trecerii lui Tolo & co. în cealaltă barcă?
  • geo geo
    Cred ca astia de la presa au fost luati la ture de AMP...ca asta, femeia drakuu, cind isi da drumul la gura e bine sa iti pui castile de la Iphone 5 in urechi...am vazut ceva pe coperta GSP de o postare pe contul de facebook al AMP...pe bune, daca a citit cineva cele 2 ziare poate ne lamureste si pe noi...nu ca ne-ar interesa gilceava...
  • Slick Slick
    Da' de la ce a pornit galceava ca nu stiu subiectul?
  • geo geo
    Pe bune, eu chiar credeam ca este vorbade MeMe Stoica...Dar nu inteleg care este treaba, de ce se aliara astia impotriva AMP care am impresia ca il cam "strica" pe Reghe - un baiat care pare modest, muncitor si cu bun simt - o fi bagat Mitica de la Liga banul gros, ca parca prea este cusuta treaba asta cu ata alba si groasa...
  • brooklyn brooklyn
    Nu era rau nici daca era vorba de MM, dar personajul vizat e Anamaria Prodan.
  • qwerty qwerty
    din păcate, nu este Mihai Stoica, ci Anamaria Prodan.
  • Adi Adi
    Hai ca e si greu de ghicit! Mihai Stoica.Acest maimutoi ipocrit ar trebui sa dispara definitv.Insa Digi il plateste in continuare cu foarte multi ca sa vorbeasca despre Malaga,Atalanta sau Granada !!

Trimite un comentariu

sus