Skip to main content

STENOGRAME. Camelia Voiculescu: Tati, l-a ridicat DNA pe Sorin! Care Sorin?

 

Sursa foto: EVZ.ro
Sursa foto: EVZ.ro

Publicitate

"Tati, l-a ridicat DNA pe Sorin!", i-a spus Camelia lui Dan Voiculescu. "Care Sorin?" i-a raspuns acesta din urma fiicei sale. Aceasta a fost prima reacţie la aflarea veştii că Sorin Alexandrescu, şeful Antena TV Group, a fost reţinut pentru audieri la DNA.

Dan Voiculescu a aflat de reţinerea lui Sorin Alexandrescu de la fiica sa, Camelia, care fusese anunţată de directorul Antena Group printr-un sms.

Discuţia dintre Camelia Voiculescu şi Dan Voiculescu, conform stenogramelor publicate de Evenimentul Zilei, a avut loc la scurt timp după ce Sorin Alexandrescu a ajuns la DNA.

Dan Voiculescu: Da!

Camelia Voiculescu: Tati! L-a ridicat DNA pe Sorin !

Dan Voiculescu: Care Sorin?

Camelia Voiculescu: Alexandrescu.

Dan Voiculescu: Păi, vezi tată?

Camelia Voiculescu: Tată, ce mă fac?! (...) Ăştia vor să ne sperie!

Dan Voiculescu: Nu, nu vor să te sperie! El, aşa cum ţi-am spus, vorbeşte gura fără el, se dă mare, se dă rotund... se dă în toate felurile! Şi în felu' ăsta, ăştia l-au prins, a căzut pe ceva...

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Ori cu RCS-ul...

Camelia Voiculescu: Da. Nu ştiu, mă rog! Hai, bine, vedem! Bine.”

După o jumătate de oră, Alexandrescu trimite un alt SMS: ”rcs”. Imediat, Camelia îşi sună din nou tatăl.

Dan Voiculescu: Da, CAMI!

Camelia Voiculescu: RCS!

Dan Voiculescu: Păi, vezi, tată?

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Păi, vezi, tată?

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Ăştia s-au dus şi au reclamat...

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Că i-a şantajat!

Camelia Voiculescu: Da.

Dan Voiculescu: Asta a făcut! Şi l-au înregistrat!

Camelia Voiculescu: Şi ceri ceva când şantajezi, nu?

Dan Voiculescu: Eu nu ştiu, că nu sunt avocat! Problema e alta, problema e că el ăă... dacă a vorbit cu nenorociţii ăia de la RCS o chestiune, în care era comercială...

