Skip to main content

Aproape 3,5 milioane de români în “tribunele” de la România – Estonia, pe Antena 1

 

marica-alexandru-hojda
Sursa foto: Mediafax/ Alexandru Hojda

Publicitate

Meciul România – Estonia (2-0) a ţinut românii în faţa televizoarelor. Partida transmisă de Antena 1 a fost pe primul loc în audienţe, la mare distanţă de locul doi, Kanal D, cu Suleyman Magnificul şi Wow Biz.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

NAŢIONAL. Meciul de pe Arena Naţională a fost văzut, în fiecare minut, de peste 3,3 milioane de români. La nivelul întregii ţări, pe locul doi a fost Kanal D, cu o audienţă la jumătate. Postul turcilor de la Dogan a avut pe intervalul meciului o parte din serialul Suleyman Magnificul şi emisiunea tabloid WowBiz.

URBAN. România – Estonia a fost urmărită, în fiecare minut, de peste două milioane de orăşeni. Pe locul doi, în mediul urban, a fost tot Kanal D, cu un milion de telespectatori pe minut.

COMERCIAL. Partida de fotbal de pe Antena 1 a atras un public comercial consistent: 1,01 milioane de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe minut (18,4 rating). Kanal D avea pe intervalul partidei 423.000 de persoane din acest target (7,6 rating), iar Pro TV – 343.000 (6,2 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul partidei de fotbal România – Estonia, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share
Antena 1 3.320.000 17.5 31.9
Kanal D 1.658.000 8.7 15.9
Pro TV 995.000 5.2 9.6
Prima TV 470.000 2.5 4.5
Acasa 351.000 1.8 3.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV pe intervalul partidei de fotbal România – Estonia, în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share
Antena 1 2.069.000 19.7 34.5
Kanal D 1.001.000 9.5 16.7
Pro TV 520.000 5 8.7
Prima TV 216.000 2.1 3.6
Acasa 158.000 1.5 2.6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @Jet, Unde sunt cei peste 2 milioane de telespectatori de la x factor? Duminica x factor a avut 1,87 milioane, sambata vocea romaniei a avut 2,25 milioane.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @Jet, Dansez a spulberat a1 in toate sezoanele. Vocea Romaniei a spulberat antena1 saptamana de saptamana. Vocea Romaniei a obtinut 14,6 rating cu 32,1% share, in timp ce te cunosc de undeva, a obtinut 5,4 rating cu 11,8% share. Audiente pentru targetul comercial 18 49 urban.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    A1 mai are doua editii kix factor cu audiente ok. Dupa preselectii filmulPRO matura pe jos cu kix factor, duminica de duminica.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Audiente foarte slabe pentru a1! Protv in martie 2013, a reusit sa scoata peste 4,7 milioane la meciul stelei cu Chelsea. Daca meciul ar fi fost difuzat de protv, sigur obtinea audiente mult mai mari.
  • Jet Jet
    Prietene...dansez inca nu a inceput...deci nu poti spune ca spulbera audientele...iar sambata cu 2 mil si ceva iar nu poti spune ca spulbera audientele(2 mil si ceva a avut si A 1 duminica cu xfactor).A spulbera inseamna sa ai 40-50 share cum avea pe romanii au talent...
  • dragos dragos
    Polty, se vede ca nu te pricepi la audiente. Normal ca Pro-ul nu a bagat nimic interesant. Putea sa bage cel mai bun film din lume. Se stie ca romanii chiar daca sunt saraci si suparati pe ce se intampla in tara asta tot se uita la Nationala Romaniei, mai ales ca era vorba de meciul care ne ducea sau nu la baraj. Nu are nicio legatura cu Sarbu. De ce vinerea (Dansez pentru tine) si sambata (Vocea Romaniei) Pro-ul spulbera audientele? Poate daca Pro TV difuza meciul facea o audienta si mai buna. Nu sunt fanul vreunui post, drept dovada ca urmaresc cateodata si Carcotasii, Mondenii sau Cireasa de pe tort (Prima TV), X-Factor si Totul e permis (Antena 1).
  • alex alex
    film "
  • alex alex
    esti nebun , au dat un filme de comedie de acum 10 ani , ce vroiai sa dea Men of Steel ca sa iasa pe primul loc ?
  • polty polty
    ceva nu e bine ca protv-ul sa scada in audienta!!! se vede ca a plecat Sarbul
  • Jet Jet
    Sincer, cred ca voi omiteti intentionat adevarata stire... Era logic ca A1 sa fie prima si nu ma intereseaza asta...dar cum de a ajuns Pro tv pe 3 la o diferenta de 500 de mii pe urban fata de Kanal D? Asta e bomba! Stiu ca de ceva timp nu te poti bate cu Suleyman...dar totusi..tu marele post....care ai milioane de telespectatori sa iei bataie asa jalnic? Asta e marea bomba si sincer nu mi-as dori deloc sa fiu in pielea lor. Inca putin si o sa ajunga cu picioarele pe pamant marii profesionisti de tv!:)) Deja pe prime time...si-o cam fura, exceptie facand doar sambata.
  • alex_2 alex_2
    chiar asa, A3 a facut o emisiune unde toti angajatii postului se stransesera in cerc si spuneau politicienilor ce si cum trebuie facut in tara ca sa fie bine.
  • geo geo
    Era logic ca Antena 1 va fi lider de audienta...dar unde sunt Antena 3 si TVRul , ca eu nu ii vad...mai ales pe cei de la TVR cu emisiunea lor tare... “Intre bine si rau” - moderator Liviu Mihaiu - un talk show de larg interes- devenit brand al TVR- dar la care nu prea se uita multa lume....si ne facem de ris cu brandul...

Trimite un comentariu

sus