Skip to main content

Cazul Realitatea la DNA. Percheziţii la imobilele lui Maricel Păcuraru şi mai mulţi apropiaţi ai lui Elan Schwartzenberg

 

dnaApropiaţi ai lui Elan Schwartzenberg, vizaţi de DNA într-un dosar în care este implicată şi Realitatea Media. Procurorii DNA au făcut percheziţii la 35 de adrese din Bucureşti, printre care şi imobile ale lui Maricel Păcuraru (unul dintre proprietarii Realitatea), fratelui lui Elan Schwartzenberg şi o apropiată a acestuia, Monica Hoffman, într-un caz de trafic de influenţă şi spălare de bani de peste un milion de euro, potrivit Mediafax.

Publicitate

În acest caz sunt vizate fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani în legătură cu activitatea Realitatea Media, au precizat surse din DNA, pentru Mediafax.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat că procurorii Secţiei de combatere a corupţiei fac cercetări într-o cauză penală complexă ce vizează săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care trafic de influenţă, spălarea banilor proveniţi din evaziune fiscală, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, bancrută frauduloasă, delapidare, în care sunt implicate peste 30 persoane fizice şi mai multe persoane juridice.

"Potrivit probelor administrate până în acest moment al urmăririi penale, suma care face obiectul spălării de bani este de peste 1.000.000 euro", a precizat DNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Penala Dana Penala
    Cum adica? Dana Secretara e cercetata de DNA?

    http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=4366
  • Costel Costel
    De ce mințiți poporul cu internetul? Sunteți uneltele lui Ghiță. Eu sunt telespectator fidel Realitatea, și nu a pățit nimic. Ei anunță întotdeauna când se întâmplă ceva, parchete, dna, arestări, gen. Amintiți vă, ca și când l au arestat pe fostul lor patron vântu cu acoliții, Realitatea a relatat și prezentat tot. Sunt convins ca acum, conduși de un deontolog ca GUȘĂ și o directoare capabila deșteaptă și integra ca Mura, cu jurnaliști ca Rares și cretuleasca ar fi prezentat știrea, ar fi intrat în direct consultantu și latraii

    Dar iată ca nu. Deci, decât ca mințiți. Nu e adevărat

Trimite un comentariu

sus