Camelia Voiculescu: Păi, era comercială! Nu, tati, nici n-a vorbit! Oricum, dă-o în naiba! Nu mai contează! Subiectu'...”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nixy nixy
    Eu nu inteleg cum dracu e legal sa dai presei conversatii din astea private care nu au nici o legatura cu dosarul. Moda asta a pornit-o Kovesi. PS: cu toate ca sunt un nimeni eu inchei fiecare conversatie cu diverse invitatii la penetrare de mame de baieti cu ochi albastrii. ;) cine stie, poate odata ajung si prin EVZ
  • Yoana Yoana
    protopopescule, daca nu stii, macar taci ca esti penibil. cu comentariile astea nu demostrezi decat ca esti limitat si ca base te-a indoctrinat bine de tot. mi-e mila. saracul de tine nu vezi cate nenorociri face basescu in tara asta, te multumesti sa improsti cu noroi pe altii, doar pentru ca asa ordona taticul base. revino-ti
  • protopopescu protopopescu
    iulia, maya si yoana - mars la cratita ca la comentarii sunteti praf. salariul de la Intact, care nu e mare deloc, va face sa nu mai vedeti nimic. adevarul e ca nici in discutia cu tac-su nici in cea cu cristina jura nici in cea cu izabella carmu, Cami asta mica nu pune deloc presiune si nu incearca deloc sa intimideze pe nimeni. sper ca la sarmale va pricepeti mai bine.
  • Yoana Yoana
    se vede ca tot acest dosar este o inventie. din transcriptul de mai sus nu se evidentiaza nimic. a, ca sunt unii care dau un alt inteles celor spuse, este altceva. oricum, eu una nu vad nimic de acuzat. deci, inca o proba nesemnificativa in dosar
  • Maya Maya
    Mi se pare total iesit din comun ce face DNA-ul cu acest trust de presa, asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata, nicaieri... Este incredibil!a
  • iulia iulia
    DNA-ul intrece orice masura a bunului simt prin publicarea conversatiilor private dintre Voiculescu si fiica sa. Implicarea lor in acest dosar este 0. Nu pot fi condamnati de nimic fiindca nu exista nici o infractiune, nici un santaj!
  • cactuss cactuss
    @D'ale Carnavalului - Cum cu cine? Cu Alexansdrescu, Sorin Alexandrescu! :))))))
  • D´ale Carnavalului D´ale Carnavalului
    Camelia Voiculescu (intrand in incapere, furioasa): Tati! L-a ridicat DNA pe Sorin !
    Dan Voiculescu(prefacut mirat): Care Sorin?
    Camelia Voiculescu(nervoasa): Alexandrescu.
    Dan Voiculescu(ganditor): Păi, vezi tată?...
    Apoi Dan Voiculescu isi aprinde o tigara
    Dan Voiculescu: Eu ti-am spus sa nu te lasi pe mana lui coate-goale asta ca fripturistul e-n stare de orice ca sa pateze onoarea familiei...Idiotul dracului!
    Camelia Voiculescu(ii ia tigara din maini lui tat-su, si trage un fum): Idiot-neidiot, eu il iubesc!
    Dan Voiculescu: Cum sa il iubesti pe prostul asta? L-am luat din spatele tejghelei de la cofetaria Nestor, l-am imbracat la costum si uite ce ne face slogoiul asta nenorocit! O sa il aranjez eu pe prostovanul asta!
    Camelia Voiculescu(cu ochii in lacrimi): Tati! Tati, nu!...
    Camelia Voiculescu se prabuseste teatral pe scaun, suspina si spune:
    Tati...Vei avea inca un nepot! Al treilea! Facut cu cel de-al treilea tata barbat al meu.
    Dan Voiculescu(surprins): Cu cine l-ai facut si pe asta?
    Camelia Voiculescu(imbujorata): Cu Sorin!
    DAn Voiculescu (mirat): Care Sorin?
    Cortina cade. Spectatorii aplauda in delir.
  • alexmicu alexmicu
    eu nu inteleg de ce oamenii cu bani, nu investesc si ei in comunicatii sigure, criptate si se lasa interceptati....
  • vaxalbina vaxalbina
    ce mizerie este in discutia asta??Fis-a il informeaza pe tacsu ca l-a luat dna pe ala si felix isi da cu presupusu.Care e mizeria si manipularea?Manipulare nu este oare exact publicarea in evz a stenogramelor?Adica baselu de mult voia sa-l prinda pe felix cu ceva, acu crede ca l-a prins,da sa mor daca inteleg cu ce! O sa ma uit diseara la robert turcescu sa-mi explice.
  • DAN DAN
    Daca ne "manipulează" bunul simţ, respectarea strictă a legilor, corectitudinea, de ce n-as sta liniştit ?
  • George George
    @profesor - stai fara grija, mizerie si manipulare e peste tot. Crezi ca discutiile dintre Sorin Oancea si Robert Turcescu sunt altfel la B1TV? Sau dintre Sebastian Ghita si toata liota de simpatici de la RTV? Ori dintre Cosmin Gusa si Rares Bogdan sau Andreea Cretulescu la Realitatea TV? Moda deontologilor facuti carpe a lansat-o Vantu cu ceva vreme inainte.
  • profesor profesor
    In sfarsit ... iese la iveala toata mizeria si manipularea din trustul Varanului ... si pe intelesul prostimii, captiva Latrina 3.

Trimite un comentariu

sus