Skip to main content

VIDEO. Lowe, la 20 de ani. De la „Amigo şi eşti ca nou”, la Dero cu Ştefan Bănică

 
logo L20 color FIN
logo L20 color FIN

logo L20 color FIN

Publicitate

20 de ani de Lowe. Agenţia de publicitate Lowe aniversează astăzi 20 de ani de când a fost înfiinţată. Firma, fondată de Veronica Savanciuc şi de Paul Radu în 1993, a pornit la drum sub numele Plus Advertising. Doi ani mai târziu, se afilia la reţeaua internaţională Lintas, membră Interpublic.

"Este un moment de mare emoţie şi bucurie pentru noi, căci ne amintim mai ales acum despre cum a început totul: într-o zi friguroasă de februarie a anului 1993, cu şapte oameni şi două calculatoare Apple Macintosh. Iată-ne acum, 20 de ani mai târziu: suntem şapte companii, fiecare recunoscută şi multipremiată în domeniul ei de activitate", spune Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO Lowe România.

Lowe a semnat strategiile de comunicare pentru lansarea pe piaţă a unor branduri noi, astăzi nume sonore - Raiffeisen Bank, Unilever, Nestea, Tuborg, Gothaer, Staropramen; a gestionat rebranding-uri precum Dero, Rexona, Adesgo, Kinder Surprise.

20 de ani de publicitate înseamnă sute de campanii TV, mii de ore de filmări, zeci de premii”, a mai adăugat Veronica Savanciuc.

În 2013, grupul Lowe este format din şapte agenţii: Lowe and Partners, Initiative, Gollin Haris, HyperActive, MobileWorks, BPN, MedicOne.

Amintiri din publicitate

Amigo şi eşti ca nou

Amigo 2

Dakino Film Festival

Dero

captura campanie citeste o carte

colaj dakino

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus