Skip to main content

ANUNŢ INTERN. Salariile întârziate de la Realitatea se dau la sfârşitul lunii

 

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

Angajaţii postului Realitatea TV îşi vor primi salariile la sfârşitul lunii.

Într-un mesaj trimis salariaţilor Realitatea Media, Mura Frânculescu, director executiv, anunţă că, “o situaţie dificilă ne forţează să decalăm plăţile aferente salariilor pe luna septembrie până la data de 30 octombrie.”

Salariile de la Realitatea se dădeau, în mod obişnuit, în ziua de 15 a fiecărei luni.

Mesajul integral:

În urma ultimelor evoluţii publice, întâmpinăm o situaţie dificilă, care ne forţează să decalăm plăţile aferente salariilor pe luna septembrie, până la data de 30 octombrie.

Conducerea postului îşi asumă responsabilitatea pentru a reglementa acest inconvenient pe viitor, astfel încât să se revină la data obişnuită a acordării salariilor.

Vă mulţumim pentru înţelegere

Reamintim că zilele trecute Direcţia Naţională Anticorupţie a decis începerea urmăririi penale a lui Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea Media, a soţiei acestuia, Daniela Ionescu, dar şi a mai multor apropiaţi ai lui Elan Schwartzenberg, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Dosarul vizează modul în care Realitatea Media a intrat în insolvenţă.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Din pacate singurii care au de suferit sunt "oamenii realitatii"! Important e sa ramana echipa unita. Ce s-a intamplat la realitatea de-a lungul anilor a dovedit ca la realitatea sunt multi oameni cu caracter. Din pacate nu stiu cat le va mai tine de foame caracterul. Pacat de echipa! Si legat de comentariile unora gen "mars la munca", voi, cei care faceti astfel de comentarii ar trebui sa dispareti din aceasta echipa.
  • titushila stilutz titushila stilutz
    Doamne, cum le stii tu pe toate! Esti tare destept! Cel mai amuzant mi se pare cum ai asezat totul pe puncte.
  • Dana Secretara Dana Secretara
    Foarte bine punctat 'A'.bravo tie. Vei primi un premiu alături de mura. Voi ceilalți la treaba. Au mai fost probleme și s au rezolvat. Le rezolvam noi și acum. De tot.
  • Just me Just me
    Felicitari pentru acuitatea descrierii!
  • Just me Just me
    :):):):) cine esti draga A? danuta, gusita, murica, rares,bulgara....????
  • Just me Just me
    Exact asta am vrut sa scriu si eu! Situatie la indigo cu august 2012!....bani pe care salariatii nu i-au mai vazut niciodata! Unii dintre ei, ce-i drept, cei aflati in calea parkerului danei ionescu!
  • Sorin Sorin
    Mai golanasii mei, nu vedeti ca ce se intampla e pentru ca asa vreau eu? Ca de fiecare ei fac ce le zic eu si platesc daca fac ilegalitati, altii, cum sunt eu castig mereu. Realitatea este a mea si ce am facut a fost sa o spal si altii sa raspunda penal. In felul asta scap si de ei :) Ne vedem mai tarziu cu un comunicat. Va pupa baiatu'
  • A A
    Ce va tot vaicariti aici pe forum fratilor, au mai fost probleme, si s-au rezolvat. Hai mai bine sa ne vedem de treburile noastre, si o sa fie bine.
  • Mura Tura-Vura Mura Tura-Vura
    Apropos de acuzatiile aduse lui Maricel si nevestei din dotare: nu cumva si Gusa e complice la golanelile descrise pe siteul www.pna.ro? Pai daca e asociatul lor si e plin internetul de tampeniile debitate de el cum de nu e bagat si "celebrul" geopolitician in ciorba asta? Ok omul era "doar director editorial" dar se dadea peste tot mare actionar si mare patron. Acum de ce nu mai zice nimica? Cand aparea ceva de Elan sau de Vantu hop si Gusa imediat isi dadea cu parerea pe la Cretuleasca sau la Rares. Acum de ce tace? De ce tac si Cretuleasca si Rares care vorbeau ca salariile se dau si ridicau osanale lui Gusa? Rusine!
  • Dana Secretara Dana Secretara
