Skip to main content

10 Octombrie. Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group: „În România se face cea mai bună televiziune din Europa, după Anglia”

 

caludiu oprea - foto antena 1
Claudiu Oprea - foto Antena 1

Publicitate

DESPRE DIVERTISMENTUL DIN ROMÂNIA. Românii sunt avizi după divertisment şi tocmai această preferinţă a format o piaţă competiţională puternică, spune Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group, pentru Adevărul. După ce a câştigat 15 ani de experienţă la Media Pro, unde a lucrat la primul sezon „MasterChef România“ şi pentru emisiuni precum „Alege Asia“ şi „Vara Ispitelor“, în iunie 2012, specialistul s-a mutat la Antena Group.

„Noi suntem o ţară în care se face o televiziune foarte bună, este singura în care se produc toate formatele din top 10 mondial. Locul din Europa în care se face televiziune mai bună ca în România este Anglia, de unde şi luăm cele mai bune formate pe care le vedeţi în acest moment pe piaţă. Simon Cowell este absolut genial”, declară Claudiu Oprea.

Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group: „În România se face cea mai bună televiziune din Europa, după Anglia”


FILME BUNE VERSUS MANELE. "Ar fi mai bine să fie interzise "manelele de prost gust" decât filmele bune". Declaraţia îi aparţine lui Georgică Severin (PSD), preşedintele Comisiei pentru Cultură a Senatului, şi a fost făcută la dezbaterea unei iniţiative legislative privind interzicerea înainte de miezul nopţii a emisiunilor violente.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de deputatul FC Dan-Cristian Popescu şi propune difuzarea numai după miezul nopţii a emisiunilor care "exploatează aspecte imorale, indecente, obscene din viaţa unei persoane, gesturi şi atitudini violente, scene cu lovituri şi injurii, imagini cu tentă erotică, vulgare, expunerea fizică într-o manieră erotică, expunerea unor întâmplări intime, precum şi alte aspecte care depăşesc limita decenţei".
Georgică Severin (PSD): Mai bine am interzice manelele de prost gust decât filmele bune


SCHIMBARE. HBO Europe are o nouă identitate grafică în cele 15 ţări din Europa Centrală, Europa de Est şi Olanda, iar site-urile HBO din fiecare stat au un nou design, cu o interfaţă mai simplă, notează Mediafax.

Am dorit să reamintim faptul că programele noastre sunt cele care fac din HBO un lider global", a declarat Eric Council, VP Regional Marketing al HBO Europe. "În acest sens, am colaborat cu compania americană Viewpoint Creative, una dintre cele mai importante agenţii axate pe grafica de televiziune, dar şi cu fiecare birou local HBO în parte şi suntem încântaţi de rezultate", a mai spus acesta.
HBO Europe se prezintă cu o nouă identitate grafică


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Papici Papici
    Cateva consideratiuni :
    1. Daca Claudiu Oprea ar fi fost vreun profesionist ar fi ramas la Pro - ma intreb cat sa fii de naiv, sau de lacom, sau de orgolios, sau de prost ca sa pleci de la un post care e numarul 1? Cum sa lucrezi la conducerea A1, unde stai la aceeasi masa cu nulitatea absoluta de Alecsandrescu-Cofetaru, in viitor cunoscut drept ”Pamela, apleaca-te si da-mi sapunul” si cu Voiculexu Camelia pe care ai pierdut-o daca o scoti din cateva fraze gen ”tre sa ai super grija” si ”da, da! fii maxim!”
    2. Sa spui ca ”Locul din Europa în care se face televiziune mai bună ca în România este Anglia” inseamna fie ca la momentul acestei declaratii erai pe ”acid”, fie ca plasezi Spania, Italia, Olanda, Franta si Germania (tari unde se face divertisment de divertisment!) altundeva decat in Europa. Ca esti in prima sau in cea de-a doua dintre situatiile descrise asta nu inseamna ca eludam baza si anume ca esti un vorbete delirant si atat (revezi pct.1)
    3. Ce vad eu, ca telespectator, e ca sub o conducere tâmpă si moale Antena 1 a copiat ce a mers bine la Pro. Niciodata nu a inovat si nu a avut curaj - bine, ca sa ai cojones trebuie sa ai si oameni....
    4. Si cum zici ca scrie pe cartea de vizita? Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group - bai, esti nebun?!... Nu ti-ai pus in fata numelui, ”Sir”. Hahaha!...
  • Marian Marian
    Ai urmarit programele din Europa sa stii cu ce sa faci comparatia? Te-ai uitat si la altceva in afara de LABE1 si Rusine TV? Nu cred, dar iti place sa fii impotriva si sa ataci aiurea.
  • CosmiX CosmiX
    intr-adevar...se vede o evolutie in bine a emisiunilor regasite in grila programelor tv. e un lucru bun
  • Tibanu Tibanu
    si ungurii au posturi faine, si polonezii au luat formate de top. OK avem premii, dar lauda de sine nu miroase bine. ;)
  • adi adi
    Daca era vreo valoare nu pleca de la Pro.Dupa eeclaratiile pe care le face e potrivit perfect pentru Antena!
  • Dragobete Dragobete
    sincer...in ultima vreme chiar au aparut o gramada de emisiuni faine cu care sa iti umpli timpul. si pe pro tv si pe antena sunt destule din care poti alege. tind sa il cred pe claudiu oprea
  • agent ss agent ss
    are dreptate in romania chiar se face televiziune pentru ca sunt foarte multi profesionisti in domeniu cum este la pro tv si la antene ramai fara cuvinte.
  • Maya Maya
    Sunt de acord cu Oprea, gasim emisiuni bine pe antene!
  • nadia nitov nadia nitov
    asta a tras pe nas:) dar ce-l costa? nimic! in romania poti sa tragi orice minciuna ca nu patesti nimic! emisunile bune sunt exceptia care confirma regula! grosul e jalnic! curve, proxeneti, interlopi, talhari, agramati, sa-ti tot iei exemple de le televizor! :( numai in romania poti vedea prostia ridicata la rang de cultura si sute de cretini dandu-se experti in timp ce expertii sunt ignorati! :( adica, cum sa vina un expert in cutremure sa vorbeasca despre cutremure cand o avem pe tatoiu cea care le stie pe toate mai bine ca mos gerila? :(
  • Yoana Yoana
    chiar are dreptate domnul oprea....chiar sunt emisiuni foarte bune la noi in tara. ai la ce sa te uiti la televizor. si pe protv si pe antena sunt emisiuni foarte bune
  • protopopescu protopopescu
    in general, Antena 1 are asa un obicei in a angaja toti reshapatii si de ai ii prezenta ca fiind viitorul stralucit al Antenei. mari profesionisti. Da pe Mona Segall de ce nu o angajeaza?
  • maria maria
    si, sa ne intelegem, acest claudiu oprea nu era vreun producator cand lucra la pro. era un fel de ajutor asa. de-aia acum nu face mare branza cu show-urile produse de el la antene.
  • maria maria
    adica protv face cele mai bune programe. ei, antenele, in niciun caz :))))))
  • cristina cristina
    Asta este serios ? Si-a facut un control la cap ? Calitatea productilor de divertisment in romania este zero barat ! Se practica umorul suburban !
  • Florin Florin
    Ce a fumat baiatu' asta ? Sa ne spuna si noua ca poate ne bagam ...

Trimite un comentariu

sus