Skip to main content

RCS&RDS în discuţii pentru preluarea Prima TV

 

prima tv

Publicitate

Compania RCS&RDS este în discuţii cu SBS Broadcasting pentru preluarea postului Prima TV, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

El a mai scris că au existat discuţii şi pentru televiziunea TV2 din Ungaria, deţinută tot de SBS, dar ele s-au stopat şi acum RCS insistă pentru cumpărarea Prima TV.

Recent, compania SBS Broadcasting a decis să separe operaţiunile TV de cele radio. În acest sens, compania a cerut CNA, în urmă cu două săptămâni, mutarea licenţelor radio ale Kiss FM, One FM şi Magic FM pe firma P7S1 Radio Holding, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Prima TV a fost lansat de Cristian Burci, actualul proprietar al ziarelor Click! şi Adevărul, în decembrie 1997, pe licenţa postului Amerom. În 2005, omul de afaceri a vândut postul către SBS Broadcasting.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ovidiu ovidiu
    rcs rds are datorii de 870 milioane euro si cauta finantare de 350 milioane euro ,companoa valoreaza 1,1 miliarde euro,deci nu valoreaza firma cat datoria ! asta e tare :)))
  • cris cris
    Kiss TV e un simplu tonomat... irelevant in aceasta tranzactie si lipsita de interes...
  • adi adi
    Parca aia de la bursa se lasa influentati de astfel de achizitii.Si orice astfel de investitie scade cota la bursa.Deci nu are nicio legatura.
  • nelu nelu
    Tolontan sa spuna si ca se pregateste de a treia TRĂDARE împreună cu câțiva colegi de-ai lui.
  • Cristian Cristian
    Are un canal auxiliar - Kiss TV.
  • mihai mihai
    OFFTOPIC: acum la TVR un documentar despre rezistenta locuitorilor din Rosia Montana si mitingurile din Bucuresti ( luni 21:00-21:30 ). De apreciat demersul TVR .Poate vedem maine si ce audiente a facut .
  • Robu Williams Robu Williams
    Conferentiare, ceea ce are Prima si n-au primele 4-5 televiziuni e independenta redactionala. Chiar si independenta de a o da in bara. Spre exemplu, antenele nu sunt conduse din umbra, ci cu lampa lui Felix in ochi. Iar Pro-ul cu Biciul lui Wilmark in mana. Exact ca vinul, prietene, vechi dar bun.
  • Ionut Ionut
    In top audiență in luna Septembrie se afla pe loc 7 (prime time).
    Prima TV e o televiziune învechită cu aceleași emisiuni din 2000 pana-n prezent.
    Noroc cu Huidu ca o conduce din umbra.

    http://www.paginademedia.ro/2013/10/premiera-ultimilor-ani-antena-1-peste-pro-tv-dupa-media-pe-zi-pe-toata-luna-septembrie/
  • freci you freci you
    Dar Tolo cand vine la Ringier, ca vad ca tot zice de altii "pe surse"?:))
  • cris cris
    bravo lor ! au reusit ceva unic si inedit pe piata de telecomunicatii.
    cat privesc negocierile pt TV2, e posibil ca nu au dorit intreg pachetul - TV2, Fem3, PRO4 si Szuper TV2, iar fara locomotiva... celelalte nu ar rezista singure, sau SBS nu a dorit sa renunte la canalul lider de piata din tara vecina, aceastea sunt cauzele posibile pentru care negocierile au fost stopate. si cum Prima TV nu are canale auxiliare... se poate spune ca au sanse foarte mari de reusita.
  • Stefan Edberg & Sons Ltd. Stefan Edberg & Sons Ltd.
    Qwerty, astia de la RCS or sa il cumpere si pe șeful tău. Moment in care tu iti vei schimba nick-ul (de ”poiuyt” ce zici, e bun?) si vei incepe să înjuri Antena. C-așa-i în tenis...
  • giorgio giorgio
    Rcs este stabila financiar dar vrea sa creasca... pregateste o iesire pe bursa la Londra si trebuie sa arate cat mai bine... este o ocompanie lichida... dar piata bancara romaneasca este sub nivelul lor .....
  • steven steven
    HBO-ul nu au de ce sa-l taie atata vreme cat este platit separat de fiecare abonat!
  • cata cata
    n-as zice , ba chiar intr-o usoara urcare , avand in vedere ca sunt in fiecare seara in top 4
  • qwerty qwerty
    de unde naiba au ăştia de la RCS bani că parcă erau îngropaţi în datorii??? mai e vreo bancă zdravănă la cap să le mai dea împrumuturi? ăştia n-au bani să treacă strada. iau 29 de lei pe abonat şi aruncă grămezi pe posturile alea regionale sau cele cu documentare la care audienţa tinde spre zero, pe meciurile din Liga I unde doar Steaua mai contează sau pe filmele de pe DigiFilm. Au tăiat Discovery din grilă, în curând vor tăia AXN şi HBO ca să facă economii, dau drepturile sportive la DolceSport ca să facă economii şi aruncă bani pe Prima???

Trimite un comentariu

sus