    Copii. Stați liniștiți la locurile voastre. Toată lumea sa își facă treaba. Va interveni Cozmin deseară și va esplica situația, care nu e roz, e maro, seamănă cu poșetă mea Luis Vuton de mea cumparato Mari iubi de la balciu de la Galați. Silviu Capela, tu sa latrii asa cum știi, ca în dosarul Gazeta. Andreea, pe pozitii. Mura, cum neam înțeles, pe burta. Va pupa Madi
  • Gica Contra Gica Contra
    @ FALIMENT scrie pe toti peretii, pai unde ai mai vazut tu patroni care sa nu mai raspunda la telefoane, care sa fie cu DNA-ul pe cap acuzati de toate nenorocirile posibile. DRAMA cea mare e ca actele vorbesc de la sine: creditorii principali sunt ANAF-ul si Elan, iar ANAF-ul poate cere oricand falimentul. Asta ca sa nu mai spunem ca oricare dintre majoritarii astia pot contesta asa-zisul plan de reorganizare , CNA-ul suspenda licenta conform noii OUG si gata balul!
  • camelia camelia
    Tocmai tu comentezi mah ca iti faci treaba "mister Furtuna de Nisip" esti penibillllllll
  • Dan Mădălin Ionesc Dan Mădălin Ionesc
    A. Ești ok. Ca de obicei. Te poate susține și Bugnar. Gândiți la fel.
  • Titus Steel Titus Steel
    Oameni buni, lucrurile stau cam asa:
    1. Mura Franculescu era doar un pion bine platit, cu vreo 250 milioane lunar, de catre Gusa. N-o mai vedeti prin zona, a evacuat biroul unde oricum nu facea nimic decat sa se uite pe net, dar va pacali viata prin TVR unde isi negociaza un post bunicel.
    2. Maricel & Dana Secretara sunt deja istorie si vor deveni puscariabili cu acte in regula. DNA-ul i-a luat ca din oala, sunt complet vinovati de toate hotiile si abuzurile posibile. De bine, de rau ei erau oamenii cu banii, dar acum nu vor mai da nimic pentru ca au pierdut TOATE parghiile de control posibile: GMG Media Box e deja mini-creditor, Bercea a fost zburat din pozitia de administrator special, administratorul judiciar a fost revocat - toate astea cu decizii definitive in Justite. Maricel, saracu', are procese cata frunza si iarba si are interdictie de a parasi tara, reconfirmata de Curtea de Apel pe 14 octombrie. Oricum au platit doar salariile, in rest n-au mai cumparat un surub si au ciordit tot ce se putea ciordi. Poate nu stiti ca limuzinele de lux ale "fostilor" au ajuns pe la ei. Jaguar-ul lui Tatulici, ala de 110.000 euroi, a fost tamponat de beizadeaua Danei si pus soferul Xxxx sa se dea drept fraier la Politie.
    3. Cozmin Gusa va redeveni un anonim. In politica e un paria, nu mai are loc pe nicaieri. El a folosit Realitatea TV ca un instrument de a-si face combinatiile pe banii lui Maricel Pacuraru. Gusa e un parlit, nu-si poate permite sa tina o televiziune. Nu promitea acest farseur ca in toamna da drumul la Realitatea Plus, ca face un conglomerat media in Balcanii de Vest? Minciuni, praf in ochii naivilor. Un alt aspect interesant e ca GMG Media Box detine o licenta de exploatare minereu prin Apuseni, asta e si motivul pentru care Realitatea TV e folosita in campanii antiRMGC. Miza adevarata e exploatarea, televiziunea e un bonus.
    4. Rares Bogdan, Silviu Manastire, Felix Rache si alti doi-trei baieti folositi de Gusa la intoxicari vor zbura si ei din schema, cu tot cu locotenentii dn subordine.
    5. Andreea Cretulescu ramane. De deontologi gata sa serveasca noi interese si sa linga unde au scuipat e nevoie oricand.
    6. Eli, Amedeo, Chiotea, Ema, Mititica, Saviana etc sunt ok. Poate singurii ok dintre vedete, nu s-au bagat in mizeriile lui Gusa.
    7. Eodeii si restul sefilor sunt oameni de treaba. Ii injurati degeaba ca n-au ce face pt ca sunt legati de maini si de picioare. O exceptie ar fi Bianca Oanea care o vreme s-a transformat in turnatoarea lui Gusa dar intre timp s-a lamurit si ea de situatie. Realitatea TV functioneaza pt ca toti acesti oameni plus reporterii si cei de la Tehnic chiar sunt dedicati meseriei.
  • A A
    Eu zic, sa ne facem treaba, la fel de bine ca pana acum, sa nu ne gandim la greva sau alte tampenii. De bine, de rau, avem un loc de munca. Chiar daca trecem prin vremuri mai grele, sa fim loiali trustului care ne plateste.

Trimite un comentariu

sus